Tweetbot 2.1: Streaming, Camera+-ondersteuning en meer

· Bastiaan Vroegop

TweetbotDe bekende Twitter-app Tweetbot heeft een update gekregen die een aantal nieuwe functies toevoegt. Streaming maakt het vanaf nu mogelijk voor Tweetbot om je tijdlijn bij nieuwe tweets direct te verversen, zodat de laatste berichten altijd bovenaan staan. Deze functie is alleen te gebruiken via Wi-Fi en kan ook helemaal uitgeschakeld worden. De nieuwe API’s van Camera+ maken het mogelijk om foto’s vanuit Tweetbot te bewerken.

Er kwam onlangs nog een nieuwe versie van Camera+ uit, die het mogelijk maakt voor andere apps om met Camera+ te communiceren. Heb je Camera+ op je iPhone geïnstalleerd, dan kun je met een aantal opties foto’s vanuit Tweetbot aanpassen.

Tweetbot 2.1 moet dankzij een aantal kleine veranderingen ook iets handiger in elkaar steken. Zo speelt er nu alleen een geluid bij nieuwe tweets als er mentions, DM’s of nieuwe berichten na een handmatige verversing zijn. Tweemaal op je timeline-tab drukken zorgt er niet langer voor dat je naar de bovenkant van je tijdlijn gaat, maar dat je naar je laatst gelezen tweet wordt gebracht.

Tapbots bracht eerder nog een soortgelijke update voor de iPad-versie van Tweetbot uit. Deze voegde naast een aantal verbeteringen ook ondersteuning voor het Retinascherm van de derde generatie iPad toe.

Downloaden: Tweetbot (€2,39)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.