Booqpad mini: duurzame iPad mini-case met notitieblok

24 januari 2013, 16:36 · Bastiaan Vroegop

Booqpad miniCase-maker Booq’s nieuwe Booqpad mini-hoes voor de iPad mini geeft je naast de gebruikelijke bescherming ook een notitieblok, plek voor een pen en een opbergplek voor bijvoorbeeld kleine papiertjes met krabbels. Dit is handig als je de iPad bijvoorbeeld tijdens je studie gebruikt om je boeken te lezen, maar toch met een gewone pen je notities wil maken. De case is verkrijgbaar in het zwart of grijs en heeft een juten buitenkant, waardoor hij anders aanvoelt dan je gebruikelijke iPad-hoezen.

De Booqpad mini kan worden besteld voor $39,99. Gebruik je de case langere tijd, dan ben je met alleen deze aanschaf nog niet klaar: de notitieblokken die je er in kunt hangen als het bijgeleverde blok leeg is, worden namelijk verkocht voor 10 dollar per stuk. Op één blok zitten 150 stukken papier. Je kunt proberen om een notitieblok van een lokale winkel in de case te haken, maar het is dan nog de vraag of ie net zo goed past als Booq’s boekjes.

iPad-cases met een schrijfblokje erin verwerkt zijn op zich niks nieuws, maar de nog wat jongere iPad mini heeft nog niet veel opties om uit te kiezen. Of de Booqpad mini in gebruik steviger in elkaar zit dan alternatieven is nog even de vraag, maar we weten wel alvast dat de case bovengemiddeld verantwoord is. Nagenoeg alle gebruikte materialen zijn namelijk op duurzame wijze verwerkt.

door Bastiaan Vroegop

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er ergens een gelekte iPhone te vinden of zijn er geruchten over een nieuwe Apple Store, dan is hij daar als eerste op de redactie bewust van. Loopt de laatste tijd heel Amsterdam door terwijl hij de iOS-locatiegame Ingress speelt.

Gerelateerde berichten

5 reacties

 • Gerard
  1 year

  Uiteraard alleen voor rechtshandigen makkelijk te gebruiken…

  Antwoord Quote

 • bollewolle
  1 year

  @Gerard: afgaand op de foto ben ik daar nog niet zo zeker van, alles lijkt redelijk symmetrisch te zijn (inkepingen enzo). En een simpele klik op de link in het artikel blijkt dit ook te bevestigen:

  “… designed symmetrically for right and left handed users…”

  Antwoord Quote

 • marco
  1 year

  70 dollar voor verzendkosten??? laat maar dan :-)

  Antwoord Quote

 • Gerard
  1 year

  @bollewolle: je hebt gelijk. Te snel oordeel.

  Antwoord Quote

 • T1m
  1 year

  Case is niet gelijk aan de foto. Ik had deze ontvangen maar geen inkeping bij de camera en home button maar rechte lijnen.

  Antwoord Quote

Comments are closed.