VI Plus en Lite aangepast voor Retina-beeldscherm

·

Er is een update uitgekomen voor de gratis en betaalde versie van de app van Voetbal International. De update zorgt ervoor dat het uiterlijk van het voetbalnieuws nu is aangepast voor het Retina-beeldscherm van de iPhone 4. Net als in andere apps kun je nu ook een pagina naar beneden te trekken om hem te vernieuwen en het Stats-gedeelte van de applicatie zou nu sneller moeten werken. De fans van Roda JC, MVV en VVV zullen er vooral blij mee zijn dat hun logo’s weer up-to-date zijn. De applicaties vol voetbalnieuws zijn te gebruiken vanaf firmware 4.0.

Downloaden: VI PLUS 10/11 (€0,79)
Downloaden: VI LITE 10/11 (gratis)

door Bart Breij

Is de appmeister van iCulture, die zijn nieuwe iPhone 6 aangrijpt om eens goed de bezem te halen door de 1150 geïnstalleerde apps. Heeft onder andere Tweetbot, Acompli, Forza en Vivino op zijn homescreen staan.

9 reacties

 1. door MRB78

  Werd tijd deze update, lang op gewacht.

  Beantwoorden Quote

 2. door Sjoske

  Heb liever dat ze ervoor zorgden dat de app wat sneller data download. Het is de beste app voor voetbalnieuws, alleen zo traag als dikke stront door een trechter.

  Beantwoorden Quote

 3. door RichieStyle

  Als ik nu VI Plus koop, moet ik dan volgend seizoen weer betalen voor de app?

  Beantwoorden Quote

 4. door Maurice Hollink

  @RichieStyle

  Zeer waarschijnlijk wel. Aan het begin van dit voetbalseizoen moest je ook weer betalen.

  Beantwoorden Quote

 5. door Chris

  Ja volgens mij moet je dan volgend jaar weer betalen ;)

  Beantwoorden Quote

 6. door Aiii

  VI apps gebruik ik niet meer sinds ik, als iknaar vi.nl wil, automatisch wordt geforward naar de app store. Dergelijke dwang trek ik niet.

  Beantwoorden Quote

 7. door Wouter

  Nee sinds deze versie hoef je volgend seizoen geen nieuwe aan te schaffen. Er komt gwn een gratis update.

  Beantwoorden Quote

 8. door Hendrik

  Ik heb de laatste 2 wedstrijden van het Nederlands Elftal (Hongarije) ineens geen push berichten (alerts) meer ontvangen bij scoren, kaarten, aftrap e.d.
  eer mensen met dit probleem ???

  Beantwoorden Quote

 9. door Pieter

  @Hendrik: Helaas hier hetzelfde probleem. Wel push berichten gekregen voor Feyenoord (mijn cluppie) maar niet meer voor Oranje.

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.