China Telecom verkoopt nu iPhone 4S, ontvangt 200.000 pre-orders

10 maart 2012, 18:31 · Bert van Doorn

China Telecom verkoopt nu iPhone 4S, 200.000 pre-ordersDe Chinese provider China Telecom mag nu officieel de iPhone 4s verkopen. 200.000 mensen hadden de iPhone 4s al besteld bij de provider voordat deze officieel te krijgen was. In februari werd bekend dat Apple een aangepaste versie van de iPhone ging maken, geschikt voor het netwerk van China Telecom. De iPhone was al te koop bij China Unicon, die lange tijd de exclusieve aanbieder was van Apple’s smartphone in China.

China Telecom is de derde provider van China met zo’n 129 miljoen abonnees. De iPhone 4s 16 GB is gratis te krijgen bij een abonnement en is te koop bij één van de 2.850 fysieke winkels van de aanbieders. In Beijing en Shanghai werd de iPhone meer dan 10.000 en 20.000 keer in pre-order besteld.

Tijdens de introductie van de iPhone 4s waren er nog veel problemen. Er ontstond onrust onder de vele mensen die in de rij stonden te wachten omdat het allemaal zo lang duurde. Met een tweede Chinese provider die de iPhone verkoopt moeten deze problemen voor Apple tot het verleden behoren.

Onderwerpen
door Bert van Doorn

Gerelateerde berichten

3 reacties

 • boxerip
  2 years

  Wat zouden ze voor het abnement betalen? Gratis klinkt mooi…. Ik was €260,- voor de 4s kwijt

  Antwoord Quote

 • Jamie
  2 years

  @boxerip: haha! Ik €599!
  Ik houd er niet van anderen wat schuldig te zijn, dus heb hem los gekocht.

  Antwoord Quote

 • Edwin Veldhuizen
  2 years

  Ik wist niet dat China Telecom ook een 3G netwerk heeft, ben eigenlijk wel benieuwd wat de dekking daarvan is en inderdaad wat de abbo-prijs is voor een gratis 4S.

  Ik heb nu China Unicom, maar het netwerk is best brak en buiten Beijing helemaal niets mee te beginnen :p

  Antwoord Quote

Comments are closed.