iCulture vergelijker

iPhone sim only: bekijk sim only abonnementen voor iPhone en iPad

Wil je een iPhone met sim only abonnement? Het kan een slimme keuze zijn! Je koopt zelf een losse iPhone en sluit er een sim only abonnement bij af. Het is soms goedkoper dan rechtstreeks via de provider kopen en je hebt veel meer keuze uit aanbieders, ook budgetmerken. Een iPhone sim only abonnement is een abonnement waar je geen telefoon bij krijgt. Je kunt deze sim only abonnementen afsluiten als je huidige iPhone abonnement is afgelopen of wanneer je een nieuw abonnement nodig hebt.

De beste iPhone Sim Only-koopjes

iphone6_6plusSim only is uitgegroeid tot een populaire abonnementsvorm. Maar waar ben je het goedkoopste uit voor een sim-only iPhone? Hieronder zie je onze prijsvergelijker, waarmee je zelf je favoriete bundel kunt samenstellen.

Spring meteen naar je favoriete aanbieder:
Vodafone | T-Mobile | KPN

Vodafone Sim Only

Vodafone heeft sim only-bundels voor RED-abonnementen met een maximale omvang van 6GB via het snelle 4G-netwerk van Vodafone. De snelheid is maximaal 75Mbps. Bij alle bundels is sms onbeperkt.

Meer informatie: Vodafone Sim Only

T-Mobile Sim Only

Bij T-Mobile stel je zelf je abonnement samen. De grootste databundel is 10GB en snelheid is maximaal 50Mbps.

Meer info: T-Mobile Sim Only

KPN Sim Only

KPN biedt databundels tot 5GB op een snelheid van maximaal 50Mbps. Vind je de KPN-abonnementen te duur, dan kun je ook kijken bij de sim only-aanbiedingen van Telfort, Simyo en Youfone. KPN heeft ook twee kleinere Basis-bundels, maar die hebben een te kleine databundel om interessant te zijn voor iCulture-lezers.

Meer informatie: KPN Sim Only

Robin Mobile Sim Only

robin mobile logo

  • Keuze uit 3 databundels, allemaal met onbeperkt internet.
  • Snelheid van de bundels is 800Kbps, 2Mbps en 8,2Mbps.
  • Robin Mobile hanteert een fair use policy, dus geen datalimiet maar grijpt wel in als je extreem veel data gebruikt.
  • Robin Mobile maakt gebruik van het netwerk van KPN.

Aanbevolen abonnement: Robin Mobile onbeperkt data, snelheid 2Mbps, onbeperkt bellen/sms, €39,95 per maand

Meer informatie: Robin Mobile

Tele2 Sim Only met iPhone

Tele2 heeft Sim Only abonnementen waarbij je kunt kiezen uit 1-jarig, 2-jarig of maandelijks opzegbaar. De 2-jarige abonnementen zijn het voordeligst. Je kiest het aantal belminuten (tussen 100 en 700) en combineert dit met een databundel (tussen 0 en 2500MB). Tele2 maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile.

Meer informatie: Tele2

Telfort Sim Only

Telfort heeft een flexibel sim only-abonnement. Je bepaalt zelf hoeveel belminuten, sms’jes en dataverkeer je nodig hebt. Je kunt kiezen uit zes belbundels, drie sms-bundels en vijf databundels. Dit levert 210 combinaties op, dus we hebben hieronder alleen de prijzen van een 2-jarig abonnement met 300 belminuten opgesomd.

Meer informatie: Telfort Sim Only

Ben Sim Only

ben logoBen is een goedkope aanbieder van sim only-abonnementen, die gebruik maakt van het netwerk van T-Mobile. Ben geeft je de keuze uit twee varianten: een maandcontract dat maandelijks opzegbaar is en dat veel flexibiliteit geeft. Of een normaal 2-jarig abonnement met lagere tarieven. Je stelt zelf je abonnement samen met databundels tot maximaal 1500 MB. Voorbeeld: voor een maandelijks opzegbare Ben Regelmatig bundel met 1000 MB betaal je €10 per maand.

Meer info: Ben Sim Only

Hollandsnieuwe Sim Only

hollands nieuwe logoHollandsnieuwe is een vrij nieuwe aanbieder van sim only-kaarten, die gebruik maakt van het netwerk van Vodafone. Hollandsnieuwe richt zich op lage tarieven. Als je gebruik wilt maken van mobiel internet heb je in feite maar keuze uit twee verschillende bundels: 275 of 550 belminuten, beide met 500MB data.

Meer info: Hollandsnieuwe Sim Only

Simpel Sim Only

simpel logoSimpel is een merk dat alleen Sim Only-abonnementen verkoopt. Je maakt een combinatie van belminuten, sms’jes en dataverkeer. Ook kun je een extra bundel afsluiten voor bellen naar het buitenland. Op deze manier zijn 24 combinaties mogelijk. Voorbeeld: een tweejarig abonnement met 250 belminuten en 1000MB kost €15 per maand. Simpel maakt gebruik van het T-Mobile-netwerk.

Meer info: Simpel Sim Only

Simyo Sim Only

simyo logoSimyo is gespecialiseerd in goedkope sim only abonnementen die per maand opzegbaar zijn. Je kunt ook kiezen voor 1-jarige abonnementen die wat voordeliger zijn. Simyo is een online merk van KPN en is ook in andere landen actief. Je stelt het abonnement flexibel samen met belminuten en databundels die je zelf kiest, oplopend tot 2,5 MB. Voorbeeld: een 1-jarig abonnement met 300 belminuten en 1,5 GB kost €19,5 per maand.

Meer info: Simyo Sim Only

Youfone

youfone_logoYoufone maakt gebruik van het KPN-netwerk. Deze aanbieder heeft flexibele bundels, waarbij je zelf je belbundel, internetbundel en aanvullende bundel kiest. Er zijn zes belbundels, vijf internetbundels en drie extra bundels, bijvoorbeeld voor bellen in het buitenland. Bijvoorbeeld: een bundel met 250 belminuten en 1000MB kost €14 per maand. Er is ook een onbeperkte databundel die €15 per maand kost (maar let op, want na 2GB gaat je snelheid dramatisch omlaag).

Meer info: Youfone Sim Only

Prepaid aanbieders

De volgende twee aanbieders bieden geen abonnementen, maar werken met een prepaid aanbod.

Bliep Sim Only

bliep_logoBliep biedt eigenlijk geen abonnementen aan, maar bundels die je elke dag aan en uit kunt zetten. Bliep is daarom ideaal voor mensen die vaak in het buitenland zitten of wisselend gebruik hebben. Je zet Bliep aan via de app en betaalt dan €0,50 per dag voor onbeperkt internetten op een snelheid van 384 kbps. Dit is een vrij lage snelheid en alleen geschikt voor WhatsAppen en andere berichten sturen. Voor €0,50 extra per dag krijg je sneller internet van 3,6 Mbps.

Aanbevolen bundel: Bliep onbeperkt data, snelheid 3,6 Mbps, onbeperkt sms, max. €31 per maand

Meer info: Bliep Sim Only

Mobile Vikings

mobile vikingsMobile Vikings heeft in België een trouwe schare fans. In Nederland zijn we wat nuchterder over deze prepaid-aanbieder, misschien wel omdat het Nederlandse aanbod een stuk minder aantrekkelijk is. Voor €15 koop je een bundel met 1,5GB mobiel internet en 500 sms’jes die je binnen een maand moet opgebruiken. Is de bundel op, dan bestel je opnieuw een bundel van 1,5GB. Je kunt ook kiezen voor een bundel van €25 en krijgt dan dezelfde 1,5GB mobiel internet en 500 sms’jes, maar kunt voor een goedkoper tarief bellen. Je betaalt geen €0,25 maar €0,10 per belminuut. De pakket vervalt 1 maand na de laatste opwaardering.

Meer info: Mobile Vikings

Terug naar hoofdartikel: iPhone kopen in Nederland

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!