Deze sticker maakt een iPhone van je iPhone

·

iPhone 2G hoes voor de iPhone 4Natuurlijk houd je van je iPhone, dat snappen wij ook nog wel. Alleen, tja, heel Nederland en België loopt er al mee rond, nietwaar? Nu is er een mogelijkheid om je te onderscheiden van de massa. Nu kun je uiten waar je voor staat en wat jou zo speciaal maakt. Nu is er een sticker die je iPhone 4 omtovert tot je favoriete speeltje aller tijden: de iPhone. Van de eerste generatie weliswaar.

MacBook Decals verkoopt de sticker die van je iPhone 4 een originele iPhone maakt. De sticker geeft de telefoon via 0,3 mm dun plastic het uiterlijk van de eerste generatie van Apple’s telefoon. Ruim tachtig procent aluminiumafwerking en daaronder een zwart, kunststof gedeelte. Natuurlijk is het gaatje voor de flits naast de camera wel gebleven in de sticker. Je verliest dus niks aan functionaliteit van de iPhone 4. Wel win je er een krasbestendige achterkant mee. De sticker kost 10 dollar inclusief verzendkosten naar de Benelux. Dat is omgerekend nog geen 7 euro.

iPhone 2G hoes voor de iPhone 4 liggend

De webshop MacBook Decals heeft meer originele stickers voor de iPhone. Ze hebben er eentje die je iPhone 4 omtovert tot de aloude Gameboy en een andere sticker maakt een oude Leica-camera van de telefoon.

Via iSpazio

door Bart Breij

Is de appmeister van iCulture, die zijn nieuwe iPhone 6 aangrijpt om eens goed de bezem te halen door de 1150 geïnstalleerde apps. Heeft onder andere Tweetbot, Acompli, Forza en Vivino op zijn homescreen staan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.