iCulture vergelijker

iPhone 7 kopen met abonnement – vind de beste prijs!

iPhone 7 kleurenWil jij de iPhone 7 kopen? Dan ben je op de juiste plek, want op deze pagina lees je alles over de iPhone 7 bestellen bij providers en diverse webwinkels. Je vindt hier ook de meest interessante deals en informatie over de verkrijgbaarheid van de iPhone 7. Wil je meer weten over de iPhone 7 pre-order, dan lees je dat in een apart artikel. Voorbestellen is sinds 9 september mogelijk bij diverse providers en webwinkels.

iPhone 7 kopen: alles wat je moet weten

De iPhone 7 releasedatum is inmiddels bekend: vanaf 16 september worden de eerste toestellen uitgeleverd in Nederland en België. De iPhone 7 is verkrijgbaar met 32GB, 128GB en 256GB opslag bij providers en webwinkels. Dit jaar kun je kiezen uit de kleuren zwart, glimmend zwart, zilver, goud en roségoud. Over alle functies lees je in ons uitgebreide dossier iPhone 7. Heb je liever een groter toestel, overweeg dan een iPhone 7 Plus kopen.

iPhone 7 aanbiedingen vergelijken

De vanafprijs van de iPhone 7 is €769 voor het model met 32GB opslag. Vooral de zwarte en gitzwarte uitvoering zijn erg in trek.

Bestel je via iCulture via de linkjes hierboven, dan steun je hiermee onze community. Bedankt!

iPhone 7 bestellen bij providers

Apple iPhone 7 rozeJe kunt voor de iPhone 7 terecht bij de volgende providers:

iPhone 7 bestellen bij webwinkels

iPhone 7 Plus Gitzwart met screensaver

iPhone 7 prijzen

De iPhone 7 is vanaf €769 als los toestel verkrijgbaar. Kies je voor een abonnement, dan ben je vaak goedkoper uit. Dit zijn de prijzen die Apple in Nederland en België hanteert:
Dit zijn de prijzen die Apple in Nederland en België hanteert:

 • iPhone 7 met 32GB opslag – €769
 • iPhone 7 met 128GB opslag – €879
 • iPhone 7 met 256GB opslag – €989

iPhone 7 iets voor jou?

De iPhone 7 is het nieuwste topmodel van Apple. Dat betekent dat je technisch gezien het meest krachtige toestel in handen hebt, met een snellere processor, betere camera en de nieuwste functies. Wil je meer weten over specs en functies en vergelijken met de iPhone 7 Plus, dan verwijzen we je naar ons artikel iPhone 7 vs iPhone 7 Plus. Daarin staat een overzichtelijke tabel met alle verschillen in specificaties.

De iPhone 7 is een geweldig toestel als je een compact toestel wilt met een groot scherm. De iPhone 7 is bijvoorbeeld ideaal voor video kijken en toepassingen met één hand. Bovendien is dit model €140 goedkoper dan de iPhone 7 Plus. Het is de beste afweging tussen schermgrootte en formaat.

Waarom een iPhone 7 kopen?

De belangrijkste redenen om een iPhone 7 te kopen:

 • Groter scherm, maar toch nog redelijk compact
 • Past in je broekzak
 • Luxe toestel van aluminium
 • Lichter van gewicht dan eerdere iPhones
 • Goedkoper dan de iPhone 7 Plus
 • Sterk verbeterde camera
 • Standaard geleverd met iOS 10
 • Werkt op alle Nederlandse 4G netwerken

iPhone 7 kopen in het buitenland

Dit jaar heeft het weinig zin om de nieuwste iPhone in het buitenland te kopen. Nederland en België behoren namelijk tot de eerste groep landen waar de iPhone 7 in de verkoop gaat. In Duitsland liggen de prijzen €10 lager maar dat is vaak niet de moeite. Engeland was vanwege de sterk gekelderde koers van de Britse pond (n.a.v. Brexit) relatief goedkoop geworden, maar Apple heeft de prijzen inmiddels gecorrigeerd. Mocht je toch naar het buitenland gaan: alle iPhone 7 modellen die je binnen Europa als los toestel koopt zijn simlockvrij en op alle netwerken te gebruiken.

iPhone 7 met abonnement of los toestel

De iPhone 7 met abonnement kost bij de meeste providers tussen de €40 en €50 per maand bij een looptijd van 2 jaar. Hierin zit een maandbedrag voor het toestel verwerkt. Je hoeft dan niet in één keer een groot bedrag uit te geven. Wel ben je iets duurder uit dan wanneer je de iPhone 7 als los toestel aanschaft en een sim only abonnement afsluit.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!