Uitzending Gemist 2.0 nu te downloaden

19 juli 2011, 12:42 · Gonny van der Zwaag

Uitzending Gemist heeft een update naar 2.0 gekregen en is nu geschikt gemaakt voor de iPad. Op de iPhone zijn er echter ook verbeteringen, zoals adaptive streaming. Daarbij wordt de videokwaliteit aangepast aan de beschikbare bandbreedte. Ook kun je de tv-programma’s nu via AirPlay op je televisie bekijken. Lees voor een uitgebreide bespreking van de nieuwe functies onze preview van Uitzending Gemist 2.0.

Downloaden: Uitzending Gemist (gratis)

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

6 reacties

 • Rinus
  3 years

  Buffer buffer buffer buffer, het kan toch niet suffer…

  Antwoord Quote

 • GUHL
  3 years

  Eindelijk. Ik hoop alleen dat het ook werkt. Ik ga het vanavond uit test op de Ipad

  Antwoord Quote

 • donatie
  3 years

  AirPlay voor mijn appleTv2 is wel en fijne toevoeging. Gelijk ff installeren.

  Antwoord Quote

 • MarcelXXX
  3 years

  Dat buffer buffer is alleen bij TM, met gprs snelheid loopt UG niet, leuk maar het internet is wel onbeperkt, whahahaha!!!

  Antwoord Quote

 • Najib
  3 years

  @Rinus

  Jazeker kan dat wel, wacht maar eens op KPN.

  Antwoord Quote

 • [...] was. Vanaf nu is dat wel mogelijk. SBS Nederland sluit daarmee aan op de ontwikkelingen die Uitzending Gemist van de Publieke Omroep en RTL XL beide al hadden ingezet, dankzij een uitgebreide update voor hun [...]

  Antwoord Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.