iPhone via Hi kopen: aanbiedingen, actuele prijzen en abonnementen

Een iPhone met Hi abonnement heeft twee voordelen: je belt via het betrouwbare netwerk van KPN en de abonnementen zijn goedkoper dan bij KPN zelf. Een iPhone met Hi abonnement kopen kan rechtstreeks via www.hi.nl of bij een webwinkel die Hi-abonnementen verkoopt zoals Typhone en Belsimpel. Hieronder vind je een overzicht van de beste KPN abonnementen voor de iPhone. We adviseren om een databundel van minimaal 1GB te nemen, om onverwachte kosten te voorkomen. Er zijn ook bundels met weinig belminuten en veel data.

iphone6-liggend

iPhone 6 prijzen bij Hi

Deze aanbiedingen geven een indruk van de iPhone 6 prijzen bij KPN:

  • iPhone 6 voor €99 bij abonnement met 4GB databundel
  • iPhone 6 Plus voor €199 bij abonnement met 4GB databundel

Voor meer prijzen kijk je in de webshop van Hi.

iPhone 6 abonnementen bij Hi

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor een losse iPhone 6 kopen, waarna ze er zelf een Hi-abonnement bij afsluiten. Je moet dan nog wel een sim only afsluiten.

Welk Hi abonnement bij de iPhone?

Hi verkoopt flexibele abonnementen, waarbij je zelfde hoeveelheid data en belminuten kiest. We raden aan om een bundel van minimaal 1 GB te nemen (tijdelijk is deze verhoogd naar 2 GB, zonder extra bijbetaling). Je kunt bij Hi ook terecht voor bundels van 4 GB en 8 GB. Bij al deze abonnementen krijg je toegang tot het 4G-netwerk van 4G, dat al vrijwel overal landelijke dekking heeft. Als je wilt kun je een bundel zonder belminuten nemen, handig voor mensen die heel weinig bellen. Met bovenstaande abonnementenvergelijker vind je snel de beste iPhone met Hi abonnement.

Meer info: Hi webshop

Verder lezen:

Deze pagina werd recent gevonden op: iphone 5 hi, iphone 6 hi, iphone 5s hi, hi iphone 6, hi iphone 5s, hi abonnement.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback? Meld het ons via het speciale contactformulier!