Reacties voor: 3G Juice: gecertificeerde batterij voor iPhone 3G

Zoekmachinegoeroe Henk van Ess is in de batterijenhandel gestapt: hij verkoopt de 3G Juice, een speciale batterij die je onder de iPhone 3G kunt klikken om de gebruiksduur met 24 uur te verlengen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 63 reacties

  1. handig.. ziet er goed uit.. maar met mijn 1st Gen iphone heb ik die niet nodig.. batterij gaat 2 dagen mee.. is goed te doen 😀

  2. Waarschijnlijk heb ik de baterij eerder dan de Iphone3G…..

  3. Je krijgt er pas 24 uur spreek/internet tijd bij als je 3 batterijen koopt lees ik. 1 Batterij zal dus goed zijn voor 8 uur extra spreek/internet tijd.

    Zou ook een beetje raar zijn als je met 1150mah 5 uur kunt internetten en met 1800 ineens 5 keer zoveel hé? 🙂

  4. zal ik zeker overwegen. Altijd handig en ziet er niet al te groot uit

  5. @Elco: Je hebt gelijk, ik had een beetje over die drie batterijen heen gelezen (waarom noemt de site dan ook eigenlijk de gebruiksduur van DRIE batterijen? je koopt er toch maar één).

  6. Ik zou het dan weer prettig vinden dat hij ook in het wit wordt gemaakt.

  7. Als je deze bat. erop klikt, wordt dan de interne bat. opgeladen? Dat zou namelijk wel erg mooi zijn namelijk 🙂

  8. @ CoiLive

    Idd, dit zou pas super zijn. Maar dit is hier het geval niet denk ik.

  9. @iPhoneclub

    Volgens mij staat het getal 1800 op de verkeerde plek

  10. Vraagje:

    Is de 3G JUICE een portable oplader voor de iPhone (3G) of echt alleen maar een externe accu zodat je net wat langer kan bellen of internetten?

    Ik hoop toch niet het laatste, vind de iPhone (3G) zo al groot genoeg 🙂

    Bvd _O_

  11. Dit zou nog eens handig zijn. Als ik een ding weer dan is het wel dat de batterij snel leeg gaat. Vannacht opgeladen maar ik heb net mn 20% melding alweer gehad. Al is €35,- ook niet niks!

  12. dat is nou weer echt een staaltje van hollandse zuinigheid over die 35 euries

  13. wat ik ge*** met dat paypal dat heb ik niet

  14. 3G Juice: gecertificeerde batterij voor iPhone 3G …. hoewel de Juice Pack van Mophie best een handig ding is, past ‘ie niet op de iPhone 3G…. dus: waar is tie nou voor?

  15. @sjaak: gierigheid zul je bedoelen 🙂

  16. Als je naar de website gaat en op bestellen klikt wordt je doorgelinkt naar een webshop bij strato. Daar staat dat de batterij € 24,95,- kost, inclusief btw en verzendkosten. Dat scheelt toch weer een tientje.

    En ze zitten in Amersfoort, dus misschien kun je ook wel afhalen als je in de buurt woont.

  17. @regtur:

    Als je naar de website gaat en op bestellen klikt wordt je doorgelinkt naar een webshop bij strato. Daar staat dat de batterij € 24,95,- kost, inclusief btw en verzendkosten. Dat scheelt toch weer een tientje.

    En ze zitten in Amersfoort, dus misschien kun je ook wel afhalen als je in de buurt woont.

    Hij kost toch echt € 34,95,- kijk HIER maar (€ 24,95 + € 10,- afleveringskosten)

  18. zou toch graag willen weten als dit batterijtje ook meteen de iphone oplaadt!!?
    bedoel lijkt me logisch, maar you never know for sure

  19. @Zitronix:

    idd dat vraag ik me ook af, en hoever zou hij hem dan opladen 1/4 , 1/2 of helemaal vol?

  20. @Mr.Honda!: nog steeds vraag ik me het af, maar antwoorden kan ik niet vinden… bedoel zou relaxt zijn als je het er ff aan kon hangen en dat je batterij weer een beetje juice heeft gekregen, en dan zonder juice pack weer verder kon

  21. Verkocht!

    Nu nog een 3G 😉

  22. Je kan natuurlijk ook gewoon zo’n accu/lader in 1 kopen van Philips,
    kost 35 euro in de winkels, je moet hem 3 uurtjes laten laden en dan kun je hem 33 uur lang gebruiken om bijv. je iphone, ipod etc mee op te laden en tegelijk te bedienen.

    En ik moet zeggen werkt uitstekend !!!.

  23. Oke die blijft er dus niet aanhangen. heb je ff een linkje voor die oplader van Phillips?

  24. @Roy en Jan Bomers : op http://www.3gJUICE.COM noem ik dit apparaat ook met naam en toenaam en zeg dat ik er heel tevreden over ben. Klik even op http://www.3gjuice.com/2008/07/11/who-is-behind-this-site/ voor het PDF-je.

    De aanleiding om op strooptocht te gaan naar de ultieme batterij was juist deze acculader van Philips. Ik verloor een oplaadkabel-opzetstukje en dacht toen: nu is het gedaan met al die kabeltjes. De rest van het verhaal ken je. Overigens is de batterij import voor mij geen nieuwe loopbaan, maar meer een manier om mijn eigen vrienden sneller van dienst te kunnen zijn 😉

    Het Philipsding is prima dus , ik gebruikte de duurder, de SCE7640. Die laadde de iPhone 2x op en mijn Nokia 1x.

  25. Ik heb nagevraagd en een update eronder geschreven: de 3G Juice is een portable charger, die dus de interne batterij oplaadt. Zodra dat gedaan is kun je de Juice er weer afhalen en op de interne batterij van de iPhone verder werken. Dat zal niet vaker dan 1,5 keer gaan, als je naar de capaciteit kijkt.

  26. De extra batterij laad direct ook je iphone op…. Lijkt me logisch het functioneert hetzelfde als 5 volt uit je laptop!!

    update: te laat 🙂

  27. Ik snap de update even niet? Verwachtte je dan een soort dubbele Apple-batterij? Uh, als zo’n ding al zou bestaan dan is ie sneller leeg dan de mobiele batterij van 3G Juice 🙂

  28. Ik las als er genoeg animo is voor de witte dat die er ook waarschijnlijk komt.
    Is daar al een ETA van ofzo. Anders ga ik morgen de gewone bestellen 😉

  29. Dan wacht ik nog ff op de witte als dat tenminste zo is. ik heb namelijk een witte Iphone.

  30. Henk, gefeliciteerd en succes ermee!

  31. @ Renelma: Vrij grappig haha:

    Waarschijnlijk heb ik de baterij eerder dan de Iphone3G…..

  32. Lijkt me wel een handig apparaatje als ik de batterij reviews zo hier en daar lees;)

  33. Jeetje wat een gekheid dat we zo’n stom ding nodig hebben omdat de accu van de iPhone gewoon niet goed is :S
    En dat voor een telefoon van €999,95 :S

  34. handig ding lijkt me.

    Wordt de speaker en microphone niet geblokkeerd ? Beinvloed dit niet de geluidskwaliteit tijdens bellen met de juice aangekoppeld?

  35. tja, die accu. Dat zit me nog steeds niet lekker…..

  36. @iPhoneclub (G):

    THANKS dat is het antwoord waar ik op zat de wachten 🙂

  37. @Nick, dank! Heb net nog even een stukje gemaakt over de maker van de 3G Juice, zie http://www.3gjuice.com/2008/07/13/where-is-your-3g-juice-made/#more-43

  38. een witte zou idd wel leuk zijn
    ik denk dat ik ook een ga kopen. Eerst effe nog wachten tot ik mijn iPhone heb

  39. werkt die lader van Philips dan ook op de Iphone ik laad dus die lader van Philips op neem ik aan en dat kan je weer aansluiten op je iphone ??.. en dan kan je hoeveel uur er extra mee doen ? misschien al specificaties van ?

    Alvast bedankt 🙂

  40. @matthijs: ja hoor dat werkt prima. Ik heb met mijn type, de Philips SCE 7640 (de duurste) ongeveer een stroomvoorraad voor twee keer een iPhone opladen. Was tot voor kort uitermate tevreden met deze oplossing, maar ik bleek uiteindelijk het gesleep met doosje (dikker dan iPhone) maar vooral de priegelige kabeltjes zat… Technisch doet de Philips SCE 7640 echt zijn werk, dus als je niet zo’n muggezifter bent als ik, dan heb je er een goede koop aan. Zelf ben ik dus verguld van ‘the smallest battery in the world for the iPhone’, de 3G Juice, maar smaken verschillen!

  41. De prijs van dit ding is met 20% gestegen naar 42 euro. BELACHELIJK!!!! 20% meer vragen van de ene op de andere dag!.

  42. Prijs is nog steeds 35 euro, alleen worden er nu verzendkosten gerekend van 7 euro… Zijn bestelling werd helaas geweigerd door Paypal. Bij zijn tweede poging waren de verzendkosten ingevoerd. Laat hij zich even melden via support@3gjuice.com met een geldig Paypal account dan komt het echt allemaal goed.

  43. :S Tijdens het bestellen staat er dit:

    Let op het retourneringsbeleid en onze algemene voorwaarden.

    Ik klik op retourneringsbeleid, krijg ik deze tekst:

    Belangrijke informatie voor klanten

    Pas de tekst op deze pagina aan in de beheerzone onder Categorieën >> Informatiepagina’s >> Informatie voor klanten.
    Om te controleren of uw informatiepagina voor klanten aan alle huidige eisen voldoet, vergelijkt u deze met de actuele voorbeelden op Trusted Shops.

  44. Hoi Daniel,

    Dank voor je bestelling. We passen deze standaard tekst z.s.m aan. Schaamrood op de kaken hier.

  45. hmm heb hem nog steeds niet binnen?! En er zijn zeker al twee weken voorbij!? Mischien wel drie!! Iemand nog meer last van?!

  46. Ik heb hem ook nog niet binnen.

  47. derde week van augustus pas levering. duurt dat te lang, dan geven ze geld terug

  48. Helaas hebben de Chinese autoriteiten het leuk gevonden om exportcontrole te verscherpen vanwege de komende Olympische Spelen. Begrijpen doe ik dat niet: export is toch het land uit, niet in.

    Ik verwacht een vertraging, gerekend vanaf vandaag, van twee tot drie weken voor alle klanten met bestelnummer 1004 of hoger. Lagere bestelnummers hebben er geen last van. Het is mogelijk om zonder vragen het geld retour te krijgen of evt. de batterij te laten opsturen naar het vakantie-adres. Je kan dat telefonisch regelen bij 3G JUICE, telefoonnummer 033 454 66 88 of per mail, support@3gjuice.com. Sorry voor deze vertraging!

  49. @3gjuice: ooh oke! bedankt voor de snelle repley..ik denk dat ik gewoon wel ff wacht! Het heeft geen haast, maar je wilt toch zeker weten dat het komt!!

  50. Je kan het doosje alvast bekijken op http://www.3gjuice.com/voorkant.pdf en er is ook net een filmpje online gezet: http://www.youtube.com/v/an-hDfdHImM&hl=en&fs=1

  51. Doosjes zijn deze week aan 1800 Nederlandse klanten verstuurd. Vanaf oktober wordt het mogelijk om de 3G JUICE tijdens kantooruren af te halen op het kantoor aan de Hardwareweg 4 in Amersfoort. Reacties staan op http://www.3gjuice.com/2008/08/21/the-waiting-game-do-you-like-the-3gjuice/

  52. heb hem dinsdag gekregen en hij werkt super!

  53. Is het de bedoeling dat je de iPhone kunt blijven gebruiken als de 3G juice aangekoppeld is en zo ja…hoe kwestbaar is de iphone connector als daar zo’n extra batterij aan hangt? Iemand ervaring mee?

  54. Je kunt ‘m gewoon gebruiken. Wat je niet moet doen is langdurig de batterij met je hand omklemmen en dan met je iPhone gaan zwaaien. Het is een clip on die female 30 pins heeft.

    Gewoon naast je op de passagiersstoel, tafel, vliegtuigtafel, treintafel etc. leggen kan zondermeer.

  55. Hallo,

    Ook ik werd nieuwsgierig en wilde de 3G juice kopen.
    Henk stelde in zijn commentaar dat het apparaatje 35 euro kost.
    Je wordt echter doorverwezen naar een betaalsite en dan staat er € 42,95 + de verzendkosten via de post kom je op € 50, 18 uit.
    Dus waar haal je 35 euro vandaan?
    Ik begrijp dat je verzendkosten moet betalen, maar nu twee maal?

  56. Graag afhandelen via e-mail.

  57. Graag afhandelen via e-mail.

  58. Graag afhandelen via e-mail.

  59. Graag afhandelen via e-mail.

  60. Graag afhandelen via e-mail.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.