iCulture vergelijker

iPhone aanbiedingen

Waar is de iPhone met korting te krijgen? Wekelijks zoeken we de goedkoopste iPhone aanbiedingen en abonnementen voor je op. Het aanbod is groot en door alle acties is het lastig te achterhalen waar je de goedkoopste iPhone kunt vinden. Wij helpen je daarbij. Hieronder vind je de beste deals, afgestemd op verschillende soorten gebruikers: de beste deals voor de beginnende en gemiddelde gebruiker en voor mensen die de nieuwste iPhone 6s en iPhone SE zoeken.

Goedkope iPhone 6s aanbiedingen

apple_iphone_6s_roseDe iPhone 6s is het topmodel van Apple. Als los toestel is deze iPhone nog erg prijzig, maar met abonnementen van Tele2, KPN, T-Mobile of Vodafone ben je veel goedkoper uit.

  • Krachtige A9-processor en 90 procent snellere grafische chip.
  • Verbeterd touchscreen met 3D Touch, 12-megapixelcamera en snellere Touch ID.
  • Voor mensen die het topmodel willen.

Hieronder vind je de goedkoopste iPhone 6s abonnementen. We adviseren om minimaal 150 belminuten en 1000MB data te nemen, zodat je niet te maken krijgt met dure kosten buiten de bundel. Check ook onze iPhone 6s prijzen.

Goedkope iPhone SE aanbiedingen

De iPhone SE is het krachtigste 4-inch toestel van Apple. Wat dit toestel zo aantrekkelijk maakt is dat er vrijwel dezelfde componenten in zitten die je ook in de veel duurdere iPhone 6s vindt, maar op een compact formaat.

  • Krachtige A9-processor, die ook in de iPhone 6s zit.
  • Compact design van metaal en glas, 4-inch retinascherm.
  • Voor mensen die goede specs op een klein formaat willen.

Hieronder vind je de goedkoopste iPhone SE abonnementen. Check ook onze iPhone SE prijzen.

Goedkoopste iPhone 6 aanbiedingen

iphone aanbiedingen iPhone 6De iPhone 6 en iPhone 6s Plus zijn ideale toestellen als je een groot schermformaat wilt, maar niet de hoofdprijs wilt betalen. Beide modellen zijn voorzien van goede specs en zullen nog lange tijd worden ondersteund door Apple.

Hieronder vind je de goedkoopste iPhone 6 abonnementen waarbij je het toestel gratis krijgt, met een redelijke bel- en databundel. Check ook onze iPhone 6 prijzen. We hebben een aparte pagina over de iPhone 6 Plus prijzen met abonnement, voor mensen die het grotere model zoeken.

Beste iPhone deal voor beginnende gebruikers

iPhone aanbiedingen iPhone 4sBen je een beginnende iPhone gebruiker en zoek je een goedkope iPhone, dan kom je al snel terecht bij de iPhone 5-serie. Deze toestellen gebruik je vooral om te bellen whatsappen, internetten en een paar apps. De opslagruimte van 16GB is dan genoeg. Het voordeel van de iPhone 5s is dat deze nog langere tijd zal worden ondersteund. Zoek je een echt budgetmodel, dan kun je ook kiezen voor de iPhone 5 en iPhone 5c die iets mindere specs hebben. Deze modellen zijn nog bij heel wat providers en webwinkels verkrijgbaar als budgettoestel, waarbij je nauwelijks iets bijbetaalt.

Beste iPhone deal voor gemiddelde gebruikers

iphone aanbiedingen iPhone 5s en 5cHeb je iets meer te besteden en verwacht je een goed en betrouwbaar toestel, dan raden we de iPhone 6 aan. Kies voor minimaal 16GB opslagruimte, zodat je ruimte overhoudt om muziek, video’s en apps te installeren. De iPhone 6 en de grotere iPhone 6 Plus zullen de komende jaren zeker nog updates van Apple krijgen en zijn een prima keuze als je een handzaam toestel zoekt, dat niet te groot is.

Beste iPhone deal voor pro’s

Ben je een veeleisende gebruiker, dan heb je keuze uit drie toestellen: de iPhone 6s, iPhone 6s Plus en de iPhone SE. Deze zijn voorzien van de nieuwste

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!