iCulture vergelijker

iPhone bij KPN kopen: aanbiedingen, actuele prijzen en abonnementen

iPhone kopen met KPN-abonnement? Dat doe je het snelst via de KPN-webwinkel. KPN staat bekend om het betrouwbare netwerk en heeft abonnementen voor consumenten en zakelijke gebruikers. Bij de KPN abonnementen betaal je een vast bedrag per maand. Hieronder vind je een overzicht van de beste KPN abonnementen voor de iPhone. We adviseren om een databundel van minimaal 1GB te nemen, om onverwachte kosten te voorkomen. Er zijn ook bundels met weinig belminuten en veel data. Zoek je een goedkopere provider op het KPN-netwerk? Kijk dan eens naar een iPhone via Telfort. Of bekijk het aanbod van andere providers.

Voor meer prijzen kijk je in de webshop van KPN.

iphone6-liggend

KPN verkoopt drie soorten abonnementen, die afhankelijk zijn van de hoeveelheid data die je wilt. Bij de Vooral Internet-bundel krijg je veel data en weinig belminuten. Wil je liever onbeperkt bellen, dan kan dat met de Zorgeloos-bundels. Daarnaast heeft KPN een Basis-abonnement voor mensen die weinig bellen en internetten. Wij adviseren om minimaal voor 1GB data te kiezen. Met bovenstaande abonnementenvergelijker vind je snel de beste iPhone met KPN abonnement.

Let op: Het merk KPN Hi is per eind april 2015 opgeheven en opgegaan in KPN.

Wil je liever een simlockvrije iPhone kopen en er een KPN-abonnement bij afsluiten, dan kan dat ook. Lees daarvoor onze speciale Sim Only-pagina.

Welk KPN abonnement bij de iPhone?

KPN verkoopt de iPhone met zes verschillende abonnementen. Voor iPhone-gebruikers raden we de Vooral Internet- en Zorgeloos-abonnementen aan, die met een databundel vanaf 1GB tot 10GB afsluitbaar zijn. Bij alle abonnementen krijg je toegang tot het landelijk dekkende 4G-netwerk van KPN, met een snelheid van 50 Mbps.

Verder lezen:

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!