iPad wordt tafelvoetbalspel met Classic Match Foosball

21 november 2012, 13:58 · Gonny van der Zwaag

foosball tableLeuke cadeautjes voor de feestdagen zijn altijd welkom. Zoals deze van New Potato: een tafelvoetbalspel waar je een 9,7-inch formaat iPad voor nodig hebt. Dit ‘appcessoire’ bevat acht handgrepen waarmee je de voetbalmannetjes bedient. Je hebt er een gratis app voor nodig, die je via de App Store kunt installeren en die de officiële toernooi-tafelvoetbalregels volgt.

Geschikt voor 1, 2, 3 of 4 personen en robuust uitgevoerd, zodat hij ook bij verhitte voetbalpotjes niet zomaar kapot gaat. Voor $100 koop je de tafelvoetbalspel bij de fabrikant. Batterijen zijn niet nodig, omdat de voetbaltafel stroom trekt uit de batterij van je iPad. De tafel heeft een laadkabel zodat je tegelijk kunt tafelvoetballen en je iPad opladen. Je hebt een iPad met minimaal iOS 5.0 nodig. Fabrikant New Potato maakte eerder een Jackpot Slots-fruitautomaat en de LiveRider-fietscomputer voor iOS.

foosball table tafelvoetbal

Onderwerpen
door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

Gerelateerde berichten

3 reacties

 • Patrick de Leeuw
  1 year

  Deze is alleen niet voor de Ipad 4 geschikt!
  Let dus op met kopen.

  Antwoord Quote

 • Alex
  1 year

  Vet cool!

  Maar ga niet €100 betalen voor iets dat je na een paar keer gebruik in de kast laat liggen ;-)

  Antwoord Quote

 • remcootje
  1 year

  Zo 100 dollar voor een simpele gadget. Iets te veel van het goede. Leuk idee maar moet goedkoper

  Antwoord Quote

Comments are closed.