HEMA biedt iPhone-hoesjes met eigen foto-opdruk aan

·

hema fotohoesjeHet is alweer een flinke tijd geleden dat we op iPhoneclub schreven over de T-Mobile Case Creator. Met deze online tool kun je je eigen hoesje voor de iPhone 3G(S) en iPhone 4(S) ontwerpen. Wie geen klant bij T-Mobile is, kan ook bij een ander bekend adres terecht: de HEMA levert cases voor de iPhone 4 en iPhone 4s met eigen foto-opdruk. Net als bij de mokken, t-shirts en andere spullen met fotobedrukking die de HEMA aanbiedt kun je het eindproduct ophalen in een HEMA-filiaal in de buurt.

Je uploadt een foto, kiest uit de kleur zwart of wit en rekent per stuk €9,95 af. Voor elke bestelling komt er nog €1,25 aan verwerkingskosten bij, plus de eventuele verzendkosten als je besluit om niet zelf af te halen in een filiaal. De hoesjes zijn gemaakt van hard plastic en krijgen een fotobedrukking die krasvast zou moeten zijn. Na minimaal 5 werkdagen zijn de hoesjes klaar, dus wees er op tijd bij als je een dergelijk hoesje als verjaardagscadeau nodig hebt.

Meer info: HEMA

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

9 reacties

 1. door Barry55

  Kijk dat is nou echt ”HEMA”.

 2. door Chiek0o

  Kwaliteit is niet zo goed ..er komen snel scheuren in de hoeken van de case, ik heb het al een paar weken maar dat is het nadeel van hard plastic.

 3. door iDennis

  Alleen jammer dat ze niet net zoals bij T-mobile een transparante uitvoering leveren. Verder wel een goede service en nette prijs.

 4. door darky

  voila se meteen 1 besteld voor het vrouwke .
  Haar cover voor haar Iphone 4 was net kapot .
  nu heeft ze meteen 1 met de foto’s van de kids er op .

 5. door Jesse

  http://www.ontwerpeencase.nl doet hetzelfde maar dan binnen 1 werkdag!

 6. door yup23

  @Jesse: Maar je vergeet (?)wel te melden dat het 50% duurder is.

 7. door Theo

  @Jesse: Maar… ‘ons ben zunig’… toch, want we vertikken het om €0,79 uit te geven voor een goede app… dus betalen we €5 meer voor een hoesje dat we morgen ‘moeten’ hebben

 8. door an1lo

  Je hoeft geen klant bij T-Mobile te zijn om een case te ontwerpen ( staat wel in de voorwaarden )

 9. door Marc

  Vanaf morgen ook een ipad 2 case met foto op hema.nl
  Voor 19,95

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.