Koopje: iSpinner, robot met iPad-besturing

28 november 2012, 14:30 · Gonny van der Zwaag

irobot ispinnerDe website 1DayFly heeft regelmatig leuke accessoires voor iPhone en iPad. Vandaag hebben ze iets wat je tijdens de feest mooi als cadeau kunt weggeven: een afstandbedienbare robot. De iSpinner is een kleine robot met blauwe led-ogen, die op twee wielen door de kamer rijdt. Je bedient de iSpinner met je iPhone of iPad. Hij kost €29,95 en wordt over zeven werkdagen geleverd, dus te laat voor Sinterklaas maar nog ruim op tijd voor de kerstdagen. Geschikt voor mensen van 4 tot 80 jaar.

De blauwe ledlamp-ogen van de iSpinner geven de robot een futuristisch uiterlijk. Het is eens weer wat anders dan op afstand bestuurbare auto’s of helicopters. De iSpinner is gemaakt van gehard acryl, is volgens de aanbieder stevig gebouwd en werkt op een afstand van 7 tot 10 meter. Je krijgt er een zender, usb-kabel en handleiding bij. De zender bevestig je aan de iPad of een ander iOS-apparaat, zodat deze via infrarood met de robot kan communiceren.

Meer info: 1DayFly

Onderwerpen
door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

Gerelateerde berichten

2 reacties

  • Fraey
    1 year

    Hmm, waarschijnlijk dus niet geschikt voor de nieuwe iPhone of iPad omdat er een 30 pins connector wordt gebruikt?

    Antwoord Quote

  • Ik ben niet zo gek op die grote zenders in de hoofdtelefoon-ingang van mijn iPhone. Dat hangt er echt bij om eens lekker af te breken. :)

    Antwoord Quote

Comments are closed.