WordOn HD aangepast voor iPhone 5, advertenties wegkopen

·

WordOn HD iPhone 5 proofHet leuke Nederlandse online woordspel WordOn HD heeft een update gekregen waarvoor eigenaren van de iPhone 5 of nieuwste generatie iPod touch in hun handen zullen wrijven. De game is nu aangepast voor het grotere scherm van de nieuwe apparaten en dat is niet de enige schermruimte die je erbij krijgt. Tegen een in-app aankoop van 2,69 euro zie je voortaan geen enkele reclame meer in de applicatie. Ontwikkelaar flaregames noemt het een ‘kleine vergoeding’.

Er zijn meer dingen aangepast in WordOn HD versie 1.0.5. Zo kan je achievements die je vergaart door te spelen – bijvoorbeeld het winnen van een weektoernooi – delen op Facebook. Ook is er een aantal nieuwe emoticons voorhanden die je kan gebruiken in de chat. Het kleine lettertype is aldaar helaas (nog) niet onder handen genomen.

Het laatste punt van de update toont de ambitie van het Nederlandse flaregames. WordOn HD heeft ondersteuning gekregen voor het Frans, Duits, Spaans en Italiaans en kan daardoor nu in grote delen van Europa en de wereld gespeeld worden.

Niet bekend met WordOn HD? Lees ook: WordOn HD: Nederlands online woordspel in de herkansing.

Downloaden: WordOn HD (gratis, universele app, iOS 4.3+)

door Bart Breij

Is de appmeister van iCulture, die zijn nieuwe iPhone 6 aangrijpt om eens goed de bezem te halen door de 1150 geïnstalleerde apps. Heeft onder andere Tweetbot, Acompli, Forza en Vivino op zijn homescreen staan.

8 reacties

 1. door Ronald

  Fantastisch spel. Blijft ook leuk. Wordt niet vervelend, wordt niet saai. In tegenstelling tot wordfeud of draw something. Echt heel verslavend en superleuk.

  Beantwoorden Quote

 2. door Yvonne

  Wel een beetje jammer dat ik de vorige versie ook al een gekocht heb om van de reclame af te zijn. Kun je nu dus weer betalen.

  Beantwoorden Quote

 3. door Civman

  Advertenties wegkopen, zakken vullers zijn het. Ik heb de vorige verise ook aangekocht, door dat hun servers niet goed zijn en ze een nieuwe versie maken moet is weer gaan betalen?

  App developers doe wat voor je oude klanten, dat had je ook beloofd in de melding dat de voorgaande versie kwam te vervallen.

  In de recensies wordt hier ook over geklaagd, Apple doet er niets aan omdat zoals ze zeggen het een volledig nieuwe app is en geen update. Wel €1,79 betaald zoals velen denk ik en nu weer betalen, dacht het niet.

  Benieuwdd of ze hier een reactie op geven maar dat zal wel niet, Flaregames reageert ook niet op e-mails en de ondersteuning van de app is kortweg waardeloos te noemen.

  Beantwoorden Quote

 4. door Karin

  Volledig eens met Ronald hierboven. WordOn blíjft leuk om te spelen. Knap gedaan.

  Beantwoorden Quote

 5. door Sjaak W

  Ik sta er nog steeds, en iedere keer weer versteld van dat mensen klagen over de “enorme bedragen” die ze moeten betalen voor apps en ontwikkelaars zakkenvullers noemen. De ontwikkeling van een app of game kost enorm veel tijd en dus geld, en de inkomsten van reclames bij dat soort dingen is vrijwel te verwaarlozen. Voor nog niet eens de prijs van bijvoorbeeld een biertje of een ander drankje heb je onwijs veel en lang speelplezier. Ik heb het er altijd graag voor over en steun daarmee ontwikkelaars zodat ik in de toekomst kan blijven genieten van nieuwe games. Klagen is altijd zo gemakkelijk.

  Beantwoorden Quote

 6. door Jan

  Ik sluit me aan bij Civman en Yvonne. Reden voor mij geen WordOn meer te spelen.
  Ook de oude versie niet, want ik erger me dood aan de melding dat er een nieuwe versie is…

  Beantwoorden Quote

 7. door Masobo

  Ik krijg een Facebook foutmelding wanneer ik Wordon HD probeer te openen via Facebook. Hoe kan ik dit oplossen? Ik heb uit- en weer ingelogd op Facebook. Ik heb de app opnieuw geïnstalleerd. Ik heb mijn instellingen in Facebook app beheer geprobeerd aan te passen. Niets werkt. Wie weet de oplossing?

  Beantwoorden Quote

 8. door Alex

  @Masobo: Je moet onder instellingen van iphone/facebook dat ie toegang krijgt. daarop zetten.

  en misscien ka je proberen via facebook dat ie misschen staat geblokkeerd

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.