Wereld Natuur Fonds toont bedreigde diersoorten in fraaie app

19 januari 2013, 15:00 · Gonny van der Zwaag

wereld-natuur-fonds-appHet Wereld Natuur Fonds (WWF) heeft een prachtige iPad-app over bedreigde diersoorten. Onlangs kreeg de app een update met nog meer interactieve content over bedreigde dieren en is daarom de moeite waard om dit weekend eens te bekijken. Je zoekt op een wereldbol met infographics naar verhalen over dieren en tapt op een verhaal om meer te lezen. De foto’s en video’s zijn in hoge resolutie en gemaakt door de bekende natuurfotograaf Morten Koldby.

Je leest over panda’s, tijgers, olifanten en zeeschildpadden, maar ook over ijsberen. De app is helemaal afgestemd op de iPad, waarbij je leuke origami-figuren van elk dier te zien krijgt en die je ook zelf kunt namaken. Daarnaast kom je een hoop leuke feitjes te weten. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk maar om één ding: dat je je bewust wordt van de situatie waarin de dieren zich bevinden en in actie komt.

Downloaden: WWF Together (gratis, iPad, iOS 5.0+)

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

4 reacties

 • Diederik
  1 year

  Echt een prachtige App! Aanrader!

  Antwoord Quote

 • Pommetje
  1 year

  Het wereld natuur fonds….
  Mijn hemel, zon beetje het grootste lucratieve fonds wat er bestaat, geld maken en de boel bedonderen!
  Niet kopen dus!!!

  Antwoord Quote

 • BasD78
  1 year

  Origineel geplaatst door Pommetje
  Het wereld natuur fonds…. Mijn hemel, zon beetje het grootste lucratieve fonds wat er bestaat, geld maken en de boel bedonderen! Niet kopen dus!!!

  Uh… de app is gratis. Ben jij altijd zo negatief?

  Antwoord Quote

 • Runaque
  1 year

  Hij is gratis dude, maakt toch niet uit of je hem download of niet. Is trouwens een mooi vormgegeven app!

  Antwoord Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.