Voor het eerst écht bloggen op de iPhone met iBlogger

(Laatst bijgewerkt: ) · Ramy Mobarak

iBlogger brengt het échte mobiel bloggen voor het eerst naar de iPhone, althans, dat zeggen de makers. iBlogger ondersteunt niet alleen Blogger of Blogspot, wat de naam zou kunnen doen vermoeden, maar bijna alle blog-services en engines. De bekendste hiervan zijn natuurlijk WordPress, TypePad en Drupal en voor de Opera fans ook My.Opera.com. De omschrijving van de applicatie belooft in ieder geval veel goeds, maar of er wel het juiste prijskaartje aanhangt, is nog maar de vraag.

De applicatie met een prijs van maar liefst 8 euro kan niet alleen tekst, maar ook afbeeldingen invoeren. Categorieën zijn natuurlijk ook te selecteren en tags worden eveneens ondersteund. Links zijn eenvoudig in te voeren, waarbij het toetsenbord meteen veranderd voor optimale URL-invoer.

Voor professionele bloggers die graag onderweg bloggen, is het de investering misschien wel waard, maar grote kans dat je al WordPress gebruikt en de gratis WordPress-applicatie gebruikt.

Kopen: iBlogger (€7,99)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Ramy Mobarak (1992) zit op dit moment in het examenjaar van de HAVO, met als doel hierna HBO te gaan doen. Daar is hij van plan een computer- en/of internet-gerelateerde studie te volgen, zoals communicatie en multimedia design. Ramy was eerder initiatiefnemer en oprichter van iPhoned.nl, maar is na verkoop van die website op het aanbod ingegaan om voor iPhoneclub.nl te schrijven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.