Colossus: Victoriaanse iPhone-speaker gemaakt van koper

24 april 2012, 21:10 · Bastiaan Vroegop

Colossus iPhone grammafoonspeakerEen nieuwe iPhone-speaker van ontwerper Will Rockwell uit New York lijkt perfect te passen in een oude Victoriaanse woonkamer. Het gehele accessoire is gemaakt van koper en messing, waardoor hij ondanks zijn ouderwetse uiterlijk ook zeer stevig moet zijn. Daar staat wel een fors prijskaartje tegenover: je betaalt voor de Colossus 1.200 dollar op Etsy. Een prijs die te danken is aan de exclusiviteit van het product – er is er maar één verkrijgbaar.

De Colossus versterkt het geluid van je iPhone met behulp van buizen die richting de luidspreker gaan. Hierdoor heb je ook geen stopcontact nodig om bijvoorbeeld een interne speaker van stroom te voorzien.

Kies je ervoor om de Colossus te bestellen, dan moet je naast het 1.200 dollar tellende prijskaartje ook rekenen op 150 dollar aan verzendkosten. Een bedrag dat geheid te danken is aan de grootte en het gewicht van de ouderwetse iPhone-speaker.

Onderwerpen
door Bastiaan Vroegop

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er ergens een gelekte iPhone te vinden of zijn er geruchten over een nieuwe Apple Store, dan is hij daar als eerste op de redactie bewust van. Loopt de laatste tijd heel Amsterdam door terwijl hij de iOS-locatiegame Ingress speelt.

Gerelateerde berichten

2 reacties

Comments are closed.