WhatsApp Messenger voor iPhone krijgt HD-wallpaper en grotere groepen

· Gonny van der Zwaag

whatsapp iconDe populaire messenger WhatsApp heeft een update gekregen, met een flinke lijst vernieuwingen en verbeteringen. De app heeft bijvoorbeeld een nieuwe mediaviewer gekregen en ondersteunt nu grotere groepen. Een groepschat mag in plaats van 5 personen nu maximaal 10 personen bevatten. De ontwikkelaars hebben ook een nieuwe wallpaper in hoge resolutie toegevoegd, die je kunt vinden via de instelling Whatsapp > Settings > Chat Settings > Wallpaper. Via de instellingen kun je bovendien met één druk op de knop alle groepen verlaten.

whatsapp messengerOok handig is dat je bij het e-mailen van je chathistorie nu de mogelijkheid het om met of zonder mediabestanden te versturen. Bij het chatten in groepen kun je nu ook media versturen. Naast al deze vernieuwingen zijn er ook wat bugfixes uitgevoerd. Zo werken de geluidjes en de trilfunctie bij groepchats nu correct en zou het crashen bij het delen van je locatie op toestellen met iOS 4.3 niet meer moeten voorkomen.

Downloaden: WhatsApp Messenger (€0,79)

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Op 15 maart 2015 spreekt Gonny op SxSW over wearables.

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

    Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback?
    Meld het ons via het speciale contactformulier!