Clear Browser krijgt bookmarks, deelfunctie en meer

25 november 2012, 20:49 · Gonny van der Zwaag

clear browser ipadClear Browser is een alternatieve browser voor de iPad. De twee belangrijkste pluspunten: je kunt webpagina’s schermvullend bekijken en de app probeert je zo min mogelijk in de weg te zitten dankzij het minimalistische uiterlijk. Er zijn geen schermknoppen en andere extra’s zichtbaar als je lekker aan het internetten bent. Veeg je op de iPad vanaf de zijkant naar het midden van het scherm (links of rechts maakt niet uit), dan komen de schermknoppen alsnog tevoorschijn. De browser is gratis, maar wil je geavanceerde functies die vooral voor ontwikkelaars handig zijn, dan betaal je €1,79 voor een in-app aankoop. Je krijgt dan ook de mogelijkheid om onbeperkte cache-opslag te gebruiken voor de Visual History.

Dit is een soort fotografisch geheugen, een overzicht met afbeeldingen van websites die je hebt bezocht. Essentieel is dat niet om de browser te kunnen gebruiken, maar het is vooral handig om snel een eerder bezochte website terug te vinden. Clear Browser verscheen een paar weken geleden, reageert snel op iPhone en iPad, kan linkjes delen via Facebook, Twitter en e-mail en bevat een Bookmarks-lijst waarin je ook favoriete websites kunt terugvinden.

Downloaden: Clear Browser (gratis, universeel, iOS 6.0+)

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

Gerelateerde berichten

1 reactie

  • Paul
    1 year

    Hm, Clear History is blijkbaar een geavanceerde functie bij Clear Browser, want daar moet je eerst 1,79 voor betalen.

    Antwoord Quote

Comments are closed.