iCulture vergelijker

iPhone Telfort kopen: aanbiedingen, actuele prijzen en abonnementen

Telfort-iPhone-kopen-logoiPhone kopen met Telfort abonnement? Dat kan! Telfort verkoopt iPhones met flexibele abonnementen. Je profiteert van de kwaliteit van het KPN-netwerk, maar de abonnementen zijn veel goedkoper. Een iPhone bestellen met Telfort abonnement gaat het snelst via de Telfort webshop. Of check de aanbiedingen van webshops zoals Typhone en Belsimpel, die ook iPhones met Telfort abonnement verkopen. Telfort verkoopt vooral smartpakkers: toestellen van een voorgaande generatie die je extra voordelig kunt kopen.

Heb je zelf al een iPhone gekocht en wil je een sim only abonnement van Telfort of een andere aanbieder? Kijk dan op onze sim only pagina of bekijk het aanbod van de andere providers.

iPhone prijzen bij Telfort

Selecteer je eigen Telfort-deal via onze abonnementenvergelijker:

Welk Telfort abonnement bij de iPhone?

Ben je op zoek naar een nieuw Telfort abonnement, dan is het goed om te weten dat Telfort geen standaardabonnementen biedt. Je kunt flexibel een abonnement samenstellen, waarbij je zelf het aantal MB’s, belminuten en sms’jes kiest. De prijs van die losse onderdelen bepaalt de maandelijkse abonnementsprijs. Je kunt extra bundels afsluiten, bijvoorbeeld 4G-snelheid of een verzekering. Behalve bij Telfort zelf kun je ook Telfort abonnementen via diverse online telefoonwinkels afsluiten.

iCulture adviseert om een databundel van minimaal 1000MB af te sluiten. De grootste databundel bij Telfort is 3000MB.

Meer info: Telfort Shop
Terug naar hoofdartikel: iPhone kopen in Nederland

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!