WhatsApp Messenger voor iPhone krijgt HD-wallpaper en grotere groepen

· Gonny van der Zwaag

whatsapp iconDe populaire messenger WhatsApp heeft een update gekregen, met een flinke lijst vernieuwingen en verbeteringen. De app heeft bijvoorbeeld een nieuwe mediaviewer gekregen en ondersteunt nu grotere groepen. Een groepschat mag in plaats van 5 personen nu maximaal 10 personen bevatten. De ontwikkelaars hebben ook een nieuwe wallpaper in hoge resolutie toegevoegd, die je kunt vinden via de instelling Whatsapp > Settings > Chat Settings > Wallpaper. Via de instellingen kun je bovendien met één druk op de knop alle groepen verlaten.

whatsapp messengerOok handig is dat je bij het e-mailen van je chathistorie nu de mogelijkheid het om met of zonder mediabestanden te versturen. Bij het chatten in groepen kun je nu ook media versturen. Naast al deze vernieuwingen zijn er ook wat bugfixes uitgevoerd. Zo werken de geluidjes en de trilfunctie bij groepchats nu correct en zou het crashen bij het delen van je locatie op toestellen met iOS 4.3 niet meer moeten voorkomen.

Downloaden: WhatsApp Messenger (€0,79)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.