Jailbreak Dream Team geeft presentatie op Hack In The Box Amsterdam (jailbreak)

·

hack in the boxEen aantal bekende jailbreakers waaronder @p0sixninja gaat dit jaar op de conferentie Hack In The Box een presentatie geven. De bijeenkomst vindt van 21 tot 25 mei plaats in het Okura Hotel in Amsterdam. Hack In The Box begon in 2003 als een kleine bijeenkomst van Maleisische beveiligingsspecialisten maar is ondertussen uitgegroeid tot een groots evenement met honderden aanwezigen.

Er zijn 2 dagen met intensieve trainingssessies, gevolgd door een tweedaagse conferentie met meerdere tracks. Doel van de conferentie is om nieuwe aanvals- en verdedigingsmethoden te vinden die nog niet eerder aan het publiek gepresenteerd zijn.

Ondanks het non profit-karakter van de organisatie moet er voor de sessies toch behoorlijk betaald worden. Voor de 1-daagse Mobile Application Hacking-bijeenkomst betaal je in de voorverkoop 699 euro en aan de kassa 799 euro. Studenten die naar de tweedaagse securityconferentie willen betalen 250 euro. Er is ook een hackerscompetitie. Maar voor iPhone-gebruikers zal het ‘iOS Jailbreak Dream Team’ de grootste attractie zijn, het team dat heeft gezorgd voor het jailbreaken van toestellen met A5-processor (zie ook onze handleiding). P0sixninja kondigde het aan via Twitter. Ook @MuscleNerd en @pod2g zijn van de partij.

Meer info: Hack In The Box conferentie

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

6 reacties

 1. door Borgqueenx

  Leuk maar ga niet 250 betalen om ze even hallo te zeggen. Bovendien ken ik pod2g al aardig.

 2. door mausy

  Gaat dat aanvallen en verdedigen over een game of over dat je je computer verdedigd terwijl er hackers lekken proberen te vinden in je comp?

 3. door Alfred

  Goeiemensen, wat een bedragen! Het lijkt de Apple WWDC wel!

 4. door Jamie

  Origineel geplaatst door mausy
  Gaat dat aanvallen en verdedigen over een game of over dat je je computer verdedigd terwijl er hackers lekken proberen te vinden in je comp?

  Ik zal je vraag maar even beantwoorden.
  Natuurlijk gaat het over hacken, daar gaat de gehele bijeenkomst over.

 5. door l

  Helden zijn het

 6. door frank

  €250 is een prima bedrag, ocura is ook niet gratis.
  tevens houd het gepeupel weg, groot voordeel dus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.