Evenementenkalender Yerba Buena maakt Apple-event op 12 september geloofwaardiger

09 augustus 2012, 16:32 · Gonny van der Zwaag

yerba buena center
Yerba Buena en Moscone in San Francisco zijn voor Apple vaste plekken om nieuwe producten aan te kondigen. Tijdens WWDC slaat Apple z’n tenten op in Moscone Center en op andere momenten tijdens het jaar is het naastgelegen Yerba Buena Center meestal de vaste prik. Zo werd er afgelopen maart nog de nieuwe iPad aangekondigd. Voor de nieuwe iPhone zal Apple waarschijnlijk ook weer voor Yerba Buena kiezen. Hoe we dat weten? Omdat de agenda van 10 tot 13 september vrij wordt gehouden.

De geblokkeerde kalenderdagen zijn een extra bevestiging dat Apple’s evenement op 12 september plaatsvindt. Drie eerdere bronnen wezen ook al naar die datum. Van eerdere aankondigingen in Yerba Buena, zoals het Let’s Rock Event in 2009 en het Special Event in 2010 weten we dat Apple-evenementen niet op de publieke evenementenagenda komen te staan, maar dat de dagen worden geblokkeerd, al dan niet met de mededeling ‘Private Event’. Maar Apple wijkt er ook wel eens vanaf: de iPhone 4S werd op 4 oktober 2011 aangekondigd tijdens een evenement op de campus van Apple in Cupertino. Een dag later overleed Steve Jobs. Jobs zou tot aan zijn dood hebben gewerkt aan een iPhone met groter scherm. De volgende generatie iPhone zou wel eens een van de laatste producten kunnen zijn waar Jobs nog intensief mee bezig is geweest.

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

1 reactie

  • pj
    1 year

    niet erg geloofwaardig (hoop het wel natuurlijk). De weken erna krijgen namelijk precies dezelfde vermelding. Of kijk ik verkeerd?

    Antwoord Quote

Comments are closed.