iTunes 12 Dagen Cadeau – dag 11

·

12-dagen-cadeausNog één dag, dan is de iTunes 12 Dagen Cadeau-actie alweer afgelopen. Op de voorlaatste dag tracteert Apple je op een muziekvideo, die bij een breed publiek in de smaak zal vallen (al zullen er altijd mensen zijn die op iets anders hadden gehoopt). Geen nood! Want Rusland levert de oplossing in deze misère: het Russische cadeautje is ook in alle andere iTunes-landen te downloaden en is Engelstalig, dus zonder problemen ook te gebruiken als je in Nederland of België woont.

1directionIn Nederland en België is het iTunes-cadeau vandaag: de muziekvideo Little Things van One Direction! Er zijn tassen, schoenen en andere merchandise van 1D te krijgen, dus een muziekvideo kan er ook nog wel bij. Mocht het je smaak zijn, dan is dat mooi meegenomen. Zo niet, dan moet je vandaag zeker even bij de actie AppEvent kijken, want daar is de app Write On Track vandaag gratis, een app waarmee je het aantal woorden in een tekst kunt tellen. Handig voor mensen die veel schrijfopdrachten voor school of werk moeten maken en daarbij een vast aantal woorden moeten opleveren.

Hieronder zie je de volledige lijst:

paint my catOm content uit buitenlandse App Stores te downloaden heb je een iTunes-account van het betreffende land nodig. Het Russische cadeau, de app Paint My Cat, is ook vanuit de App Stores in andere landen gratis te downloaden en is bedoeld voor kinderen. Paint My Cat bevat een soort kleurplaten met augmented reality-technologie. Je kunt kleuren en andere onderdelen van de game naar eigen wens aanpassen. Leuk om samen met de kids te ontdekken! Je kunt eigen afbeeldingen gebruiken die je met de camera van de iPhone of iPad maakt. De app is vrij van reclame en heeft leuke kattengeluidjes.

Net als alle voorgaande keren hielp Jamal mee met het achterhalen van alle internationale cadeaus. Dankjewel!

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

17 reacties

 1. door Nigel

  Totaal niet mijn muziek, en download ‘m ook niet, jammer, maar kan niet altijd feest zijn he.

 2. door Flieps

  Tsja, de 12-jarige meisjes waren nog niet aan de beurt geweest.

 3. door Gio de Wit

  Heel teleurstellend, maar we mogen natuurlijk niet een gegeven paard in de bek kijken… Voorgaande jaren was t stukken beter en niet omdat ‘t meer mijn smaak was, maar in t algemeen. Betere apps bekende, die normaal prijzig waren. Volgend jaar beter, of morgen moet er nog iets bij zitten wat alles goedmaakt, maar dat lijkt me sterk.

 4. door Bman

  Breed publiek hoor,11 tot 15 jarige meisjes!

 5. door Jeroen

  Nou als het laatste kado hetzelfde is als in Australië kan je Shark Dash verwachten. Spel van Gameloft. Helaas geen film en een magere 12.

 6. door Bubbly

  Kots, NL en BE hebben het slechtste cadeau uit de hele reeks van alle landen tot zover.

  Wel erg bedankt voor de overzichtjes met de linkjes naar alle landen, iPc & Jamal. Dit is makkelijker – en vooral op een trage verbinding: sneller – dan handmatig van Store te switchen.

  *trakteren

 7. door qett

  Oh god no…

 8. door frank

  Ik vind het tot nu toe erg slecht wat ze weggeven

 9. door smpie

  Ik kan zonder deze app!!

 10. door Sven

  Wees blij dat ze iets weggeven, beter dan niks krijgen vind ik zelf. Zelfs al is het van One Direction, iets doet me denken aan een gegeven paard…

 11. door Woordenaar

  One direction is wel heel erg eenrichtingsverkeer…

 12. door kaas

  Ondertussen nieuwe game van de dag.
  Shark Dash. Bevat verder wel inapp aankopen dus helemaal gratis is het niet. Beetje irritant altijd zo’n half spel

 13. door Naj85

  Die kan je toch gwn op youtube bekijken
  Met foxtube staat die opgeslagen in je cache zelfs zodat je zonder internet ook kan kijken
  Kados vallen dit jaar erg tegen helaas

 14. door Bubbly

  @Sven: Daar ben ik het met je eens, maar tot nog toe heb ik niet 1 cadeau gezien die me bevalt en die ik zelf zal gebruiken of dat mij zal bevallen.

 15. door Rotte appel

  Shark dash, niet eens geoptimaliseerd voor de iphone 5….

 16. door .

  Dit is het best gegeven cadeau.
  doei.

 17. door R

  I love One Direction. Dit was echt het beste cadeau.❤

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.