Mobistar kondigt oude databundel aan: Mobile Mail&Surf Max

(Laatst bijgewerkt: ) ·

Mobistar Mobile Mail&SurfWe zeggen niet dat er een verband is met de iPhone-lancering in België, waar Mobistar morgen meer informatie over gaat bekendmaken. Maar een dag een maand geleden heeft Mobistar wel een nieuw data-abonnement geïntroduceerd: Mobile Mail&Surf Max. Daarbij krijgt de klant een 2GB databundel voor €30 per maand. De bundel is bedoeld voor “internetadepten die overal en op ieder moment veel willen surfen met hun gsm”.

Mobistar folderUpdate: De bundel blijkt al op 31 mei te zijn aangekondigd bij de telecomshops meldt tipgever Jan, waarbij de hiernaast afgebeelde flyer werd rondgestuurd. Mobistar brengt echter nu vandaag pas het persbericht uit terwijl de bundel al vanaf 2 juni verkocht wordt.

Mobile Mail&Surf Max is bedoeld voor smartphones, waarbij Mobistar de HTC Diamond, LG KE970, Sony Ericsson W910, Nokia 6300 en Samsung E840 alvast heeft geselecteerd als geschikte modellen. De databundel heeft een snelheid van 7,2 Mbit per seconde. Klanten kunnen aanvullende bundels van 10 tot 500 MB per maand kopen voor datagebruik in het buitenland. Tipgever Tombo denkt dat de prijzen een goede aanwijzing zijn voor de prijzen die Mobistar hopelijk morgen gaat aankondigen. Je kunt ook een Mobile Mail&Surf-bundel van €18 afsluiten waarbij je een datavolume van 200 MB per maand krijgt.

Meer info: persbericht en Mobistar
Bedankt, Tombo

Door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het pas verschenen boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in januari dagelijks over een andere sport- of gezondheidsapp op Fithacking.nl

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.