Liveoptreden Golden Earring op 10 mei in Apple Store Amsterdam

· Gonny van der Zwaag

tits n ass albumDeze week brengt Nederlands grootste rockband Golden Earring een nieuw studioalbum uit. In de Apple Store Amsterdam kun je op donderdag 10 mei vanaf 14:00 uur live de semi-akoestische uitvoering van de nummers horen. Wil je erbij zijn, dan kun je morgenochtend vanaf 9:00 uur één van de 250 polsbandjes ophalen in de Apple Store aan het Leidseplein in Amsterdam (op = op). De toegang is gratis. ’s Avonds vindt in het nabijgelegen Paradiso de officiële cd-presentatie plaats.

George Kooymans, Barry Hay, Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk laten met hun nieuwste album zien waarom ze al vijftig jaar aan de top van de nederpop staan. Het album bevat een mix van rocksons en meeslepende ballads en komt op vrijdag 11 mei officieel uit. Apple organiseert vaker optredens in Apple Stores wereldwijd. In de pas geopende Apple Store Amsterdam is het een van de eerste optredens van externe artiesten.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.