iTunes 12 Dagen Cadeaus 2012 – dag 3

·

12-dagen-cadeaus-bannerOp de derde dag van de actie iTunes 12 Dagen Cadeaus is er eindelijk wat meer variatie te vinden tussen de verschillende iTunes-landen. In landen waar tv-series worden verkocht kun je de eerste aflevering van seizoen 1 van de serie Sherlock gratis downloaden. In alle andere landen, waaronder Nederland en België, krijg je vandaag een educatieve app die je na de klik kunt bekijken. Dat doen we overigens niet om mensen zoveel mogelijk op de website te laten klikken, maar omdat heel wat mensen graag zelf het cadeautje willen ontdekken.

geomaster 2 iphoneIn Nederland, België en Spanje kun je vandaag Geomaster 2 downloaden, een educatieve app met verschillende spelletjes. Je zult de app via een Wi-Fi-netwerk moeten downloaden omdat ‘ie groter dan 50MB is. Normaal kost deze app €0,89 en vanwege de kerstsluiting van iTunes Connect was de app eigenlijk 21 december al afgeprijsd. Maar daar malen we niet om: deze app is leuk een leerzaam en bevat bovendien nog eens twee nieuwe games rondom bekende monumenten en bergen. Geomaster 2 is bedoeld voor kinderen maar ook voor volwassenen. Want er zullen heel wat mensen zijn die wel eens van Zagreb, Tripoli of Lomé hebben gehoord, maar aanwijzen op de kaart is een heel ander verhaal.

Geomaster 2 bevat meerdere games rondom hoofdsteden wereldwijd, Europese landen, Amerikaanse steden en staten, Franse departementen, Aziatische landen, Zuid-Amerikaanse landen, vlaggen en wereldzeeën.

Downloaden: Geomaster (tijdelijk gratis, normaal €0,89, universeel, iOS 4.3+)

geomaster 2

Cadeau’s in andere landen:

Om de cadeaus uit andere landen te kunnen downloaden heb je een iTunes-account in het betreffende land nodig. Je kunt zo’n account gemakkelijk openen (al is het natuurlijk wel een gedoe om steeds van account te moeten wisselen). Je hebt er geen lokale creditcard of cadeaubon voor nodig.

Sherlock Pink Banner

Met dank aan iPhoneclub-lezer Jamal voor het checken van alle buitenlandse App Stores

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

18 reacties

 1. door Nigel

  Op m’n ipad krijg ik geomaster plus HD (een niet universele app)

 2. door Felix

  Ik krijg bij de Duitse store ook Geomaster!

 3. door Mook

  Klopt het dat alle Apps welke gratis aangeboden worden aankomende dagen, dus al gratis zijn vanaf 23 december ? Of komen er nog verassingen ?

 4. door Alisu

  Leuk en informatief spel!

 5. door Julio

  Komt er ook nog eens iets leuks? Vooralsnog zit er niet echt iets bij voor mij…

 6. door daan

  Origineel geplaatst door Julio
  Komt er ook nog eens iets leuks? Vooralsnog zit er niet echt iets bij voor mij…

  Wat is leuk?

 7. door Artey

  Nog niks dat de moeite is tot nu toe dan

 8. door Victorrr

  Tot nu toenog helemaal niks interresant…

 9. door Peter

  Als je de episode handmatig op zoekt, kan je hem wel gratis vinden en downloaden.
  Ik had nog een UK iTunes account (ooit voor Spotify) daarmee kon ik nu inloggen :)

 10. door Lisa

  @Nigel: Ik heb dat ook op mijn iPad. Geomaster 2 is een iPhone app
  Je kunt die app wel downloaden als je wilt. Ik hoop dat je het nu snap

 11. door MIchiel

  niet zo klagen mensen. je krijgt het gratis!!!

  ik ben wel jalours op de Sherlock aflevering :-S maar vind GeoMater wel erg leuk!

 12. door Ron

  Sorry maar ze weten wel wat ze weggeven. Waardeloze dingen die ze aan de straatstenen niet kwijtraken.

 13. door Jeroen

  In Australië krijg je een boek kado. Ik wist niet eens dat Australië meedeelt. Ik kan dan mooi via 3 accounts gratis spullen krijgen :-)

 14. door Bubbly

  @MIchiel: Jaloers? Maak ff gauw een CA accountje dan.

 15. door Maurice

  @MIchiel: Waarom zou je niet mogen klagen? Apple doet met die app alsof ze leuke cadeaus weg gaan geven en geven vervolgens wat kinderapps..

 16. door tim

  Ja maar Sherlock is wel veeeeeeeeeeeeeeeeel leuker. Iedereen in Europa zou hetzelfde cadeau moeten krijgen. Ja ik weet dat het gratis is, maar toch vind ik dat.

 17. door Rob

  Net een account UK Itunes aangemaakt en Sherlock gedownload. Wel iets beter dan Geomaster, maar je mag natuurlijk een gegeven paard niet in de bek kijken.

 18. door Hans

  Leuke app!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.