VikingSpots: kortingacties gebruiken en belminuten verdienen

· Bart Breij

VikingSpots kortingen Mobile Vikings BelgiëDe Belgische telecomprovider Mobile Vikings mengt zich in de strijd om de kortingscoupons die je kan inwisselen op de mobiele telefoon. De dienst heeft er heel wat voor over dat je VikingSpots gaat gebruiken. Als je gebruikt maakt van kortingen, verdien je namelijk meteen Vikingpunten. Daarmee spaar je gratis belminuten, sms’jes en data-MB’s bij de telecomprovider. Nadat je een uitnodigingscode hebt aangevraagd op de website van Vikingspots, kan je gebruik maken van de dubbele kortingsactie.

De eerste versie van de net uitgebrachte applicatie kampt nog met problemen omtrent de sociale media. Zo is delen via Twitter nog niet mogelijk en belangrijker: werkt registreren met Facebook niet. Het registratieproces blijft hangen in Facebook en verwijst niet terug, of geeft een foutmelding in de app. Mobile Vikings geeft aan reeds aan de problemen te werken en met een update te komen. Tot die tijd kan het helpen de app af te sluiten in de multitask-bar en de app opnieuw op te starten.

VikingSpots heeft niet alleen andere kortingscouponnen-apps op de korrel. Het klopt ook aan bij Foursquare. Zo kan je niet alleen profiteren van kortingen, maar kan je zelf spots aanmaken, inchecken, spots waarderen en die beoordelingen met anderen delen. In het Deals-tabblad zie je hoeveel punten je met alle handelingen hebt verzameld. Zo levert een kortingsactie inlossen bijvoorbeeld 5 Vikingpunten op.

Spots zijn voorzien van contact- en adresgegevens zodat je meteen contact kan leggen met een plek. Met smileys en een duim omhoog of omlaag laat je je waardering blijken voor een spot of een kortingsactie. Als je zoekt op spots, kan je ervoor kiezen om alle spots weer te geven, of alleen degene die door je vrienden op het nieuwe sociale netwerk zijn aangemaakt.

Het is nog niet bekend wanneer de update zal verschijnen in de App Store. Misschien kan je tot die tijd Foursquare gebruiken: dat sociale netwerk heeft deze dag uitgeroepen tot Foursquare Day.

Downloaden: VikingSpots (gratis)

Testte tussen 2011 en 2014 meer dan 20.000 apps voor iCulture en schreef er ruim 6000 artikelen over. Geeft als Appmeister nu appavies aan ontwikkelaars, van concept tot communicatie.

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

    Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback?
    Meld het ons via het speciale contactformulier!