MySiri: bedenk je eigen commando’s voor Siri (jailbreak)

·

MySiriSinds de iPhone 4s is gejailbreakt, is er opeens flink wat meer mogelijk met de virtuele assistent Siri. Eerder somden we daarom nog de vijf interessantste jailbreaktweaks voor Siri op. De nieuwe tweak MySiri bouwt hier nog verder op voort: door je jouw eigen commando’s te laten koppelen aan de virtuele assistent, kun je zelf bepalen hoe je Siri precies wil gebruiken.

MySiri laat gebruikers Siri koppelen aan verschillende commando’s, zoals het openen van een app of het starten van een bepaalde handeling. Door hier vervolgens je zelfbedachte stemcommando aan te koppelen kun je Siri besturen zoals jij dat wil. Er is een breed scala aan mogelijkheden waarvoor je MySiri kunt gebruiken: zo kun je met de tweak Siri verzoeken je iPhone opnieuw op te starten, een screenshot te nemen en Spotlight te openen. Hiervoor maakt MySiri onder andere gebruik van de jailbreaktweak Activator.

Je zult nog even moeten wachten totdat je met MySiri aan de slag kunt: de ontwikkelaar zegt de tweak binnenkort in de BigBoss repository aan te bieden voor 99 dollarcent. De website iDownloadBlog kreeg de tweak alvast te zien en demonstreerde het in onderstaande video.

door Bastiaan Vroegop

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt nu al een paar keer per dag naar zijn pols, om vast te wennen aan de Apple Watch.

7 reacties

 1. door pear

  Vet en je patatje wordt bezorgt!!!

 2. door Julio

  Dat is niet veel geld voor zo’n veelbelovende app!

 3. door psvu2

  Ziet er goed uit, zal siri nu ook bv uitzetten, vergrendel accepteren?

 4. door Borgqueenx

  Ik wil siri kunnen vragen wat nummer er nu speelt en dan bij de radio laten luisteren^^

 5. door Jasper

  @Borgqueenx: Gewoon zorgen dat Siri soundhound op kan startten en soundhound laten scannen bij aanzetten..
  Maar t zou inderdaad wel geniaal zijn als je t vroeg en dan 10 sec later antwoord kreeg, hopen dat Apple soundhound koopt en dat maakt:p

 6. door lol

  Werkt dit ook voor spire???

  Kun je leuk de commando’s die jij het meest gebruikt vertalen???

 7. door vergillio

  Origineel geplaatst door psvu2
  Ziet er goed uit, zal siri nu ook bv uitzetten, vergrendel accepteren?

  Volgens het filmpje wel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.