Bummpies beschermen alleen de hoeken van je iPhone

07 december 2012, 17:38 · Bastiaan Vroegop

BummpiesEerder schreven we nog over Radius: een case die enkel de hoeken en een klein deel van de achterkant van de iPhone beschermt. Kickstarter-project bummpies doet daar vandaag een schep bovenop: hiermee kun je namelijk enkel de hoeken van je iPhone bedekken. Zo is slechts vier procent van je iPhone bedekt, maar ben je volgens de makers wel beschermd tegen gewone valpartijen.

Je plakt de rubberen bumpers op de vier hoeken van je iPhone. Het gebruikte materiaal om de bumpers te bevestigen is volgens de makers stevig genoeg om je iPhone jarenlang vast te houden, maar kan tegelijkertijd ook worden verwijderd zonder dat je plaksel op je iPhone overhoudt.

Hoewel bummpies ervoor zorgen dat je iPhone tegen een simpele val wordt beschermd, zullen ze je niet van ieder gevaar behoeden. Zo is de volledige achterkant onbedekt, waardoor je nog steeds krassen kunt krijgen. Wil je daartegen beschermd worden, dan is een iPhone-case nog steeds handiger. Dat terwijl een case vaak ook goedkoper is: je moet op Kickstarter minstens 35 dollar (inclusief verzendkosten) doneren om in aanmerking te komen voor een set bummpies.

Onderwerpen
door Bastiaan Vroegop

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er ergens een gelekte iPhone te vinden of zijn er geruchten over een nieuwe Apple Store, dan is hij daar als eerste op de redactie bewust van. Loopt de laatste tijd heel Amsterdam door terwijl hij de iOS-locatiegame Ingress speelt.

Gerelateerde berichten

14 reacties

 • Marco
  1 year

  Belachelijk lelijk.

  Antwoord Quote

 • BoekMarc
  1 year

  Belachelijk duur.

  Antwoord Quote

 • GloriouS
  1 year

  en als je iphone in je zakken doet of valt, dan gaan die bumpies er ook gewoon makkelijk af, denk ik. 35 euro.. sommige makers denken ook even die iphone bezitters afzetten, ze hebben toch geld zat.

  Antwoord Quote

 • fanboy
  1 year

  Dit is wel echt 1 van de meest slechte kickstarter projecten!

  Antwoord Quote

 • Bman
  1 year

  Dit is slecht,maar beter dan de radius!

  Antwoord Quote

 • hahahahah
  1 year

  hahhahah 35 euro, ze slaan wel helemaal door daarzo aan de overkant van de plas.
  Voor 10 cent per stuk door de namaakchinees zometeen op deal extreme. De plakkers krijg je er gratis bij evenals gratis verzending vanuit China

  Antwoord Quote

 • Zimmie
  1 year

  Haha ze moeten echt een andere hobby zoeken dit gaat nergens over :-)

  Antwoord Quote

 • alex
  1 year

  Tja, erg handig maar het ziet er natuurlijk niet uit.alsof je iPhone een beugel heeft of zoiets.. Wat is er mis met een goede verzekering.. Een i device moet je voelen als je hem vast hebt vind ik..geen plastic in je handen.. Hadden we de S3 wel genomen..

  Antwoord Quote

 • Bart
  1 year

  Bestaat al een zoiets.

  Antwoord Quote

 • Gert
  1 year

  Op een gegeven moment lijkt de iPhone op een konijntje met zwarte oortjes.
  Die dingen gaan er met het uithalen uit je zak zo af toch?

  Antwoord Quote

 • Mark Boonman
  1 year

  Hoe lelijk is dat dan :-)

  Antwoord Quote

 • Monique
  1 year

  Nee dit maakt je telefoon er niet mooier op.
  Misschien is transparant een betere oplossing.

  Antwoord Quote

 • Jordy
  1 year

  Ik vind een normale Bumper ook mooier staan dan 4 van die hoekkies op m’n mobiel

  Antwoord Quote

 • Zakaria
  1 year

  Dmmn 35 euro? En dan voor z’n belachelijke ding? Deze ding beschermt zeker niets als iPhone op de trap/stoep laat vallen. Zoals Tatjana zou uitkramen: “kom op nou” denk je dat wij zo dom zijn om z’n mislukte uitvinding te kopen?

  Antwoord Quote

Comments are closed.