iPhone kopen in Nederland: iPhone prijzen en bijkomende kosten

24 november 2007, 20:00 · Gonny van der Zwaag

iPhone kopen, aanbieders en prijzenEen tijd geleden hebben we een overzicht gepubliceerd van de verschillende manieren om een iPhone te kopen in de VS en de (toenmalige) prijs van de iPhone. Het was een van onze meestgelezen artikelen, maar wat daarin nog ontbrak waren de diverse aanbiedingen van de iPhone bij Nederlandse winkels. Vandaar dat we de verschillende artikelen nu hebben samengevoegd tot één compleet overzicht met alle mogelijkheden om de iPhone te kopen.

Let op: in dit artikel wordt uitgegaan van de eerste generatie iPhone. Inmiddels is de iPhone 3G in Nederland en België verkrijgbaar. Er is inmiddels een nieuwere versie van dit artikel beschikbaar: iPhone 3G kopen in Nederland: prijzen en alternatieven.

iPhone kopen of niet?

Moet je wachten tot de iPhone officieel in Nederland uitkomt, of is het veilig genoeg om nu al te kopen? Het antwoord daarop is afhankelijk van twee factoren. Ten eerste: er wordt al enige tijd gesproken over een opvolger van de iPhone, die ook wel 3G iPhone of iPhone 2.0 wordt genoemd. Als we de geruchten mogen geloven, komt deze nieuwe iPhone in de zomer van 2008 beschikbaar. Het kan dus de moeite lonen om nog even te wachten of in ieder geval goed na te denken: is het slim om op dit moment een telefoon te kopen die over 2 a 3 maanden alweer verouderd is?

De tweede factor waar je naar moet kijken, is in hoeverre je met onzekerheid kunt omgaan. Ben je iemand die bij een nieuwe telefoon meteen een toestelverzekering afsluit, heb je graag dat alles voor je wordt geregeld, raak je in blinde paniek als je toestel het even niet doet? Of ben je iemand die van experimenteren houdt en graag dingen uitzoekt? In het laatste geval zul je veel meer plezier van de iPhone hebben. Er valt zoveel te ontdekken en te doen met de iPhone, dat je er vooral lol van zult hebben als je dingen uitprobeert.

Constant updaten? Nee!

Als je nu al een iPhone wilt hebben zijn er inmiddels genoeg mogelijkheden om er eentje te kopen. Spookverhalen dat je bij elke nieuwe update je iPhone weer opnieuw moet unlocken, zijn nergens op gebaseerd. Als de iPhone eenmaal werkt, ben je niet verplicht de nieuwe updates te installeren. Wanneer er een nieuwe update uitkomt kun je de iPhone gewoon blijven gebruiken zoals voorheen. Je bepaalt zelf wanneer je de firmware-update uitvoert. Wij raden aan om altijd even te wachten met de update, totdat er van verschillende kanten is bevestigd dat je iPhone nog steeds werkt. En wat de juridische kant betreft: het verwijderen van de simlock is in Nederland volstrekt legaal.

Simlock verwijderen

Wanneer je de iPhone koopt is deze vrijwel altijd voorzien van een simlock. Handelaren of winkeliers kunnen zorgen dat de simlock wordt verwijderd en installeren vaak ook al de Nederlandse taalbestanden. Zo niet, dan kun je het gemakkelijk zelf doen met de unlock-handleidingen in onze iPhone wiki en met de hulp van de vele behulpzame iPhone-bezitters in het iPhone-forum. Werkt je toestel eenmaal op een bepaalde firmwareversie, dan kun je er maanden mee vooruit. Natuurlijk komen er tussentijds wel eens firmware-updates uit, maar daar zitten niet altijd belangrijke nieuwe functies in. Bellen en internetten kun je altijd blijven doen, wat er ook gebeurt. En ook al kan er wel eens iets misgaan bij het updaten of unlocken, wij kennen geen mensen die hun iPhone daadwerkelijk kapot hebben gemaakt tijdens het updaten of unlocken. Spookverhalen over een ‘iBrick’ bestaan wel, maar er is bijna altijd wel een truc te verzinnen om de iPhone weer tot leven te brengen. De iPhone blijkt opmerkelijk goed bestand tegen onhandige gebruikers.

iPhone kopen in het buitenland

In verschillende landen is de iPhone inmiddels verkrijgbaar: de VS, Frankrijk, Engeland, Ierland, Duitsland en Oostenrijk. Of je bij aanschaf een legitimatiebewijs of andere documenten moet laten zien, is per land verschillend. Het gemakkelijkst koop je de iPhone in de VS. Onderaan deze pagina lees je meer over het kopen van je iPhone in het buitenland.

iPhone kopen op veilingsite

Tweedehands iPhones worden nog niet zoveel aangeboden, maar wel vind je op Marktplaats en eBay regelmatig aanbiedingen van gloednieuwe iPhones. Meestal zijn ze al gehackt en kosten ze een paar honderd euro. Je bent daarmee in eerste instantie duurder uit dan bij de iPhone-aanbiedingen die je hieronder ziet, maar je zit tenminste niet aan een abonnement vast. Let uiteraard wel zeer goed op voor oplichters, want we zijn op veilingsites al tientallen aanbiedingen tegengekomen die duidelijk geplaatst zijn door oplichters. Ga dus alleen met een gecontroleerde verkoper in zee, betaal nooit vooruit, probeer een afspraak te maken om de iPhone af te halen en controleer ter plekke de verpakking. Het kan je een hoop geld en verdriet schelen!
Onderstaand zie je een afbeelding waarbij je de nodige vraagtekens kunt zetten.

iPhone kopen via Marktplaats - let op oplichters!

Maak in geen geval geld over via Western Union, Moneygram, BidPay en soortgelijke diensten! In 99,99% (zo niet 100%) van de gevallen gaat het hierbij om oplichting. Bij extreem goedkope aanbiedingen kan er ook sprake zijn van namaak: controleer goed of de iPhone die je koopt overeenkomt met de foto’s die je van de echte iPhone hebt gezien.

De gemiddelde prijs van een nieuwe iPhone via een veilingsite ligt nu we dit schrijven (april 2008) ongeveer rond de 450 euro. Alle aanbiedingen beneden de 300 euro zijn of met abonnement, of een nep-iPhone of afkomstig van een oplichter. Bij alle aanbiedingen boven de 500 euro is onze persoonlijke mening dat je wordt afgezet, maar het is momenteel een verkopersmarkt zoals dat zo mooi heet, dus het is maar wat de gek ervoor geeft. Houd bij een aankoop via eBay US of een andere buitenlandse eBay-vestiging rekening met verzend- en invoerkosten!

Vraag- en aanbod op het forum van iPhoneclub.nl

Ook op ons iPhone ‘Te Koop Aangeboden’-forum vind je de nodige aanbiedingen en kopers. Daar is de gemiddelde prijs zo ongeveer 460 euro. Heb je zelf een iPhone in de aanbieding, dan is het handig om te weten dat er in ons iPhone ‘Te Koop Gevraagd’-forum meerdere potentiële kopers staan te popelen om dit wonder van techniek aan te schaffen.

Prijs van de iPhone bij een telefoonwinkel

Er zijn meerdere telefoonwinkels die de iPhone inmiddels te koop aanbieden. Het voordeel van kopen bij een telefoonwinkel is dat je meer zekerheid hebt dan kopen bij een particulier en dat je ergens terecht kunt als je een reparatie nodig hebt.

iPhone kopen bij 2Call

2Call is op dit moment (april 2008) een van de weinige webwinkels die de iPhone nog verkoopt. 2Call levert indien op voorraad binnen een werkdag. Bij deze webwinkel kun je kiezen uit de Apple iPhone 8GB-versie of de Apple iPhone 16GB-versie. Los kosten de iPhones respectievelijk €573 euro en €694 euro. Daarnaast kun je verschillende abonnementen afsluiten, bijvoorbeeld een 2-jarig Vodafone Basis €27,50 abonnement waarbij je een belbundel van 200 minuten of 200 sms-berichten krijgt. Voor de iPhone zelf betaal je daarbovenop nog €173 (8GB-model). Bij dit abonnement betaal je de eerste 8 maanden €22 per maand en daarna €27,50 per maand.
Je kunt hierbij de Zorgeloos Internet BloX afsluiten voor 9,50 euro per maand, waarbij je de eerste 8 maanden 50% korting krijgt. In totaal zijn de kosten dan:

 • Aanschafkosten: 173 euro;
 • Belbundel eerste 8 maanden: 176 euro;
 • Belbundel overige 16 maanden: 440 euro;
 • Databundel eerste 8 maanden: 38 euro;
 • Databundel overige 16 maanden: 152 euro;
 • Totale kosten voor 2 jaar: 979 euro.

Per maand ben je 40,79 euro kwijt. Je bent overigens compleet vrij in het kiezen van je mobiele provider en het gewenste abonnement, al bepaalt je keuze wel de uiteindelijke meerprijs van de iPhone. Op de website van 2Call zul je deze aanbieding op het eerste gezicht niet zien staan, maar als je ernaar vraagt (of door op onze link te klikken) blijken ze de iPhone wel degelijk te verkopen.

iPhone kopen bij 2Call.nl

iPhone kopen bij Phoneshop

Phoneshop kan de iPhone binnen één werkdag leveren. Daarbij kun je kiezen uit alle mobiele operators. Wil je de iPhone los kopen, dan ben je daarvoor €634 kwijt voor de 8GB iPhone en €755 voor de 16GB iPhone. Nemen we opnieuw het Vodafone Basis €27,50 abonnement, dan betaal je voor de 8GB iPhone €206. Deze winkel hanteert geen acties met abonnementen en rekent voor de Zorgeloos Internet Blox iets meer dan de concurrentie: €10 per maand. In totaal zijn de kosten dan bij een tweejarig abonnement:

 • Aanschafkosten: 206 euro;
 • Belbundel: 660 euro;
 • Databundel: 240 euro;
 • Totale kosten voor 2 jaar: 1106 euro.

Per maand ben je 46,08 euro kwijt en dat is veel duurder dan de aanbieding van de twee andere aanbieders. Misschien zijn er diverse andere abonnementen waarbij je toch gunstig uit bent; dat ligt maar net aan de combinatie van abonnementsduur en type abonnement dat bij jou past. Bekijk het gewoon zelf even: je kunt kiezen uit de 8GB iPhone en de 16GB iPhone.

iPhone kopen bij Phoneshop

iPhone kopen in het buitenland

We hadden beloofd nog iets te vertellen over het kopen van de iPhone in het buitenland. Hieronder lees je wat in de verschillende landen de mogelijkheden zijn.

iPhone kopen in de VS

Je kunt in elke Apple Store in de VS naar binnen lopen en een iPhone kopen (maximaal 5 stuks per klant). Ook in de Apple Store in Londen kun je de iPhone kopen. Als je de iPhone in Frankrijk koopt kun je deze tegen betaling simlockvrij laten maken, maar dit is een ingewikkeld proces. Wanneer je de iPhone bij T-Mobile in Duitsland of O2 in Engeland koopt, wordt verwacht dat je meteen een abonnement afsluit. De VS is kortom het handigste land om de iPhone te kopen. Als je de iPhone meeneemt uit Amerika, of door een kennis laat meenemen, moet je op de volgende bedragen rekenen wanneer je de iPhone in New York koopt:

 • (Laten) meenemen uit de VS, niet aangeven bij de douane:
  8GB iPhone €276, 16GB iPhone €344;
 • (Laten) meenemen uit de VS, wel aangeven bij de douane:
  8GB iPhone €329, 16GB iPhone €411;
 • Gepakt worden door de douane:
  8GB iPhone €356, 16GB iPhone €445.

Kortom: het loont de moeite om de iPhone gewoon bij de douane aan te geven want je bent veel goedkoper uit dan bij een handelaar. Hoe het precies zit met de kosten, vrijstellingen en boetes bij het kopen van een iPhone in de VS lees je op de aparte pagina iPhone kopen in de VS.

iPhone kopen in Engeland

Na afloop van een weekendje Londen met een iPhone naar huis? Dat kan natuurlijk ook. Als je de Britse iPhone wilt kopen ben je 269 pond kwijt (340 euro, koers in april 2008). Het kopen van de iPhone gaat het gemakkelijkst in de Apple Store, bijvoorbeeld die aan Regent Street in Londen. Bij Carphone Warehouse en de winkels van O2 kun je de iPhone ook kopen, maar daar is de kans op lastige vragen iets groter.

iPhone kopen bij T-Mobile in Duitsland

Een geheel nieuwe mogelijkheid die we nog willen noemen is het kopen van de iPhone bij T-Mobile in Duitsland.
De ‘oude’ activering via iTunes voor iPhones met T-Mobile abonnement werkt op een andere manier dan zoals in Amerika of Engeland. Volgens het Duitse forum Apfeltalk.de ben je verplicht om in de T-Mobile-winkels (de enige plek waar de iPhone in Duitsland wordt verkocht) een voorlopig contract af te sluiten, die je moet ondertekenen met je handtekening. Daarnaast kan er om je paspoort worden gevraagd. Zonder die twee zaken krijg je geen iPhone mee naar huis. De daadwerkelijke activering en de keuze van het gewenste (T-Mobile)-abonnement moet wel thuis via iTunes worden gedaan.

iPhone kopen in Frankrijk

In Frankrijk is de iPhone met en zonder simlock te koop. Wil je de simlock laten verwijderen, dan zul je daarvoor moeten betalen en een omslachtige procedure moeten doorlopen. In onze wiki vind je daarnaast meer informatie over het legaal! unlocken van een Franse iPhone.

Beste prijs voor de Apple iPhone

Het is een persoonlijk afweging wie voor jou e beste aanbieder is. Heb je er geen probleem mee om twee jaar aan een abonnement vast te zitten, dan heb je keuze genoeg. Als je de verschillende aanbieders naast elkaar legt is er uiteindelijk niet zoveel verschil in kosten per maand. Bij tweejarige abonnementen ben je voor de iPhone en het abonnement tussen de 45 en 50 euro per maand kwijt. Op dit moment krijg je bij veel aanbieders korting op het data-abonnement. Mocht de winkelier die jij hebt uitgekozen dit niet bieden, dan kun je er altijd naar infomeren.

Wil je niet te lang aan een abonnement vastzitten, dan is het slimmer om voor een eenjarig abonnement te kiezen. Je bent daarmee omgerekend per maand wel iets meer kwijt, maar je houdt in ieder geval de vrijheid. Ook hiervoor kun je goed in de verschillende webwinkels en telefoonwinkels terecht.

Los kopen kan een uitkomst zijn als je een doorlopend abonnement hebt, of van plan bent een goedkoop sim-only abonnement af te sluiten. Bij een los toestel kun je beter niet naar de bekende webwinkels of telefoonwinkels gaan, maar aanschaffen bij een handelaar op eBay of Marktplaats of de aanbiedingen op ons forum bekijken. Pas wel op dat je niet genept wordt en bijv. met de iPhone-kloon CECT P168 of een doos bakstenen wordt opgescheept. Een los toestel kopen in landen waar de iPhone officieel simlockvrij wordt aangeboden zoals in Frankrijk, is de slechtste optie: je betaalt dan extreem veel. Voor een zuiver geweten hoef je het ook niet te doen: het simlockvrij maken is in Nederland gewoon toegestaan.

Wachten op de Nederlandse iPhone?

Je kunt natuurlijk ook geduldig wachten tot de iPhone in Nederland officieel beschikbaar komt. Niemand weet wanneer dat zal gebeuren, al zijn er steeds meer aanwijzingen dat het in de zomer van 2008 via T-Mobile zal gebeuren.

Overigens is niets zo wisselvallig als de aanbiedingen van telecomaanbieders en de straatprijzen voor een geïmporteerde iPhone. De in dit artikel genoemde prijzen zijn van april 2008.

[TABLE ID=13]

[TABLE ID=14]

LET OP! We voeren een zeer actief anti-spambeleid. Het is niet toegestaan om hier aanbiedingen of links naar aanbiedingen te plaatsen, tenzij als aanvulling op het artikel en ter onze beoordeling.

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

Gerelateerde berichten

163 reacties

 • Johan
  6 years

  Ziet er zeer netjes uit!!

  Maar die iPhoneconcurrent van marktplaats. Is die dan gewoon te vertrouwen??

  Want 320 is natuurlijk helemaal niet duur!!

  Antwoord Quote

 • R.Dollekamp
  6 years

  Hoe kom ik aan een handleiding voor de Iphone, het liefst in nederlands?

  Antwoord Quote

 • Jellow
  6 years

  Zeer goed artikel en zeer handig voor toekomstige iPhone bezitters. Krijg zelf mijn iPhone morgen, uit de VS maar ik heb begrepen dat ik een grote kans heb dat er firmware 1.1.2. op gaat zitten en de nieuwe bootloader 4,6! Misschien handig om even te vermelden?

  Antwoord Quote

 • Jellow
  6 years

  @ Dollekamp: Welke firmware versie heb je? Er staan verscheidene guides op het forum van iPhoneclub.nl.

  Antwoord Quote

 • 6 years

  Krijg zelf mijn iPhone morgen, uit de VS maar ik heb begrepen dat ik een grote kans heb dat er firmware 1.1.2. op gaat zitten en de nieuwe bootloader 4,6! Misschien handig om even te vermelden?

  Thanks, inmiddels aangepast.

  Antwoord Quote

 • Jellow
  6 years

  Antwoord Quote

 • Stiruam
  6 years

  Ag ja geef ze max 2 a 3 maanden dan is deze ook gecrackt

  Antwoord Quote

 • Robin
  6 years

  Prachtig artikel, dit maakt het allemaal wel een stuk helderder. (ik zag door de bomen het bos niet meer)

  Bedankt hiervoor!

  Antwoord Quote

 • 6 years

  Fijn om te lezen :) We zijn er bijna drie dagen mee bezig geweest om alle informatie nu eens goed bij elkaar te zoeken, dus dan is het leuk om te zien dat de reacties zo enthousiast zijn.

  Antwoord Quote

 • Daniel
  6 years

  Het kan aan mij liggen, maar is het niet nu gewoon het makkelijkst er eentje uit duitsland te halen? Even de grens over, normale prijs, en thuis lekker unlocken…

  Antwoord Quote

 • Fluke
  6 years

  erg goed zeg bedankt

  Antwoord Quote

 • Jellow
  6 years

  @ Daniel: de telefoons aldaar hebben meen ik een nieuwe bootloader die nog waardoor de phone nog NIET te unlocken is. De simlockvrij versie kost officieel overigens 999 euro.

  Antwoord Quote

 • MP3-junky
  6 years

  Wat ik mis in bovenstaand (overigens zeer uitgebreid) artikel is of je de duitse iPhone in de winkel moet activeren of moet dit thuis via itunes?

  Antwoord Quote

 • 6 years

  Wat ik mis in bovenstaand (overigens zeer uitgebreid) artikel is of je de duitse iPhone in de winkel moet activeren of moet dit thuis via itunes?

  We hadden het oorspronkelijk weggelaten omdat al bekend was dat dit voor niet-Duitsers niet gaat lukken. We hebben het desondanks even iets beter uitgezocht en in het artikel verwerkt.

  Antwoord Quote

 • Emerik
  6 years

  Zeer mooi overzicht! Jullie hebben zeker geen zin om dit nog eens over te doen voor België?

  Antwoord Quote

 • iPhone
  6 years

  Boven de 500 afgezet ben ik het niet mee eens.
  Een bedrijf vraagt meestal meer dan 500 euro.
  Bedrijven kopen groot in en om groot in te kopen zit er (meestal) een marge van een (amerikaans) bedrijf tussen.

  Stel dat een bedrijf 400 ex BTW inkoopt.
  En de verkoopprijs is 500 euro, zit er een netto-marge van 20 euro op.
  Dat is (te) weinig.

  Minimale marge voor een bedrijf is 100 euro.

  Hierbij krijg je als consument ook service e.d. wat je bij een particulier op marktplaats (waarschijnlijk) niet zou krijgen.

  Antwoord Quote

 • 6 years

  De opmerking goldt eigenlijk vooral voor (particuliere) Marktplaats, eBay- of forumaanbieders en niet zozeer voor de commerciële verkoop. Daar gelden inderdaad andere marges, die het voorraadrisico, de service, een eventuele verkoopstop door Apple, enzovoorts moeten afdekken. Maar een particulier die twee of drie iPhones uit de USA meeneemt en die hier met grove winst probeert te verkopen is in onze ogen vooral een “afzetter”. Hopelijk is dit nu voldoende genuanceerd.

  Antwoord Quote

 • Adriaan
  6 years

  Een duidelijk bericht voor alle mensen die nu een iphone willen bestellen!

  Antwoord Quote

 • Ed
  6 years

  Bedankt voor dit prima overzicht. Ik ga binnenkort naar London en hoopte een iphone mee te nemen. Ik raakte enigszins verward door het woord ‘activeren’ maar daarmee wordt bedoeld dat de iphone ‘iets’ doet. Telefoneren ed. is dus vooralsnog onmogelijk. Begrijp ik dit goed?
  Komt dat door de Bootloader? Waarom hebben de us iphones dat niet vroeg ik me af.

  Antwoord Quote

 • Melon
  6 years

  hulde voor dit artikel! Ik ben blij dat ik zelf m’n iphone snel genoeg uit de us gehaad heb. Ik heb nog steeds versie 1.0.2 en dat bevalt prima!

  Antwoord Quote

 • 6 years

  Ook mijn complimenten voor dit zeer heldere overzicht. Ik kocht miphone in Bangkok. Unlocked voor 460 euro. Ik was nog bang dat de douane me zou uitpikken en vragen wat dat eigenlijk voor ding was, nog nooit gezien natuurlijk :-)
  Geen probleem, Telfort kaartje erin en spelen. Geen idee of alle kaartjes werken omdat ik laatst hier las dat de prepaid kaartje voor problemen konden zorgen.
  Juist over dat punt maak ik me een beetje zorgen. Hier in Nederland zijn de abo’s best wel redelijk met datagebruik maar de prepaid (voor toeristen) zijn loeiduur.
  Dat gaat elke Nederlandse iphoner straks op vakantie ook meemaken. Ik vrees dat als je met je Ned abo gaat internetten b.v. in Spanje, dat je fikse rekeningen gaat krijgen. Tijd om vanuit Europa eens te wijzen op dat fenomeen. De iphone zal mobiel internetten een enorme impuls geven omdat het zo eenvoudig is. Tijd dus ook om je zorgen te gaan maken over de kosten tijdens je vakantie. Natuurlijk boek je dat hotel met WIFI !

  Antwoord Quote

 • marcoschram
  6 years

  prima duidelijk overzicht! maar ik ben nog steeds blij dat ik m’n iphone al snel had :P draait nog prima op 1.0.2 :D

  Antwoord Quote

 • rvdm
  6 years

  Overigens is een aankoopbon niet nodig voor garantie afhandeling bij apple. Dit is bij alle andere apple producten ook niet zo. Ik verwacht dat op het moment dat de iphone in Nederland officieel leverbaar (en dus ondersteund) is, dit hetzelfde zal zijn.

  Antwoord Quote

 • henk
  6 years

  neem toch gewoon een mda vario van tmobile
  kun je kostenloos internetten zonder simkaart
  gr.henk

  Antwoord Quote

 • Seb
  6 years

  iemand al de iphone concurrent geprobeerd?

  Antwoord Quote

 • iPhone Direct
  6 years

  Ik zit zelf in amerika en heb inmiddels al meer dan 150 toestellen aan NL verkocht. Ik kan je vertellen dat je hier niet een iPhone koopt voor 269 euro, er komt namelijk gewoon nog 5-12% belasting op (sales tax) Mij maakt het verder niet uit dat mensen zoals ik zwart worden gemaakt op dit forum, ik heb genoeg klanten en referals om er een leuk centje aanover te houden. Feit blijft wel dat de hele business nu plat ligt met de nieuwe bootloader, die voorals nog niet unlocked kan worden, en dat gaat waarschijnlijk nog wel tot de kerst duren. Ik wens iedereen veel plezier met z’n nieuwe aankoop!!!!

  Antwoord Quote

 • 6 years

  Ik zit zelf in amerika en heb inmiddels al meer dan 150 toestellen aan NL verkocht. Ik kan je vertellen dat je hier niet een iPhone koopt voor 269 euro, er komt namelijk gewoon nog 5-12% belasting op (sales tax)

  Correct. Dit had vermeld moeten worden, al zijn er ook Amerikaanse staten waar je zonder sales tax kunt kopen.

  Mij maakt het verder niet uit dat mensen zoals ik zwart worden gemaakt op dit forum

  Waar word jij zwart gemaakt op het forum dan? Volgens mij ben je een van de weinige verkopers op het forum waar alles in pais en vree gaat (tenzij je niet iDutch bent) :S

  Antwoord Quote

 • 6 years

  Ik weet het niet hoor, maar de beperking van Vodafone Blox dat je maximaal 50mb dataverkeer mag verstoken, maakt het toch helemaal niet aantrekkelijk om hiervoor te kiezen icm een iPhone?

  Wie heeft hier ervaring mee, hoeveel verstook je als je een paar filmpjes bekijkt, een adresje opzoekt op internet, een stukje google maps op je scherm tovert en je email ontvangt?

  Antwoord Quote

 • JJ
  6 years

  Ik ben geinteresseerd in een iPhone. Koop je hem bijvoorbeeld zoals aangegeven bij GSM.nl icm met Vodafone, werkt de functionaliteit nog, zoals “voicemail preference” etc?

  Antwoord Quote

 • Brian
  6 years

  Over de iphoneconcurrent,

  Ik heb hem/haar gister een mail gestuurd met de vraag waar ik de telefoon kan afhalen + betalen. Maar tot dusver nog geen reactie terug gehad. Iemand anders al toevallig wel een reactie van deze persoon gehad?

  Antwoord Quote

 • Seb
  6 years

  ik ook, geen reactie sinds gisteren. raar. Ook hun email adres (iphoneconccurent@hotmail.com) werkt niiet…

  Antwoord Quote

 • Adriaan
  6 years

  Iemand als ervaring met Teletools/Teleworld? Ik wil namelijk niet vast zitten aan een tweejarig duur abonnement en Teletools geeft meer de vrijheid in het kiezen van een abonnement.

  Antwoord Quote

 • 6 years

  De shop zit bij ons om de hoek (Kinkerstraat) en de keren dat ik er ben geweest (niet voor de iPhone) ben ik zeer correct geholpen.

  Antwoord Quote

 • marc de vos
  6 years

  Ik heb net met gsm.nl gebeld en het blijkt dus een usa model te zijn ZONDER nederlands menu !! tevens heb ik met GsmTrack gebeld daar bieden ze wel een nederlands menu maar daar werken 2 dingen niet, Youtube (thuis via wifi wel )en visual voicemail.
  Voor mij is de keuze makkelijk maar ik wilde dit toch nog ff met jullie delen.
  Groeten,
  Marc

  Antwoord Quote

 • Bram
  6 years

  ik zie geen enkele boom meer door dit bos.
  Zeker in België…

  Ik heb een abonnement in België, en wil een iPhone.
  Unlocken zal wel lukken, maar wat is nu voor mij de goedkoopste manier?
  Ergens dus waar ik geen abonnement moet bijnemen, dus iemand als iPhoneconcurrent
  op marktplaats?
  Straks moet ik nog naar USA vliegen om er eentje te gaan halen.

  Antwoord Quote

 • bobbie
  6 years

  Ik zie al even door de iPhone’s de aanbieders niet meer, of is het nu anders om.

  Mooie plek hier!!

  Nu ter zake;

  Op ebay.nl en .de staat een bedrijf http://stores.ebay.nl/Sale-4-Less-Shop

  verkopen aardig wat iPhone voor prijzen van rond de 500 EURO.
  Nu de vraag, ziet er allemaal mooi en goed uit, maar misschien wel te mooi.

  1.Heeft iemand ervaring met deze winkel verkoper op ebay?
  zo ja , is deze telefoon echt wat er staat, unlock en ned. menu alles werkend

  graag wat info als mensen deze winkel of verkoper kennen en ervaringen hebben.
  heb op internet niet echt iets kunnen vinden als biedingen op ebay

  mijn eeuwige, dank als iemand me hier wat weg wijs kan maken.
  hopende op wat wijsheid is, echt goed deze winkel …..liever dan dat goedkoop duurkoop blijkt te zijn.
  wie oh wie

  Zou heel graag een topic willen openen over ervaringen .

  Of iemand ervaring heeft met een aankoop op ebay met name bij bedrijf in Duitsland sale4less-de deze bied veel telefoons aan voor 450 a 525 euro maar ja .. wil graag weten of iemand dit bedrijf kent? hoop dat U het kunt plaatsen of mij een linkje geeft waar ik dit moet posten.

  Digibeet hé, vriendelijke dank alvast

  Antwoord Quote

 • 6 years

  Voor ervaringen kun je beter terecht op ons forum.

  Antwoord Quote

 • marc de vos
  6 years

  Beste Bobby,
  Ik heb even gekeken op ebay voor je bij deze verkoper. je kan feedback score van elke verkoper na kijken dus ook van deze.(ik heb zelf geen ervaring met deze verkoper)
  Het blijkt dat de laatste maand 1443 positive, 79 neutrale en 37 slechte feedback over zijn verkopen heeft gehad op zich valt het mee maar toch zou ik wel voorzichtig zijn (vooral de 37 negative en de 79 neutrale baart mij zorgen)
  Wat wel possitief is dat je kan betalen via Paypal wat een extra verkoop bescherming biedt dus mocht het voorkomen jij via paypal betaald en hij stuurt niks op kan je een klacht indien dat je het niet ontvangen hebt.
  Ik heb zo al een paar keer keurig mijn geld terug ontvangen en dat wordt gewoon van de paypal rekening van de verkoper afgehaald en teruggestort op jou paypal rekening !!
  Dus mocht je toch bij hem willen kopen (of bij iemand anders via ebay of marktplaats) dan biedt paypal een goede verkoopbescherming !
  Mocht je nog meer willen weten hoor ik het wel.
  Groeten,
  marc
  ps ik heb mijne besteld bij gms.nl ik krijg hem 5 dec via de koerier ;-) misschien wel een zwarte piet…

  Antwoord Quote

 • Gavrosh
  6 years

  Kan iemand mij vertellen of de iPhones icm de respectievelijke abonnementsn bij GSM.NL, GSMtrack.nl en/of Teletools/Teleworld officiele unlocked iPhones zijn?
  Zijn deze na aanschaf direct te gebruiken met alle features?
  Indien ja ben ik zeer geinteresseerd.

  Antwoord Quote

 • 6 years

  Ze zijn wel unlocked, maar niet officieel. Hierdoor kun je ze direct gebruiken met alle beschikbare functies, maar je kunt niet zomaar een nieuwe firmware installeren, want in dat geval raak je alle extra functies gelijk weer kwijt.

  Antwoord Quote

 • laminar@mac.com
  6 years

  Ik ga er eentje afhalen voor € 500. Import uit USA, unlocked, jailbreak (of hoe heet dat). Hoe zit het met garantie, is die internationaal of kan ik dat wel vergeten?
  Heeft iemand nog tips?

  Antwoord Quote

 • SteV
  6 years

  mijn iphone via GMStrack, werkt direct met het vodafone abonnement. Unlocked en met nederlandse menu’s zijn voor je geregeld. Ze bieden zelfs nog een jaar garantie.

  Binnen drie dagen had ik mijn nieuwe telefoon binnen :-)

  Antwoord Quote

 • Andrew Durnez
  6 years

  Dus als ik het goed voorheb, STEL dat ik er één ga kopen in Duitsland voor 999 EUR (wat trouwens veel te veel is naar mijn norm) kan ik hem perfect gebruiken met gelijk welk abonnement, kan ik mijn firmware perfect updaten, enz… En dit allemaal officieel?

  Antwoord Quote

 • 6 years

  Correct. Het is een legale simlockverwijdering, dus ook bij volgende firmwareupdates zal deze als zodanig worden herkend.

  Antwoord Quote

 • Lennaert
  6 years

  hoe zit het met internet en e-mail, als je een goedkoop abonnement bij bijvoorbeeld kpn hebt? Op GSMtrack.nl zag ik dat dat gewoon kon. Moet je dan gewoon bijbetalen, als je de service gebruikt? Ik heb op moment een Hi 20 abonnement, als ik hier een Iphone bijneem, kost het nog maar €396, voor een los toestel. Als je gaat kijken bij Apple (AT&T) of T-mobile Duitsland, moet je abonnementen van 50-80 euro nemen! Is dit wel betrouwbaar?

  Antwoord Quote

 • Koen
  6 years

  Ik kom net van teleworld in de kinkerstraat, en de prijzen die hier op staan voor hun kloppen niet of ze zijn in die periode weer flink gestegen. Daarnaast kon de man van teleworld mij vertellen dat ik geen abonnement met t-mobile kon nemen. Dat had te maken dat T-mobile alleen geregistreerde toestellen wil contracteren. Na in die winkel heel wat rekensommetjes gemaakt te hebben met die man was ik voor 400 min per maand en internet geen 915 euro kwijt in een heel jaar maar lag dat rond de 1200. Wel kon die me verzekeren dat het een nederlands menu was en dat alles het deed ( dus wel visual voicemail en youtube op wifi) wat het dus niet doet als je bij gsm.nl of gsmtrack besteld?

  Antwoord Quote

 • 6 years

  Visual voicemail lijkt me persoonlijk heel sterk, want dat is een netwerkfunctie die door de operator moet worden verzorgd. Zolang nog niet bekend is wie de iPhone-aanbieder in Nederland wordt, kun je die functie voorlopig nog vergeten.

  Antwoord Quote

 • Lennaert
  6 years

  hoe zit het met internet en e-mail, als je een goedkoop abonnement bij bijvoorbeeld kpn hebt? Op GSMtrack.nl zag ik dat dat gewoon kon. Moet je dan gewoon bijbetalen, als je de service gebruikt? Ik heb op moment een Hi 20 abonnement, als ik hier een Iphone bijneem, kost het nog maar €396, voor een los toestel. Als je gaat kijken bij Apple (AT&T) of T-mobile Duitsland, moet je abonnementen van 50-80 euro nemen?

  Antwoord Quote

 • mhczja2@hotmail.com
  6 years

  Heey,

  Ik zit er aan te denken om een Iphone uit de VS te halen, maar ik vraag me af of de Amerikaanse instellingen ook in Nederland werken. Ik heb namelijk gehoord dat er al meerdere personen met soort gelijke problemen zitten waarbij de Iphone geen verbinding kan maken met een Nederlandse provider!!!

  Kan iemand mij iets hier meer over vertellen?

  Gr Patrick

  Antwoord Quote

 • 6 years

  “neem toch gewoon een mda vario van tmobile
  kun je kostenloos internetten zonder simkaart
  gr.henk”

  Beste Henk,
  Helaas: nadat ik eerder een HP 6340 al snel teleurgesteld had teruggestuurd vanwege slechte en complexe werking. ligt de MDA van t-mobile ook al een half jaar na aankoop te verstoffen in de la vanwege onlogische werking. Misschien verlang ik teveel, maar in alles blijkt dat windows mobile niet goed integreert met de gsm functie. En de traagheid van de internetverbinding maakt het tot een niet-werkbaar ding. Hij gaat bij deze in de verkoop! Iemand? Ruilen tegen een iPhone? Nee? Goh… raar hoor… :-)

  Groeten van een – op de iPhone wachtende – Otto

  Antwoord Quote

 • Nupa
  6 years

  Wanneer ik een geunlockte iPhone koop nu, dan kan ik er in principe toch alles mee wat er mee mogelijk zou zijn, als wanneer deze uit zou komen in nederland???

  Antwoord Quote

 • Cchriss
  6 years

  Weet iemand of de iphone bij gsm.nl met nederlandse versie is ? en wat wordt er bedoeld met geen update mogelijk ?

  heb em al wel besteld trouwens

  Antwoord Quote

 • marc de vos
  6 years

  Cchriss,
  Ik heb hem ook besteld maar GSM.nl maar daar wist men wel te zeggen dat het een geen nederlandse versie was maar echt een us.
  De update is dat je geen firmware update moet uitvoeren anders is hij weer gelocked en dan zal je hem zelf weer moeten unlocken.
  groeten,
  marc

  Antwoord Quote

 • Rick
  6 years

  Heeft iemand de iPhone al ontvangen via gsm.nl? Ik heb m een paar weken besteld, maar helaas nog niets gezien…

  Rick

  Antwoord Quote

 • Jeroen
  6 years

  Misschien kan iemand (met IPhone ervaring) mij helpen, zit al een tijdje te dubben over een Iphone, maar vraag me af op de snelheid die je met mobiel internet kan halen op dit moment wel enigzins acceptabel is of gaat het allemaal zo langzaam dat je er gek van wordt??? Dus aanschaffen of is het wachten op een 3G uitvoering?
  Graag wat tips op dit gebied.
  Thanx
  Jeroen

  Antwoord Quote

 • jeepke
  6 years

  Is de optie uit de VS nu ook al niet meer mogelijk??? Werken zij daar ook met die nieuwe bootloader icm 1.1.2 ??

  Ga met kerst naar NY. Kan ik in NY ook bij andere aanbieders een oudere versie kopen??

  Antwoord Quote

 • halo bij bcc hebben ze de i phone touch maar kan je daar mee bellen anders wilt me vader het voor me kopen hij staat hier in het foldertje van bcc voor euro 299 8 gb
  euro 399 16 gb owkeej doeideoi

  Antwoord Quote

 • Freek
  6 years

  Eindelijk een beetje duidelijkheid!!Maar toch heb ik nog een vraag. ik hoor van meerdere mensen dat het nu nog niet slim is om de iphone te halen, omdat er in mei een nieuwere versie uitkomt?! En dat als je hem nu halt dat niet alles werkt omdat de providers niet alles ondersteunen! Hoop dat dit allemaal roddels zijn want anders ga ik hem morge halen! Alvast bedankt Gr Freek

  Antwoord Quote

 • 6 years

  halo bij bcc hebben ze de i phone touch maar kan je daar mee bellen anders wilt me vader het voor me kopen hij staat hier in het foldertje van bcc voor euro 299 8 gb

  Het model in de BCC-folder zal waarschijnlijk een iPod touch zijn, en daar kun je absoluut niet mee bellen (dat is een iPod en geen iPhone). Zie dit artikel voor de verschillen.

  ik hoor van meerdere mensen dat het nu nog niet slim is om de iphone te halen, omdat er in mei een nieuwere versie uitkomt?! En dat als je hem nu halt dat niet alles werkt omdat de providers niet alles ondersteunen!

  Het enige wat niet wordt ondersteund is Visual Voicemail. Dit is namelijk een netwerkfunctie die door de (officiele) toekomstige Nederlandse aanbieder moet zijn verzorgd. Alle andere functies werken zonder problemen, mits je bereid bent om zelf ook een beetje te pielen.

  Antwoord Quote

 • 6 years

  Het is me wel redelijk duidelijk nu wat de voor en nadelen zijn van de beide sites, maar één ding is me nog niet duidelijk. Stel; ik bestel de iphone op gsm.nl. Kan ik dan wel smsen/emailen (in nederlandse taal) zonder dat deze telkens weer wordt verbeterd naar het engels. Of kun je dit instellen dat hij je niet verbeterd.

  Met vriendelijke groet,

  Remy

  Antwoord Quote

 • Jelle
  6 years

  Wie oh wie kan mij helpen?

  Ik wil graag de iphone kopen maar mij wordt verteld dat ik beter de nieuwe versie kan afwachten die in nederland uitkomt maar wat zijn hier nou de verschillen van?
  Volgensmij heb je dan sneller internet maar is dat het enige?
  Help me alsjeblieft:)

  Groet,

  Jelle

  Antwoord Quote

 • Geo
  6 years

  Visual Voicemail wordt niet ondersteund,
  maar als er nu iemand bij mij een voicemail inspreekt,
  krijg ik daar (met een iPhone) geen SMS van, van KPN.
  Bel ik de voicemail, dan hoor ik de boodschap wel natuurlijk.
  Lukt dit bij andere mensen wel?
  Geo

  Antwoord Quote

 • ann froyke
  6 years

  ik heb een i foontje i zelf meegebracht uit de usa in mijn bezit en kan er alles mee behalve bellen dus
  is de kraak code in het vooruitzicht ???,
  hoe zit het met die zogenaamde kaarten waardoor je de gsm misleidt . waar een betrouwbaar adres om deze te bestellen ..
  of wacht ik beter op de kraakcode .. een ideaal kerstcadeau toch ;;

  Antwoord Quote

 • Dave
  6 years

  ik heb mijn iPhone besteld via marktplaats. heb hiervoor betaald via een bank overschrijving.

  http://gsm-telecom.marktplaats.nl/pda-s-en-smartphones/136073171-iphone-simlock-vrij-8gb.html

  zojuist heb ik een ‘track&trace’ nummer gekregen ter bevestiging van de FedEx verzending, dus ben benieuwd!

  Antwoord Quote

 • Sharky232
  6 years

  Ik belde vandaag met GSM.nl. Zij hebben als extra actie dat sms-en de 1e 3maanden gratis is, maar LET OP; dit abonnement moet je ZELF STOPZETTEN dmv een sms-je naar vodafone.

  Antwoord Quote

 • raymond
  6 years

  is dit via die gast uit den-haag die momenteel 2 weken in usa zit?
  daar heb ik hem ook besteld, alleen nog geen track an trace gehad :(

  Antwoord Quote

 • Niels
  6 years

  Heeft iemand de iphone via GSM.NL al ontvangen?
  Ik kan niet wachten om hem te bestellen, maar vraag me af of het wel verstandig is om deze “oudere versie” te kopen. En klopt het dat er geen nederlands menu op zit?..
  En dan nog iets.. Is het internet via Wi-fi een beetje snel?
  Alvast bedankt.

  Antwoord Quote

 • Sharky232
  6 years

  Wat bedoel je met oude versie?

  Ik heb hem er besteld, nog niet ontvagen en hij heeft geen Nederlandse menu’s, maar die kun je er natuurlijk zelf wel opzetten. Firmversie is 1.1.2.

  Antwoord Quote

 • Azam
  6 years

  @Geo

  Bij mij werk ie perfect. Als ik een oproep heb gemist en er is een voicemail achtergelaten dan krij ik meteen een voicemail sms van Vodafone dat ik een oproep heb gemist en dat er een bericht is ingesproken.
  Ik heb via installer enkele sms updates/fixes geinstalleerd en het werkt perfect.

  Antwoord Quote

 • Henk
  6 years

  Heb 2x GSM.nl aan de lijn gehad, heb hem daar ook besteld en krijg hem 8 januari met de koerier geleverd. Bij GSM.nl hebben ze mij verteld dat ik de allerlaatste firmware (1.1.2) krijg EN met NL menu. Ben zeer benieuwd of dat ook zo is !

  Antwoord Quote

 • Ouwecorley
  6 years

  @Henk

  Zou je er maar niet op verheugen dat hij 8 januari komt. Ik heb de iPhone zo’n 6 weken geleden bij ze besteld en nog steeds niets binnen. Ben zo wel verschrikkelijk klaar met dit bedrijf. Zou, na tig keer uitgesteld te zijn, 27 december geleverd worden. Naar nu blijkt is dit weer uitgesteld; begin januari… ZUCHT

  Antwoord Quote

 • marc
  6 years

  @ Henk en Ouwecorley

  Ook ik heb vanmiddag een telefoontje gehad van gsm.nl en idd mijn bestelling ook uitgesteld naar nu 7 januari.
  Hij zou bij mij 28 december komen maar ik heb er weinig hoop in gekregen…maar we zien het wel in januari.
  fijne kerst allemaal…

  Antwoord Quote

 • COLIN
  6 years

  kan iemand mij vertellen wat een bootloader is?
  en is het nou ook zo dat de us versie niet updatebaar is?

  alvast bedankt

  Antwoord Quote

 • BASMAN
  6 years

  pff… 1000x Wat is boot loader…. Als je naar boven gaat hier boven in de site staat Iphone wiki Kijk daar daar staan al je andwoorderen.

  Als je het dan nog niet snapt ga je naar het forum en dan ga je kijken naar software unlock of hardware

  Wat ik aan raad RTFM in Iphone Wiki

  Antwoord Quote

 • Hajo
  6 years

  De Prijzen in TeleWorld zijn de laatste tijd flink aan verandereing onderhevig geweest, daarbij is de iPhone (voorlopig) uitverkocht.

  @Koen (december 3rd, 2007 op 17:45)
  “Wel kon die me verzekeren dat het een nederlands menu was en dat alles het deed ( dus wel visual voicemail en youtube op wifi) wat het dus niet doet als je bij gsm.nl of gsmtrack besteld?”

  Dit is niet het geval, youtube werkt idd gewoon naar behoren maar visual voicemal uiteraard niet.

  Antwoord Quote

 • 6 years

  Hallo, ik heb net een iphone uit usa. maar ik wil hem nu gebruikt klaar maken met mn eigen simkaart. Hoe doe ik dit? Ik heb echt geen idee, Groet Raynaud

  Antwoord Quote

 • M.Former
  6 years

  Ik heb net twee Nieuwe Iphone’s gekregen via GSM.NL. Ziet er op zich goed uit en netjes verpakt….maar beide telefoons zijn geven aan : Locked SIM……

  Ik heb reeds contact gehad met GSM .NL De service is erg slecht .
  Ik zou terug worden gebeld door hun om het op te lossen.

  Mooi speeltje maar ik kan er nu niks mee!

  Ik hou jullie op de hoogte van de oplosing

  Antwoord Quote

 • BOBBY
  6 years

  Ik heb en iphone van GSM.NL gekocht, wekt alemaal prima :D, maar ik will weeten waneer ik mijn iphone can updaten ??, moet ik wachten tot de iphone in neederland uit is ?, ik heb gehoord dat als ik hem probeer te updaten, dat ik dan automatische en simblock krijg??- sorry dat mijn neederlands niet zo goed is, het is niet mijn eersten taal :P

  Antwoord Quote

 • robin
  6 years

  hoi,

  als je nu een iphone wint met een prijsvraag ofzo zit daar dan ook een abonnement op want ze zeggen dat er ook een heel duur amerkaans abonnement bij zit dus kan iemand het mij uitleggen hoe het zit met die abonnementen

  mvg robin

  Antwoord Quote

 • Henk
  6 years

  @M.Former

  SIM lock is gewoon je pincode…

  Antwoord Quote

 • Lennaert
  6 years

  Wanneer komt die iphone nou eens in nederland op de markt. Ik wil hem gewoon vast kunnen houden in een winkel, ik ben niet zo van het op internet kopen, en ik wil de nederlandse taal in alle menu’s en SMS.

  Antwoord Quote

 • Harry F.
  6 years

  Hoe kan je zien of je een 1.0.1. , 1.1.1. of een 1.1.2 hebt . Ik kan niets op het toestel of bij de beschrijving ontdekken.

  Antwoord Quote

 • 6 years

  ik zit eiglijk te twijfle tusse nokia n95 en iphone welke heeft de beste kwaliteit/prijs verhouding??

  Antwoord Quote

 • JosJ
  6 years

  In oktober loopt mijn abbo af…Ik heb nu nog de SE K800i, wat een heerlijke telefoon is. Alleen muziek en video kwaliteit is gewoon erg slecht op de K800i. Daarnaast is de Iphone toch een fantastisch speeltje. Ik neem altijd een tweejarig abbonement, dus ik heb nog goede hoop voor oktober 2008….

  Antwoord Quote

 • brandti maka
  6 years

  wil graag een iphone waar kan een halen voor een mooie prijs

  Antwoord Quote

 • Bart
  6 years

  brandti maka kijk eens op marktplaats, verschillende prijzen.Pas wel op voor oplichting.(check desnoods via http://www.internetoplichting.nl).
  Ga volgende week naar de VS en neem dan weer iphones mee

  Antwoord Quote

 • 1Berger1
  6 years

  @ brandti niet altijd zijn de kleinste prijzen de veiligste medthode’s

  Als iets erg laag gesprijst is, zeker bij gewilde iPhone’s dan is er wel wat ‘loos’ pas daar vooral mee op. Zag dat er hier ook aardig wat te koop staan. Misschien wel zo veilig.

  Denk dat je in gedachten moet houden of de prijs reeël is. Huidige prijs. Zoniet dan is de kans groot dat het niet in de haak is.

  Succes ermee

  Antwoord Quote

 • Remko
  6 years

  @ Bart kan je er niet eentje voor mij mee nemen?
  Laat het me maar weten hoe en wat…

  Antwoord Quote

 • 6 years

  Hoe zit het met de officiele website van apple? als ik vanaf die website een iphone wil kopen kan dat volgens hun heel voordelig = 8Gb 279€ — 16Gb 369€ — 32 Gb 459 € + gratis bezorging + Gratis laten graveren.. Ik weet niet of iedereen blind is of dat er een addertje in het gras ligt. maar volgens mij is dit vergeleken met jullie prijzen spot goedkoop..??

  http://store.apple.com/Apple/WebObjects/nlstore.woa/wa/RSLID?nnmm=browse&node=home/ipod/ipod_touch

  Antwoord Quote

 • Seb
  6 years

  even goed kijken, dit is een ipod touch en geen iphone.

  Antwoord Quote

 • 6 years

  omg, bedankt dat je dat gezien had :P

  Antwoord Quote

 • Lennaert
  6 years

  Iemand al enig idee, wanneer de iphone officieel naar nederland komt?

  Antwoord Quote

 • 6 years

  heb gevraagd bij mediamarkt. vanaf maart te koop in nederland

  Antwoord Quote

 • Lennaert
  6 years

  Welke maatschappij(en) gaat/gaan dan abonnementen leveren voor de telefoon? T-mobile of KPN of allebij?

  Antwoord Quote

 • lennaert
  6 years

  Welke maatschappij(en) gaat/gaan dan abonnementen leveren voor de telefoon? T-mobile of KPN of allebei?

  Antwoord Quote

 • T-Mobile gebeld en laat weten dat ze nog niks weten over wanneer en of de IPhone bij hun te bestellen is. Ook even Apple erover gebeld en wisten ook “Niks”…

  Ik kan in April mijn abo gaan verlengen bij T-Mobile en zit te azen op de IPhone. hoop dat het gaat lukken.

  Antwoord Quote

 • jessie
  6 years

  kan iemand mij uitleggen waarom er in het artikel staat dat het zoiezo geen orange en t-mobile wordt.

  Terwijl jullie het wel over t-mobile abonnementen hebben?

  Antwoord Quote

 • lennaert
  6 years

  het artikel is van 24 november 2007. Er gaan op het moment geruchten dat T-mobile Nederland de Iphone ook gaat leveren. Dit is ook zeer waarschijnlijk, gezien dat T-mobile Deutschland ook in Duitsland verkoopt. Maar mij maakt het niet echt uit wie hem gaat leveren, als hij maar geleverd wordt in Nederland, en wel zo snel mogelijk.

  Antwoord Quote

 • boaz
  6 years

  Hallo,
  ik wilde vanmiddag de Iphone gaan halen maar nu ik hoor dat de iphone waarschijnlijk
  deze maand nog uit komt in nederland of het dan zin heeft er een te kopen aangezien ik hoor dat het een oud model is, zit er veel verschil tussen die twee modellen?

  Antwoord Quote

 • lennaert
  6 years

  van wie heb je gehoord dat hij deze maand nog uitkomt?

  Antwoord Quote

 • jessie
  6 years

  in verschillende winkels geven ze aan dat ze hem verwachten in april of mei

  Antwoord Quote

 • Guido de Vries
  6 years

  @jessie, hoe kom je daarbij? welke winkels?

  Antwoord Quote

 • jessie
  6 years

  hierboven zei iemand bij de media markt en ik heb ga hem kopen bij een persoon die ze importeert en die verwacht hem april misschien mei. verder weet ik het ook niet

  Antwoord Quote

 • Nick
  6 years

  tja, maar dat zijn ook gewoon de iPhones uit de USA… Niet de (originele) Nederlandse iPhones…

  Antwoord Quote

 • jessie
  6 years

  jawel. ik leg het wel verkeerd uit. maar deze man is gewoon een soort distributies kantoortje die levert aan iphone house en dat soort winkels. hij vewacht alleen wel dat hij hier misschien wel 1200 euro gaat kosten incl btw

  Antwoord Quote

 • Jan
  6 years

  Koop er gewoon een via http://www.iphone-store.net

  Antwoord Quote

 • jessie
  6 years

  want?

  Antwoord Quote

 • bubs van dong
  6 years

  heeft er iemand eentje gekocht vie http://www.iphonestore website ziet er officieel uit
  maar leveren ze echt … wil niet eerst betalen en dan …

  Antwoord Quote

 • rubio
  6 years

  Ja, vraag ik me ook af is de iphonestore wel een legaal bedrijf?

  Antwoord Quote

 • Michiel
  6 years

  Ja, idd die http://www.iphone-store.net ziet er heel shabby uit aangezien er geen KVK nummer is en alles direct via Paypall betaald dient te worden, tevens totaal geen adres en en telefoon nummer.

  Ik heb inmiddels wel kunnen achterhalen wie hier achter zit via deze site
  http://whois.prenames.com/index.php3?domain=iphone-store.net
  iemand ervaring met deze “webwinkel” ??

  Antwoord Quote

 • bubs van dong
  6 years

  en … iemand ervaring met deze store …
  zo n hype voor een iphone … er zo makkelijk te verkrijgen .. wie heeft er hier al eentje gekocht ??? NIEMAND …. HEB ER ZELF ENEN UIT NEW YORK MAAR WIL WEL GAAG EEN 16

  Antwoord Quote

 • Mike Bergsma
  6 years

  Waar ik dus mee zit, is : Stel ik haal hem gewoon uit de VS, wat zou dat voor problemen kunnen geven?, en heb je dan abbonoment? of gewoon prepaid.., Kan ik in nederland gewoon bellen en internetten? dat soort dingen!.

  Alvast bedankt

  Antwoord Quote

 • Michel
  6 years

  Je kan nu ook de iPhone bij een Thuiswinkelorg aangesloten webshop kopen voor maar 495,- incl. BTW.

  http://www.mobileplaza.nl

  proffesionele website

  Antwoord Quote

 • LOOL
  6 years

  iphone zuigt beter koop je de nokia n95 8gb ;-)

  Antwoord Quote

 • rene
  6 years

  Even een vraag..ik ga in september naar amerika maar wil even weten kan ik er nou wel of geen iphone kopen??en zo ja wat moet ik ervoor doen om hem aan de praat te krijge??

  Antwoord Quote

 • lennaert
  6 years

  ik denk dat hij in nederland al voor die tijd is gelanceerd, gezien de geruchten. Hoewel je deze niet serieus hoeft te nemen, denk ik dat het op korte termijn ook in nederland gaat gebeuren. Je ziet dat Oostenrijk en Italie hem ook snel kregen. Met T-Mobile nederland kan Apple geen problemen hebben.

  Antwoord Quote

 • Dimitri
  6 years

  ik heb een paar vraagjes als ik nu een iphone zou kopen in amerika zou dat dan nog perfect gaan en als ik die dan laat kraken en al maar zou ik dan geen problemen krijgen en dan kan ik wel geen updates doen wat anders zou ik die weer moeten laten kraken
  ( ik heb gehoord da die in belgie zou uitkomen simlock vrij maar ja dan kost die weer veel meer ) wat zou het beste zijn dat ik hem dan toch in amerika koop of wat ?

  Antwoord Quote

 • Derper
  6 years

  @ dimitri,

  Lees hierover op het forum.

  Je kan pas updaten naar nieuwe FW zodra deze gehacked is… alle antwoorden op je vragen zal je kunnen vinden op de wiki en forum. Good luck!

  Antwoord Quote

 • Dimitri
  6 years

  maar er staat van dat er een legimentatie bewijs en al moet hebben voor hem te kunnen kopen en dan moet je hem nog goed zien te unlocken zonder fouten te maken of hij is stuk dus ja kan ik dan daaover wa meer zekerheid weten als iemand iets over weet :s :$:$

  Antwoord Quote

 • 6 years

  Dimitri: Probeer je eerst eens goed in te lezen. Al deze informatie komt helder aan bod op ons forum. Je moet je niet onnodig bang laten maken door verhalen over een legitimatiebewijs en dergelijke en unlocken stelt tegenwoordig ook niets voor. Maar goed: besteed eerst maar eens wat meer tijd aan informatie inwinnen, want wij gaan het je niet op een gouden presenteerblaadje aanreiken.

  Antwoord Quote

 • Roos
  6 years

  Ga naar marktplaats daar staan veel goedkopere bedrijven met betere service!

  Antwoord Quote

 • timneutel
  6 years

  is het zo dat als ik er een in de VS koop, hem unlock, jailbreak, etc, er een prepaid kaart in stop van vodafone, alles het dan nog doet? en kan je er nou wel of niet gratis mee internetten, bij de ipod touch is dat namelijk wel zo

  Antwoord Quote

 • Dimitri
  6 years

  ik heb gehoord dat je hem ook kunt laten hardware matig unlocken is dat goed ? want je bent dan wel uw garantie kwijt maar ja wie weet er iets meer over ??

  Antwoord Quote

 • Pascal
  6 years

  ‘De gemiddelde prijs van een nieuwe iPhone via een veilingsite ligt nu we dit schrijven (april 2008) ongeveer rond de 450 euro … Bij alle aanbiedingen boven de 500 euro is onze persoonlijke mening dat je wordt afgezet’.
  Ik neem aan dat je ‘t dan over een 8GB Iphone volledig unlocked hebt. Een Iphone 16GB volledig unlocked kopen voor minder dan 500 euro is op de bekende veilingsites toch errug lastig…

  Antwoord Quote

 • Thomas
  6 years

  Beste mensen ik heb een vraag over de aanschaf van een iphone in Engeland. Als ik daar een Apple Store binnen huppel met het briljante idee om er daar een aan te schaffen. Hoe betaal ik daar dan.. met een creditcard of kan ik ook mijn ABN-amro pas er door heen hannessen en afrekenen?? groet, Thomas

  Antwoord Quote

 • 6 years

  Moeten we ons zelf wel gek laten maken, vindt het belachelijk dat te I-Phone bijna een jaar na dato nog niet gewoon op de Nederlandse markt is te verkrijgen. Denk dat we beter met ze alle een statement kunnen maken door de I-phone niet te kopen op de release datum wanneer hij in Nederland officieel wordt verkocht!!! Ben benieuwd naar jullie mening??

  Groet Randy

  Antwoord Quote

 • Olga
  6 years

  Ben ook niet van plan! Als die uiteindelijk in Nederland komt, moet je ontzettend veel betalen en voor iPhone en voor abonnement, minstens 2 jaar en 40 of 50 Euro per maand. Simlock vrije toestel kopen zal een meest voordelige optie blijven.

  Antwoord Quote

 • Rudi Lippens
  6 years

  Hallo Daar,

  Ik heb Toch een Poging gewaagd omhem op iphone-store.net te kopen en na een weekje wachten heb ik hem eindelijk aangekregen. Gesealed en met een cd om hem te unlocken xD.
  Ik hou van mn iPhone !

  Groetjes,

  Antwoord Quote

 • Lennaert
  6 years

  zit er een CD bij dan? Het staat er niet namelijk…

  Antwoord Quote

 • Raymond
  6 years

  dan heb je iig een neppe als je een cd heb

  Antwoord Quote

 • Dimitri
  6 years

  zeg ik vind die site niet die jullie zeggen van iphone-store.net en je kunt die daar kopen en alles zit erbij ??
  zeg en is het het waard om hem hardware matig te laten unlocken dat je er nooit meer last van hebt of is het toch beter niet omdat je u garantie nog kunt hebben ?

  Antwoord Quote

 • Jeroen
  6 years

  Klopt het dat als je een iphone unlocked klaar voor gebruik heb besteld dat je die eerst moet activeren dmv itunes of is het gewoon itunes installeren en doorklikken. Of moet ik hier ergens op letten

  graag advies.

  Antwoord Quote

 • Maus
  6 years

  @Rudi Lippens: Ruben,

  Jij heb je iphone via iphone-store.net gekocht, ik wil dat ook doen alleen hoe bevalt het?
  Kan ik deze dan ook gelijk om Nederlandse taal zetten? En doet elke sim kaart het erin? En is ook het woordenboek nederlands?

  Antwoord Quote

 • robbert
  6 years

  Hee
  hoe duur is de verzend kosten van iphone-store.net als je naar nl stuurt?

  Antwoord Quote

 • robbert
  6 years

  @Rudi Lippens: Hoeveel verzend koste zat er bij?

  Antwoord Quote

 • Niek
  6 years

  Heb mijn iPhone 16 gig in Londen gekocht gewoon bij de applestore aan Regentstreet. Je kan hem alleen met creditcard of met je bankpas betalen maar je kan hem gewoon kopen. Unlocken is 5 minuten werk en dan dien je nog nederlandse menutaal, nederlandse t9 en nederlandse nummerherkenning (belangrijk) te instaleren via de installer op de iPhone zelf. Werkt allemaal perfect!!!

  Houd er wel rekening mee dat de iPhone de opgeslagen nummers op je simkaart niet herkent. Daar schijnen ook weer app voor te zijn maar ik gebruik het adresboek van mijn Imac waar de iPhone mee synchroniseert. Dus Thomas……Gewoon doen , je krijgt er geen spijt van!!!!

  Antwoord Quote

 • 6 years

  Of kijk eens in onze nieuwe handleiding ;)

  Antwoord Quote

 • Vassili
  6 years

  Hoi
  Ik had een vraagje want ik ga volgende week naar Italie (vlak bij Milaan)
  Kan je daar ook de Iphone kopen
  Bvd.

  Antwoord Quote

 • jw01
  6 years

  Ik krijg maandag de iphone 16gb via belnu.nl. Wie weet welke firmware en baseband daar op zit? Hoe kan ik daar achter komen?

  Op die site stond ook dat ik niet automatisch kon updaten anders was de iphone weer gelockt, wat houdt dit in?

  bvd JW

  Antwoord Quote

 • Spijker
  6 years

  Ik heb mijn I-phone gekocht op de Antillen. (8 GB en firmware 1.1.4) 350 euro
  Hier werkt hij goed met een pre pay kaart. Ben benieuwd of hij in NL ook goed gaat werken met mijn eigen simkaart.

  Antwoord Quote

 • Duco
  6 years

  Ga naar http://www.ziphone.org en alles gaat verder vanzelf heel gebruiksvriendelijk unlocken enz. Waar ter wereld je de IPHONE ook koopt, hang hem aan de PC en download ziphone. Makkelijk en leuker kunnen ze het niet maken.

  Groeten Duco
  duco@utc.nl

  Antwoord Quote

 • peppelino
  6 years

  Net terug uit londen, 2 iphone’s gekocht bij de O2 store, ze hebben niks over abonnement gezegd, ik heb geen gegevens achtergelaten, geen handtekeningen etc. gewoon met nederlandse creditcard betaald, ze wilde ze graag verkopen. Vroeg nog hoe het met het abonnement zit, moest ik gewoon via itunes activeren. Dus ik neem aan dat dit wel goed komt toch? ;) Vond het alleen wel gek dat ze niks zeiden over dat abonnement, en dat bij de O2 store.. maarja ik heb niks van gegevens achter gelaten

  Antwoord Quote

 • felix
  6 years

  Ik hep hem gkocht op iphone-store.net xD

  Antwoord Quote

 • Duco
  6 years

  @Jellow: Op internet, er zit geen beschrijving bij, maar des te meer op internet. En ga naar http://www.ziphone.org om hem gratis te hacken als dat nodig is. Programma instaleren en verder gaat alles automatische, geweldig.

  Antwoord Quote

 • Duco
  6 years

  Voor € 450,– kun je hem tegenwoordig overal kopen in Nederland ;-}}

  Antwoord Quote

 • Jim
  6 years

  Ook te koop bij http://www.icorner.nl

  Antwoord Quote

 • Hellen
  6 years

  Hoe duur zijn de kosten van de nieuwe iphone´s
  dus die van G3 en 2.0?

  Antwoord Quote

 • Natas
  6 years

  iemand enig idee hoeveel hij nog kost in amerika???
  en in welke winkel kan je die ginder het beste kopen???

  Thx

  Natas

  Antwoord Quote

 • Pepijn de Visscher
  6 years

  $399 voor de 8 gig en $499 voor de 16 gig. Het beste kun je ze kopen in de apple store. Bij de at&t winkel moet je direct een contract afsluiten.

  Wat ik me afvraag is hoe de ‘groot verkopers’ op dit forum ze aankopen. Je kunt er per persoon maar 5 kopen, zouden die groot verkopers daadwerkelijk met 20 man naar een apple store gaan en ze vervolgens opsturen naar NL?

  Antwoord Quote

 • Nick Curfs
  6 years

  Vanochtend in RTL nieuws zeiden ze dat de iPhone 3G/2.0 binnenkort in NL uitkomt voor €125,- Ik weet niet of dit met of zonder abonnement is. Als hij zonder is ga ik er zeker een halen. ;-]

  Antwoord Quote

 • Silfer
  6 years

  Wat denk je nou zelf :S

  Antwoord Quote

 • Natas
  6 years

  in amerika was de oude niet meer verkrijgbaar :(

  aah ja in New York verkochten ze hem nog (niet in officiële winkels) voor 650€ tot 1000€!!!

  Antwoord Quote

 • alle
  6 years

  amaai amaai wat lees ik hier allemaal .. net terug van de states concreet op 20 juni ..

  ik kon in de officieëe at&t shops de oude iphones kon kopen voor 199 dollar zonder abo. geen
  probleem dat is dus 125 euro zoveel als ik maar wou …

  wel is het waar dat de 16 nergens meer te koop is sinds maanden al tzz sinds eind maart

  Antwoord Quote

 • Dimitri
  6 years

  zeg wat is dat allemaal van nieuwe versie?? en is die ook kraakbaar?? want ik zou volgende week naar amerika gaan voor daar in een apple store een i phone te kopen is dat dan al de nieuwe versie want ik zou wel graag een hebben van 16Gb

  Antwoord Quote

 • Nick
  6 years

  nog 8 uur en 16 minuten tot hij verkocht wordt door T-Mobile :P

  Antwoord Quote

 • Dimitri
  6 years

  zeg mijn vriendin is nu in amerika kan ze nu een iphone 3g kopen zonder een contract te moeten tekenen en die hier activeren en moet er dan nog iets aan gebeuren en wat zou die zijn prijs dan zijn als ze die daar koopt zonder abonnement ? al vast bedankt als iemand hier een antwoord op weet

  Antwoord Quote

 • Dimitri
  6 years

  ey nog eens
  mijn vriendin zit nu in amerika en ze kan hem nie meekrijgen de nieuwe iphone 3g ze willen niet hij moet in de winkel geactiveert worden en enkel met een amrikaans paspoort kunde hem kopen zeggen ze tegen haar en ook enkel met abonement

  Antwoord Quote

 • Oyaa
  6 years

  IK heb een iPhone in Frankrijk gekocht met abonnoment maar hoe moet ik dat abonnoment stoppen zodat ik mijn iPhone kan unlocken?

  Antwoord Quote

 • jaran
  6 years

  ik ben nu in amerika en je kan hem niet los in de winkel kopen alleen met een 2-jarig contract!!!! en de AT&T provider is niet wat je goed mag noemen.

  Je kan hem wel op een Amerikaanse site craigslist.com kopen of ruilen wat ik heb gedaan voor mijn N95 8GB + 300$ niet slecht. als je hem laat unlocken of zo koopt zorg ervoor dat het goed is gebeurt zo niet gaat je ding heel gek doen.

  en de 3G is ongeveer 600-700$ en ik zou het houden op de eerste versie en die upgraden tot 2.0 en dan unlocken want elke keer als je in Itunes op updaten drukt moet je je telefoon weer unlocken.

  Vragen e-mail maar op vromenjaran@gmail.com

  Antwoord Quote

 • Haagze sf2
  5 years

  ????
  vriend ik heb me 5e iphone al…
  loser….

  Antwoord Quote

 • Huey
  5 years

  Wow, dat niveau van net zal vast wel een of ander record hebben gebroken.

  Antwoord Quote

 • Addy
  5 years

  Wat als je hem in Australie wilt kopen???

  Antwoord Quote

 • Rilana
  5 years

  Ik ben nu in Amerika, NYC en kan op geen enkele manier een i-phone los kopen bij een Apple store!

  Wie heeft het de laatste tijd nog wel voor elkaar gekregen in de USA en wat voor verhaal moet ik vertellen om dit wel voor elkaar te krijgen?

  Antwoord Quote

Comments are closed.