WordPress voor iOS nu Nederlandstalig en met foto-upload

· Bart Breij

De applicatie van het weblogsysteem WordPress is voorzien van een nieuwe update. Je kon al berichten schrijven en bewerken en reacties doorlezen vanuit de iPhone-app. Vanaf nu kun je (eindelijk) foto’s rechtstreeks uploaden naar je te schrijven blog. De menuknoppen zijn vanaf de update Nederlandstalig. Het is een van de vele West-Europese talen naast Kroatisch, Bosnisch en Hebreeuws die nu worden ondersteund. Als je de Stats plug-in op WordPress geïnstalleerd hebt, kun je ook de bezoekerscijfers van de website bekijken.

Je kan de dagelijkse pageviews zien, kijken welke berichten het beste zijn bekeken in de afgelopen 7 dagen en er zijn 3 kleine grafieken met de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse views.

Meer uitleg over de update is te lezen op het blog van WordPress zelf.

Downloaden: WordPress (gratis)

Testte tussen 2011 en 2014 meer dan 20.000 apps voor iCulture en schreef er ruim 6000 artikelen over. Geeft als Appmeister nu appavies aan ontwikkelaars, van concept tot communicatie.

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

    Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback?
    Meld het ons via het speciale contactformulier!