iTunes 12 Dagen Cadeaus 2012 – dag 3

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

12-dagen-cadeaus-bannerOp de derde dag van de actie iTunes 12 Dagen Cadeaus is er eindelijk wat meer variatie te vinden tussen de verschillende iTunes-landen. In landen waar tv-series worden verkocht kun je de eerste aflevering van seizoen 1 van de serie Sherlock gratis downloaden. In alle andere landen, waaronder Nederland en België, krijg je vandaag een educatieve app die je na de klik kunt bekijken. Dat doen we overigens niet om mensen zoveel mogelijk op de website te laten klikken, maar omdat heel wat mensen graag zelf het cadeautje willen ontdekken.

geomaster 2 iphoneIn Nederland, België en Spanje kun je vandaag Geomaster 2 downloaden, een educatieve app met verschillende spelletjes. Je zult de app via een Wi-Fi-netwerk moeten downloaden omdat ‘ie groter dan 50MB is. Normaal kost deze app €0,89 en vanwege de kerstsluiting van iTunes Connect was de app eigenlijk 21 december al afgeprijsd. Maar daar malen we niet om: deze app is leuk een leerzaam en bevat bovendien nog eens twee nieuwe games rondom bekende monumenten en bergen. Geomaster 2 is bedoeld voor kinderen maar ook voor volwassenen. Want er zullen heel wat mensen zijn die wel eens van Zagreb, Tripoli of Lomé hebben gehoord, maar aanwijzen op de kaart is een heel ander verhaal.

Geomaster 2 bevat meerdere games rondom hoofdsteden wereldwijd, Europese landen, Amerikaanse steden en staten, Franse departementen, Aziatische landen, Zuid-Amerikaanse landen, vlaggen en wereldzeeën.

Downloaden: Geomaster (tijdelijk gratis, normaal €0,89, universeel, iOS 4.3+)

geomaster 2

Cadeau’s in andere landen:

Om de cadeaus uit andere landen te kunnen downloaden heb je een iTunes-account in het betreffende land nodig. Je kunt zo’n account gemakkelijk openen (al is het natuurlijk wel een gedoe om steeds van account te moeten wisselen). Je hebt er geen lokale creditcard of cadeaubon voor nodig.

Sherlock Pink Banner

Met dank aan iPhoneclub-lezer Jamal voor het checken van alle buitenlandse App Stores

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.