Walking Dead aflevering 5 voor iOS nu verkrijgbaar

· Bastiaan Vroegop

Walking DeadTelltale Games heeft de vijfde en voor nu ook laatste aflevering van The Walking Dead uitgebracht voor iOS. Daarmee is de vijfde aflevering tegelijkertijd op iOS, pc en spelcomputers te spelen. In The Walking Dead volg je Lee Everett, die tijdens een zombieplaag de achtjarige Clementine probeert te beschermen. De game schotelt je een paar moeilijke keuzes voor, die het verhaal voor jou als speler vormen. Hierdoor kunnen de gebeurtenissen in jouw game totaal anders zijn dan die van een vriend.

Welke richting het verhaal in aflevering vijf precies opgaat durven we niet te zeggen, omdat het verhaal van de game een te grote rol speelt om voor je te verpesten. Wel weten we dat er een hoop verhaallijnen waarschijnlijk worden afgesloten, omdat het om een laatste aflevering gaat. Een paar draadjes blijven misschien wel open: Telltale Games lijkt van plan om een tweede “seizoen” uit te brengen.

Walking Dead is voor €4,49 verkrijgbaar in de App Store, maar dan krijg je enkel de eerste afleveringen. Voor de overige vier afleveringen betaal je €4,49 per stuk, of in één keer €13,99. De totaalprijs van de game komt daardoor uit op minstens €18,48. Dat is minder dan je voor de pc-versie betaalt, die voor €24,99 wordt aangeboden.

Downloaden: Walking Dead: The Game (€4,49, met in-app aankopen, universeel, iOS 4.2+)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.