WordPress voor iOS nu Nederlandstalig en met foto-upload

·

De applicatie van het weblogsysteem WordPress is voorzien van een nieuwe update. Je kon al berichten schrijven en bewerken en reacties doorlezen vanuit de iPhone-app. Vanaf nu kun je (eindelijk) foto’s rechtstreeks uploaden naar je te schrijven blog. De menuknoppen zijn vanaf de update Nederlandstalig. Het is een van de vele West-Europese talen naast Kroatisch, Bosnisch en Hebreeuws die nu worden ondersteund. Als je de Stats plug-in op WordPress geïnstalleerd hebt, kun je ook de bezoekerscijfers van de website bekijken.

Je kan de dagelijkse pageviews zien, kijken welke berichten het beste zijn bekeken in de afgelopen 7 dagen en er zijn 3 kleine grafieken met de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse views.

Meer uitleg over de update is te lezen op het blog van WordPress zelf.

Downloaden: WordPress (gratis)

door Bart Breij

Is de appmeister van iCulture, die zijn nieuwe iPhone 6 aangrijpt om eens goed de bezem te halen door de 1150 geïnstalleerde apps. Heeft onder andere Tweetbot, Acompli, Forza en Vivino op zijn homescreen staan.

6 reacties

 1. door Ruben.cc

  Tot nu toe maakte WordPress me met deze app telkens weer blij met niet alleen een dode, maar ook een stinkende en rottende mus. Iedere update weer dezelfde ellende van vastlopers en verloren berichten. Tot nu toe lijkt deze update echter -wel- stabiel. Voor een echt bruikbare app ben ik inmiddels al overgestapt naar Express van Woothemes die ook nog eens beter gebruikt maakt van de taxomony functie in WordPress, maar de statistieken zijn wel hele leuke aanvulling. Ik hoop echt dat het nu weer berg-opwaarts gaat met de ontwikkeling van de officiële WordPress app, maar dat moet haast wel want veel slechter dan ze tot nu toe leverden kan haast niet meer. Ik heb het in elk geval weer op mijn iPhone gezet! :-D

  Beantwoorden Quote

 2. door Peer

  Ik ben weer blij met deze update. In tegenstelling tot Ruben, heb ik geen vastlopers of dergelijke. De voorgaande apps werkten prima bij mij.

  Maar het kan altijd beter zoals WordPress nu weer laat zien!

  Beantwoorden Quote

 3. door Ruben.cc

  Dit is voor mij de eerste stabiele versie van deze app maar komt toch nog steeds niet in de buurt van Express qua mogelijkheden en gebruiksgemak. De enige optie die me interessant leek zijn de statistieken maar dat is ook net het enige wat helaas niet werkt. De app forceert telkens mij gebruikersnaam naar allemaal kleine letters en mijn WordPress installatie stamt nog uit de tijd dat je ook gewoon hoofdletters mocht gebruiken in je admin naam, wat ik dus ook heb. In de prullenbak maar weer en wachten op de volgende update.

  Beantwoorden Quote

 4. @Ruben.cc: Ik dacht ook dat de login niet werkte, aangezien ik ook een loginnaam heb met hoofdletters.
  Het werkt echter wel, je moet namelijk de login-gegevens invoeren van je wordpress.com account.
  Dit is dus wat anders dan je normale account. Die .com account moet je hebben omdat je die nodig hebt voor je statistieken.

  Beantwoorden Quote

 5. door Ivo

  foto upload nieuw?
  Dat kon toch al tijden met de wordpress app?

  Beantwoorden Quote

 6. door Ruben.cc

  Origineel geplaatst door sredlums
  @Ruben.cc: Het werkt echter wel, je moet namelijk de login-gegevens invoeren van je wordpress.com account…

  Hartelijk dank voor de tip. Dan ga ik WordPress.com maar eens aanschrijven want ik weet mijn wachtwoord niet meer en de “wachtwoord vergeten” functie werkt niet, blijkbaar heb ik ooit ingeschreven met een adres dat ik niet meer heb. Een nieuwe key aanmaken werkt ook niet want dan krijg ik de melding dat mijn site al van een andere gebruiker is en dat ik die API moet invullen. Niet gebruiksvriendelijk allemaal maar moet op te lossen zijn.

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.