WordOn HD aangepast voor iPhone 5, advertenties wegkopen

· Bart Breij

WordOn HD iPhone 5 proofHet leuke Nederlandse online woordspel WordOn HD heeft een update gekregen waarvoor eigenaren van de iPhone 5 of nieuwste generatie iPod touch in hun handen zullen wrijven. De game is nu aangepast voor het grotere scherm van de nieuwe apparaten en dat is niet de enige schermruimte die je erbij krijgt. Tegen een in-app aankoop van 2,69 euro zie je voortaan geen enkele reclame meer in de applicatie. Ontwikkelaar flaregames noemt het een ‘kleine vergoeding’.

Er zijn meer dingen aangepast in WordOn HD versie 1.0.5. Zo kan je achievements die je vergaart door te spelen – bijvoorbeeld het winnen van een weektoernooi – delen op Facebook. Ook is er een aantal nieuwe emoticons voorhanden die je kan gebruiken in de chat. Het kleine lettertype is aldaar helaas (nog) niet onder handen genomen.

Het laatste punt van de update toont de ambitie van het Nederlandse flaregames. WordOn HD heeft ondersteuning gekregen voor het Frans, Duits, Spaans en Italiaans en kan daardoor nu in grote delen van Europa en de wereld gespeeld worden.

Niet bekend met WordOn HD? Lees ook: WordOn HD: Nederlands online woordspel in de herkansing.

Downloaden: WordOn HD (gratis, universele app, iOS 4.3+)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Testte ruim 20.000 apps voor iCulture en schreef er meer dan 6000 artikelen over. Geeft als Appmeister nu appadvies aan ontwikkelaars, van concept tot communicatie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.