WordPress voor iPhone lost flinke reeks fouten op

·

wordpress iphoneDe iPhone-applicatie voor WordPress heeft een update gekregen. Nieuwe functionaliteit zit er eigenlijk nauwelijks in, maar wel is er een flinke lijst met fouten en problemen weggewerkt. De app hield bijvoorbeeld geen rekening met nieuwe regels (line breaks) en bij het uploaden van foto’s ging er ook wel eens iets mis, waardoor er bijvoorbeeld dubbele foto’s in de mediagalerij terechtkwamen of de app crashte. Op basis van de feedback van de laatste twee releases is versie 2.6.4 nu de meest stabiele versie van de WordPress-app voor iPhone geworden.

Het accent lag bij het testen op twee gebieden: de Media Uploader en het schrijven en bewerken van berichten. Een nieuwe functie zit er ook in: het gebruik van foto’s in zelfgekozen formaten wordt nu ondersteund.

Downloaden: WordPress (gratis)
Zie: blog WordPress

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

7 reacties

 1. Eindelijk is WordPress een beetje betrouwbaar als app en slaat ie niet meer vast! Finally :)

  Beantwoorden Quote

 2. door Paul

  Nou nog de mobiele site zodat je al naar beneden kan scrollen zonder dat alles weer bij t begin begint als de pagina binnen is.

  Beantwoorden Quote

 3. door Peter

  @Paul: O mijn god, alsjeblieft. Als er één ding is waar ik gek van word op een wordpress website met het iPhone / mobiele thema, dan is het het feit dat de pagina, na het volledig laden, weer helemaal naar boven gaat, zekere op m’n iPhone 3G.

  Maar ik denk niet dat de update van de app dat fixed, aangezien het een app is om, oa, updates naar een wordpress blog te brengen en het weinig met het thema te maken heeft.

  *edit* zie dat je dat ook niet bedoelde :), veranderd verder niets aan m’n standpunt, hehe

  Beantwoorden Quote

 4. door Mikaël

  Jammer dat custom formaat voor foto’s de verhoudingen niet respecteert. Je moet het haast zelf beginnen uitrekenen.

  Beantwoorden Quote

 5. door Diederik Baan

  Ik blijf het een onpraktische app vinden, meer gui zou ik zeggen.

  Beantwoorden Quote

 6. door Jeroen

  Heb het zelf niet geprobeerd, maar afgaande op de commentaren in de Amerikaanse App Store is het nog steeds een slechte app. De meesten vinden de nieuwe versie niet stabieler of veel beter.

  Beantwoorden Quote

 7. Jeemig ik kan gewoon posten zonder maar 1 error of crash.
  de app rocked!!

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.