WordOn HD aangepast voor iPhone 5, advertenties wegkopen

· Bart Breij

WordOn HD iPhone 5 proofHet leuke Nederlandse online woordspel WordOn HD heeft een update gekregen waarvoor eigenaren van de iPhone 5 of nieuwste generatie iPod touch in hun handen zullen wrijven. De game is nu aangepast voor het grotere scherm van de nieuwe apparaten en dat is niet de enige schermruimte die je erbij krijgt. Tegen een in-app aankoop van 2,69 euro zie je voortaan geen enkele reclame meer in de applicatie. Ontwikkelaar flaregames noemt het een ‘kleine vergoeding’.

Er zijn meer dingen aangepast in WordOn HD versie 1.0.5. Zo kan je achievements die je vergaart door te spelen – bijvoorbeeld het winnen van een weektoernooi – delen op Facebook. Ook is er een aantal nieuwe emoticons voorhanden die je kan gebruiken in de chat. Het kleine lettertype is aldaar helaas (nog) niet onder handen genomen.

Het laatste punt van de update toont de ambitie van het Nederlandse flaregames. WordOn HD heeft ondersteuning gekregen voor het Frans, Duits, Spaans en Italiaans en kan daardoor nu in grote delen van Europa en de wereld gespeeld worden.

Niet bekend met WordOn HD? Lees ook: WordOn HD: Nederlands online woordspel in de herkansing.

Downloaden: WordOn HD (gratis, universele app, iOS 4.3+)

Testte tussen 2011 en 2014 meer dan 20.000 apps voor iCulture en schreef er ruim 6000 artikelen over. Geeft als Appmeister nu appavies aan ontwikkelaars, van concept tot communicatie.

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

    Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback?
    Meld het ons via het speciale contactformulier!