Zo doe je mee aan Apple’s Nieuwjaarsuitdaging voor Apple Watch

Apple daagt je uit om januari 2017 de activiteitsringen van de Apple Watch een week lang vol te maken. Je kunt een nieuwe medaille en iMessage-stickers ermee verdienen. Zo doe je mee!
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple wil zorgen dat je in het nieuwe jaar gezond van start gaat en daagt je daarom uit de Activiteitringen van de Apple Watch vol te maken. Je kunt er een medaille en speciale iMessage-stickers mee verdienen. Zo doe je mee!


Activiteitsuitdaging Apple Watch januari 2017

Activiteitsuitdaging januari 2017: een week lang bewegen

Om mee te doen aan deze Activity Challenge moet je natuurlijk wel beschikken over een Apple Watch. Zo niet, dan zul je even bij je favoriete fitness- of hardloopapp moeten kijken of ze ook een dergelijke uitdaging organiseren.

Apple’s activiteit met de naam ‘Ring in the New Year’ daagt je uit om in januari een week lang van maandag t/m zondag alle ringen vol te maken. Als dit lukt, dan ontvang je een speciale medaille in de Activiteit-app en meerdere stickers die je kunt gebruiken in iMessage.

Wil je meedoen aan deze uitdaging, dan werkt het als volgt:

  1. Ga naar de Activiteit-app op de iPhone en check de ringen.
  2. Zorg ervoor dat je in januari een week lang (dus 7 dagen achter elkaar, van maandag tot en met zondag) alle ringen volmaakt. Voor de lichtgroene ring kun je het beste een workout starten via de Workout-app.
  3. Na de uitdaging vind je de badge terug in de Watch-app op de iPhone en de stickers in de iMessage Berichten-app.

Hoe zat het ook alweer met de activiteitsringen en hoe gebruik je de Activiteit-app op de Apple Watch? Dat lees je in onderstaande tip!

Bekijk ook

Activiteit-app op de Apple Watch: vernieuwd in watchOS 10

Als je een Apple Watch draagt, heb je vast al ontdekt hoe verslavend de Activiteit-app is. In deze app kun je elke dag de drie gekleurde activiteitenringen vullen. Hoe werken deze ringen, welke bewegingsdoelen kun je instellen en hoe verdien je medailles? In deze tip leggen we alles uit over de Activiteit-app op de Apple Watch!

iCulture’s uitdaging: een jaar lang bewegen
Precies een jaar geleden daagden we vanuit iCulture jullie uit om de Activiteits-ringen vol te maken. Het bleek lastig om dat een heel jaar vol te houden, vooral als in de loop van het jaar reparaties of problemen met backups je metingen incompleet maakten. Apple’s uitdaging is wat makkelijker te behalen: je hoeft het slechts één week vol te houden.

Bekijk ook

iCulture daagt je uit: maak alle Apple Watch-ringen vol

Lukt het jou om in januari alle acitiviteit-ringen van de Apple Watch vol te krijgen? iCulture daagt je uit: als je vandaag begint kun je precies 4 weken volmaken met voldoende lichaamsbeweging, meer energie.

5 kilometer lopen op Thanksgiving
Afgelopen november organiseerde Apple ook al een activiteitsuitdaging rond Thanksgiving, maar helaas was die alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. Nederlandse en Belgische gebruikers konden eraan meedoen door hun regionotatie te wijzigen. De uitdaging hield in dat je op één dag 5 kilometer moest hardlopen. Ook daarbij was een speciale sticker te verdienen.

Revisiegeschiedenis:

  • 2017 - 01 januari: Dit artikel is opnieuw gepubliceerd als herinnering dat de activiteitsuitdaging nu begint.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.