Jailbreak Dream Team geeft presentatie op Hack In The Box Amsterdam (jailbreak)

19 februari 2012, 18:02 · Gonny van der Zwaag

hack in the boxEen aantal bekende jailbreakers waaronder @p0sixninja gaat dit jaar op de conferentie Hack In The Box een presentatie geven. De bijeenkomst vindt van 21 tot 25 mei plaats in het Okura Hotel in Amsterdam. Hack In The Box begon in 2003 als een kleine bijeenkomst van Maleisische beveiligingsspecialisten maar is ondertussen uitgegroeid tot een groots evenement met honderden aanwezigen.

Er zijn 2 dagen met intensieve trainingssessies, gevolgd door een tweedaagse conferentie met meerdere tracks. Doel van de conferentie is om nieuwe aanvals- en verdedigingsmethoden te vinden die nog niet eerder aan het publiek gepresenteerd zijn.

Ondanks het non profit-karakter van de organisatie moet er voor de sessies toch behoorlijk betaald worden. Voor de 1-daagse Mobile Application Hacking-bijeenkomst betaal je in de voorverkoop 699 euro en aan de kassa 799 euro. Studenten die naar de tweedaagse securityconferentie willen betalen 250 euro. Er is ook een hackerscompetitie. Maar voor iPhone-gebruikers zal het ‘iOS Jailbreak Dream Team’ de grootste attractie zijn, het team dat heeft gezorgd voor het jailbreaken van toestellen met A5-processor (zie ook onze handleiding). P0sixninja kondigde het aan via Twitter. Ook @MuscleNerd en @pod2g zijn van de partij.

Meer info: Hack In The Box conferentie

Lees meer over Jailbreak in ons dossier: Jailbreak.
door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 • Borgqueenx
  2 years

  Leuk maar ga niet 250 betalen om ze even hallo te zeggen. Bovendien ken ik pod2g al aardig.

  Antwoord Quote

 • mausy
  2 years

  Gaat dat aanvallen en verdedigen over een game of over dat je je computer verdedigd terwijl er hackers lekken proberen te vinden in je comp?

  Antwoord Quote

 • 2 years

  Goeiemensen, wat een bedragen! Het lijkt de Apple WWDC wel!

  Antwoord Quote

 • Jamie
  2 years

  Origineel geplaatst door mausy
  Gaat dat aanvallen en verdedigen over een game of over dat je je computer verdedigd terwijl er hackers lekken proberen te vinden in je comp?

  Ik zal je vraag maar even beantwoorden.
  Natuurlijk gaat het over hacken, daar gaat de gehele bijeenkomst over.

  Antwoord Quote

 • l
  2 years

  Helden zijn het

  Antwoord Quote

 • frank
  2 years

  €250 is een prima bedrag, ocura is ook niet gratis.
  tevens houd het gepeupel weg, groot voordeel dus

  Antwoord Quote

Comments are closed.