Navigon 1.6 gelanceerd met kaartupdate, weerbericht en multitasking

· Gonny van der Zwaag

navigon kaartNavigon 1.6 is vannacht in de App Store verschenen. De update is geschikt gemaakt voor iOS 4, met onder andere multitasking en snel wisselen tussen applicaties (fast app switching). Navigon heeft ook nieuwe NAVTEQ-kaarten toegevoegd. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe functies verschenen, zoals Live Weer, waarbij je het weerbericht op de plaats van bestemming en op de route te zien krijgt. CleverParking toont parkeerplaatsen rond jouw bestemming. Die informatie is ook te vinden op een nieuw overzichtsscherm, waarop je POI’s, weerssituatie en parkeren rond je bestemming te zien krijgt.

Dankzij de ondersteuning voor iOS 4 kun je voortaan gebeld worden en gewoon doorgaan met navigeren.

De beste koop is op dit moment de Europa-versie: die heeft namelijk dezelfde prijs als de applicatie met alleen kaarten van de Benelux. Ook is er een aparte EU 10-versie met de 10 populairste landen van Europa, maar die is een stuk duurder.

Downloaden:

navigon-aankomst

Dank aan Geert Jan (die er vanochtend al voor 7:00 uur als eerste bij was) en andere tipgevers

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.