iTunes-cadeaukaarten met 20% korting bij Kruidvat

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

itunes cadeaukaartenWie goedkoop wil shoppen in de iTunes Store en App Store, kan vanaf aanstaande dinsdag terecht bij drogisterij Kruidvat. Tot 11 maart 2012 krijg je 20 procent korting op de cadeaukaarten, waarmee je bij Apple apps, muziek en andere content kunt aanschaffen voor je iPhone, iPod touch en iPad. Je hebt de keuze uit 15 euro, 25 euro of 50 euro tegoed, waarbij je maximaal 2 kaarten per klant kunt aanschaffen.

Onlangs waren de iTunes-cadeaukaarten nog in de aanbieding bij Albert Heijn. Kruidvat geeft echter meer korting: geen 15 procent maar 20 procent. Tegenwoordig is ‘geen creditcard of bankrekening hebben’ geen excuus om niets in de App Store te kopen: de iTunes-cadeaukaarten zijn in allerlei winkels in Nederland en België te koop. Ouders die hun kinderen een bepaald budget voor de iTunes Store willen geven, kunnen trouwens ook een maandelijks tegoed geven.

Tipgever: Marvin

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.