iPad handleiding

Laatst bijgewerkt:

Ben je op zoek naar de handleiding van de iPad? Apple levert standaard geen handleiding mee, maar je kunt deze wel online vinden. De 133 pagina’s tellende iPad-handleiding beschrijft alle basishandelingen zoals het in gebruik nemen van de iPad en de vele functies.

Handleiding iPad

Sinds de introductie van iOS 7 biedt Apple de handleiding voor de iPad aan op een speciale webpagina. Deze is geoptimaliseerd voor het iPad-scherm, waardoor hij makkelijk gelezen en bediend kan worden.

De handleiding is te vinden op onderstaande pagina:

    Omdat bovenstaande handleiding is geschreven met iOS 7 op het oog, kan het zijn dat sommige opties of screenshots er anders uitzien dan je gewend bent. Apple introduceerde met iOS 7 namelijk een compleet vernieuwd ontwerp. Gelukkig zijn de handleidingen voor iOS 6 ook nog steeds online te vinden.

    ipad gebruikershandleiding Voor oudere handleidingen kun je hier terecht:

Wil je de oude iPad-handleiding meenemen als digitaal boek op je iPad? Dan is het ook mogelijk om hem in de iBookstore te downloaden. Dit doe je door iBooks in de App Store te downloaden, daar op de Winkel-knop te drukken en te zoeken naar iPad Gebruikershandleiding. Heb je iBooks al geïnstalleerd, dan is het ook mogelijk om onderstaande link te gebruiken:

Downloaden: iPad Gebruikershandleiding (gratis)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!