Maak iets kapot voor Vladimir Putin en win een iPad 2

· Bart Breij

iPad winnen voor PutinEen groep Russische vrouwen die zich Putin’s Army noemt, werpt zich op om de huidige Russische vice-premier Vladimir Putin weer in het zadel te helpen voor de verkiezingen in maart 2012. Daarvoor hebben ze een nogal aparte actie bedacht. In een introvideo roept Putin’s Army op om letterlijk ‘iets kapot te maken’ voor de oud-premier. Wie dat doet en er een originele video van schiet, maakt kans op een iPad 2.

In de promovideo voor de actie wordt er niet zomaar iets kapot gemaakt. Een jongedame die van de actiegroep zou zijn, trekt een wit shirt aan waarop met rode lippenstift haar liefde voor de premier ‘die Rusland beter maakte’ staat geschreven. Vervolgens scheurt ze die tot aan borsthoogte af en worden kijkers ertoe opgeroepen om hetzelfde te doen. De actie heeft een dus nogal seksuele lading.

The Telegraph weet niet wie de actie heeft opgezet. De campagne werd voor het eerst gepubliceerd op het blog van de parlementariër Kirill Shchitov, een partijlid van Putin. De premier wordt wel vaker in verband gebracht met seksueel getinte uitingen. In oktober vorig jaar poseerden studenten journalistiek in lingerie voor de 58ste verjaardag van de man die het land van 2000 tot en met 2008 leidde.

Via AppAdvice

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Testte ruim 20.000 apps voor iCulture en schreef er meer dan 6000 artikelen over. Geeft als Appmeister nu appadvies aan ontwikkelaars, van concept tot communicatie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.