WordPress voor iOS nu Nederlandstalig en met foto-upload

De applicatie van het weblogsysteem WordPress is voorzien van een nieuwe update. Je kon al berichten schrijven en bewerken en reacties doorlezen vanuit de iPhone-app. Vanaf nu kun je (eindelijk) foto’s rechtstreeks uploaden naar je te schrijven blog. De menuknoppen zijn vanaf de update Nederlandstalig. Het is een van de vele West-Europese talen naast Kroatisch, Bosnisch en Hebreeuws die nu worden ondersteund. Als je de Stats plug-in op WordPress geïnstalleerd hebt, kun je ook de bezoekerscijfers van de website bekijken.

Je kan de dagelijkse pageviews zien, kijken welke berichten het beste zijn bekeken in de afgelopen 7 dagen en er zijn 3 kleine grafieken met de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse views.

Meer uitleg over de update is te lezen op het blog van WordPress zelf.

Downloaden: WordPress (gratis)

Door Bart Breij

Is de appmeister van iCulture, die zijn nieuwe iPhone 6 aangrijpt om eens goed de bezem te halen door de 1150 geïnstalleerde apps. Heeft onder andere Tweetbot, Acompli, Forza en Vivino op zijn homescreen staan.

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.