KPN geeft info over microsimkaart

· Gonny van der Zwaag

kpn microsimKPN levert al een paar dagen de microsimkaart, bedoeld voor mensen die een iPhone 4 of iPad 3G hebben gekocht. De telecomoperator heeft op de eigen website nu meer informatie gepubliceerd, over het gebruik van de microsimkaart en de manier waarop je de microsimkaart in de meegeleverde adapter stopt. KPN schrijft op de website, dat uiteindelijk steeds meer fabrikanten van mobiele telecomapparatuur op de microsimkaart zullen overstappen. Iedereen met een bestaande belbundel of abonnement (zakelijk of privé) kan de microsimkaart aanvragen.

Je krijgt er de hieronde afgebeelde adapter bij, zodat je de microsim ook als een “gewonde SIM-kaart” kunt gebruiken (gelukkig ben ik niet de enige die wel eens typfoutjes maakt). Op de infopagina is nog wat meer informatie te vinden: de KPN-microsimkaart is niet geschikt voor prepaid-gebruikers en er komt binnenkort een duo-simpakket beschikbaar voor mensen die twee toestellen hebben en op beide hetzelfde nummer willen gebruiken. Dat kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld een microsim in de iPad wil gebruiken.

Meer info: KPN

kpn microsim

Tipgever: Dennis

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.