Wallpapers Stand geeft je iPad een nieuw uiterlijk

16 oktober 2011, 18:40 · Gonny van der Zwaag

wallpapers-standMet een nieuwe wallpaper ziet je iPad er opeens weer een stuk frisser uit. Tussen de honderden wallpaper-apps die in de App Store te vinden zijn, hebben we er eentje gevonden die dit weekend gratis is: Wallpapers Stand. Deze app bevat wallpapers in twee formaten: 640×960 voor de iPhone en iPod touch en het formaat 1024 x 1024 voor de iPad! Dit vierkante formaat zorgt ervoor dat je ook bij het kantelen van de iPad een schermvullende afbeelding in beeld hebt. Meer dan 11.000 wallpapers zijn in deze app te vinden en er komen dagelijks nieuwe bij. Aan de hand van trefwoorden kun je snel een bepaalde wallpaper opzoeken.

De app geeft een preview van je lockscreen en je homescreen, voordat je gaat downloaden. Ook kun je de wallpapers in een diashow bekijken, zodat je de app ook nog als een soort digitaal fotolijstje kunt gebruiken. De wallpapers zijn onderverdeeld in ruim 30 categorieën en je kunt inzoomen en pinchen om detail te bekijken voordat je een bepaalde wallpaper definitief instelt. Wallpapers Stand is een universele app.

Downloaden: Wallpapers Stand (tijdelijk gratis, normaal €0,79)

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

8 reacties

 • Jampie
  2 years

  Op zich een leuke app, zeker om als digitaal fotolijstje te gebruiken. De app is alleen niet helemaal gratis. Je kan max 105 wallpapers downloaden gratis met een max van 5 per dag ;) ( btw, voor mij persoonlijk meer als voldoende hoor, zo vaak wissel ik geen wallpapers )

  Antwoord Quote

 • Jampie
  2 years

  Op zich wel een leuke app, zeker om de iPad als fotolijstje te gebruiken. Hij is echter niet helemaal gratis. Je kan maximaal in totaal 105 wallpapers downloaden met een maximum van 5 per dag ;).

  Antwoord Quote

 • Patrick
  2 years

  Ik kan geen 30 categoriën terug vinden in de app. Ook niet de mogelijkheid om op trefwoord te zoeken, laat staan 11.000 wallpapers.

  Antwoord Quote

 • Patrick
  2 years

  Ik zie helaas niet de 30 categoriën, alleen de eerste vijf.

  Antwoord Quote

 • unoon
  2 years

  Je kan gewoon meer dan 5 foto’s per dag opslaan, ook al staat er in de app van niet.

  Antwoord Quote

 • unoon
  2 years

  Je kan gewoon meer dan 5 foto’s per dag opslaan, ook al zegt de app van niet.

  Antwoord Quote

 • Joop
  2 years

  Neem AmazingHD veel beter en gratis

  Antwoord Quote

 • Sib
  2 years

  Let op dat deze app je locatie tracked als je hem actief hebt. Te zien als je de app open hebt staan en notificaties naar beneden trekt. Als je de app sluit is het locatie icoontje ook pleite.

  Antwoord Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.