iPhone gekocht – wat nu? (handleiding voor beginners)

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

iPhone vraagtekenJe hebt een Apple iPhone gekocht en je wilt er zo snel mogelijk mee aan de slag. Om je op weg te helpen hebben we verschillende overzichten en handleidingen gemaakt.

Ben je je nog aan het oriënteren, dan kun je terecht op deze pagina:

Ben je op zoek naar prijzen en aanbiedingen? iPhoneclub maakt een maandelijks prijzenoverzicht waarin we de verschillende aanbieders vergelijken. We hebben twee artikelen: de ene gaat over het kopen via T-Mobile en de andere over het kopen van een iPhone met abonnementen van andere providers, zoals KPN en Vodafone. Je vindt in dit artikel ook informatie over het kopen van losse, simlockvrije iPhones:

Ziezo, iPhone gekocht? Dan kun je nu aan de slag gaan met de volgende twee handleidingen:

Welke iPhone je hebt is te zien op onderstaande foto. Links zie je de eerste generatie iPhone (zilverkleurige achterkant), midden en rechts zie je de iPhone 3G (zwarte of witte achterkant).

iphone en iphone 3g naast elkaar

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.