Tweetbot 2.3 krijgt nieuwe lay-outs en vingerbewegingen

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

TweetbotTweetbot kreeg een maand geleden nog een update, met iCloud-synchronisatie en een mute-filter. Nu is er alweer een nieuwe update beschikbaar, die een nieuwe detailweergave bevat. Veeg je met je vinger van rechts naar links over een tweet, dan krijg je het vernieuwde scherm te zien met conversaties en antwoorden. Op dit scherm kun je met een nieuwe vingerveeg (van links naar rechts) weer teruggaan naar de tijdlijn. De conversatieweergave heeft ook een ander uiterlijk gekregen, waarbij je een conversatie en de bijbehorende antwoorden kunt zien.

tweetbot nieuwe layoutDaarnaast zijn er nog een hoop kleine verbeteringen, zoals ondersteuning van Arabisch en uploaden van hoge resolutiefoto’s wanneer je op een Wi-Fi-netwerk zit. Nog een paar andere voorbeelden: druk je je vinger een paar seconden op de knop om een nieuwe tweet te maken, dan verschijnt de laatste geopende draft. Staan er Vimeo-linkjes in de berichtenstroom, dan krijg je voortaan een miniatuur-preview te zien. En gebruik je Droplr, dan ondersteunt Tweetbot die dienst nu ook. Heel wat kleine veranderingen dus, waaraan je zult moeten wennen. Maar tegelijk zitten er geen grote nieuwe functies in. Dat je retweets van bepaalde gebruikers nu kunt uitschakelen, is een leuke toevoeging, maar meer ook niet.

Downloaden: Tweetbot voor iPhone (€2,39)
Tweetbot voor iPad (€2,39)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.