iCulture vergelijker

iPhone Tele2 kopen: aanbiedingen, actuele prijzen en abonnementen Tele2 iPhone

rijtje iphone 5siPhone met Tele2 abonnement kopen? Dat gaat het snelst via Typhone en Belsimpel, twee webwinkels die iPhones met Tele2 abonnement aanbieden. Er zijn regelmatig kortingsacties. Tele2 verkoopt zelf geen iPhones, maar alleen abonnementen.

Door scherpe aanbiedingen is Tele2 snel populair geworden. Maar hou er rekening mee dat Tele2 nog geen 4G-netwerk heeft en dat het toekomstige 4G-netwerk van Tele2 niet geschikt is voor de iPhone 5 (wel voor de iPhone 5s en iPhone 5c). Heb je zelf al een iPhone gekocht en wil je een Tele2 sim only abonnement? Kijk dan op onze sim only pagina of bekijk het aanbod van de andere providers.

iPhone met Tele2 abonnement

Met onze handige vergelijkingstool kun je Tele2 abonnementen makkelijk vergelijken.

Databundels en abonnementen Tele2 voor iPhone

iPhone Tele-2Tele2 heeft Smartmix-abonnementen die je flexibel kunt samenstellen. Kies uit 100 tot 700 belminuten en kies daarna voor een internetbundel van 0 tot 2500 MB. Wij adviseren om minimaal een bundel van 500 MB af te sluiten, zodat je niet snel over je datalimiet heengaat. De eerste maanden krijg je korting op je internetbundel. Bij Tele2 kun je kiezen uit abonnementen van 1 jaar, 2 jaar of maandelijks opzegbaar.

Meer info: Tele2-abonnementen
Terug naar hoofdartikel: iPhone kopen in Nederland

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!