Accessoire: Smartphone Experts Metal Cover for iPhone

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

Smartphone Experts metal coverMooi? Alles is relatief, maar als je je iPhone goed wilt beschermen tegen krassen dan is een metalen cover niet zo’n gek idee. Of je dan ook de felroze Metal Cover van Smartphone Experts kiest is een kwestie van smaak. Gelukkig is deze metalen cover ook verkrijgbaar in zwart en zilverkleur. Je kunt de cover op twee manieren plaatsen: aan de voorkant om het scherm af te dekken of aan de achterkant, om te voorkomen dat je krassen op de achterzijde van de iPhone krijgt.

De binnenkant van de cover is bekleed met zwart fluweel, waardoor de case zelf geen krassen kan veroorzaken. Aan de zijkanten zitten rubber grepen, om te voorkomen dat de telefoon uit je handen glipt en alsnog beschadigd raakt. De case kost $19,95 per stuk en is verkrijgbaar via diverse webwinkels.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.