iPadclub wenst iedereen een gelukkig en gezond 2013!

·

2013 ipad hoesje2012 is voorbij, 2013 staat op het punt om te beginnen. Een mooi moment om nog even terug te kijken op de belangrijke momenten van het afgelopen jaar. We hebben dat op onze zustersite iPhoneclub.nl gedaan in vier artikelen waarin we de hoogtepunten van elk kwartaal op een rijtje hebben gezet:

 • 1e kwartaal: Apple aan het Leidseplein, nieuwe iPad en veel tv-geruchten
 • 2e kwartaal: iOS 6, gratis tethering en steeds meer iPhone 5-geruchten
 • 3e kwartaal: iPhone 5, nieuwe iPods en veel gedoe over patenten
 • 4e kwartaal: iPad mini, Google Maps en een terugblik op Tim Cook’s eerste jaar

Het aantal iPad-bezitters groeit onstuimig en dat was ook te merken aan de bezoekerscijfers van iPadclub: die groeien nog steeds, sneller dan we hadden gedacht. iPadclub-bezoekers zijn wel iets minder spraakzaam dan de bezoekers van zustersite iPhoneclub, maar dat geeft niet. We willen jou als trouwe lezer van iPadclub dan ook heel hartelijk bedanken voor het feit dat je onze site regelmatig bezoekt, meepraat in de reacties en misschien zelfs af en toe een nieuwstip instuurt. Dankjewel!

Maar het is niet alleen een moment om terug te kijken, we kijken ook vooruit. Dit is waarschijnlijk de laatste keer dat we jullie op iPadclub.nl een gelukkig nieuwjaar wensen. In 2013 gaan we de lang gekoesterde wens realiseren om iPhoneclub en iPadclub samen te voegen tot één website waar alles rondom iOS en Apple samenkomt, onder de naam iCulture. Dat had eigenlijk in 2012 al moeten gebeuren, maar dingen lopen zoals ze lopen en tegenslagen zijn vooraf niet altijd in te plannen. Voor onze lezers zal het een gunstige ontwikkeling zijn, want we hoeven universele apps straks nog maar op één plek te bespreken en mensen die meerdere iOS-apparaten in huis hebben hoeven straks niet meer tussen twee websites te switchen. De samenvoeging zal in de eerste helft van 2013 gebeuren, zodra we alle noodzakelijke voorbereidingen hebben afgerond. Tot die tijd lees je op iPadclub natuurlijk over alle interessante ontwikkelingen en apps, zoals je van ons gewend bent.

Proost!

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

9 reacties

 1. door Arco

  Voor iedereen bij ipadclub ook de beste wensen voor 2013!

 2. door Liz

  Gelukkig nieuwjaar en dat 2013maar weer een topjaar gaat worden met veel nieuwigheidjes.

 3. door Dirk

  Happy NY, hoop dat jullie het allemaal goed vieren, van hieruit opt werk kan ik enkel de radio wat harder zetten :)

  Het beste voor 2013

 4. door raymond

  Jullie ook de beste wensen!

 5. door Johnwalter

  Wenst een ieder een sprankelend nieuwjaar

 6. door Akoni2011

  Ook voor de iPad club beheerders een gezond 2013!

 7. door Desiree Esser

  Gelukkig nieuwjaar 2013

 8. door Marius8

  Beste mensen van de iPadclub en iPhoneclub,
  Ook voor jullie een heel goed 2013 teoegewenst !

  En… heel erg bedankt voor het geweldige werk wat jullie in 2012 gedaan hebben!!!!!!

 9. door Karin

  Proost! Ik wens iedereen achter iPad- en iPhoneclub een geweldig 2013. Wat was het weer een fijn iPad-jaar, met games als Plague Inc., The Room, WordOn HD, Pocket Planes en Happy Street. Apps als Spotify, Evernote, iA Writer, Kindle, Camera+, Ziggo TV en meer.

  Bedankt voor al die mooie artikelen, reviews en tips. En succes met de iCulture-ontwikkelingen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.