Top 50 best verkochte iPhone-apps in de App Store is nu Top 300

· Bart Breij

Top 300 iPhone en iPod touchTegelijk met de release van iOS firmware 4.3.2 heeft Apple een grote verandering doorgevoerd in de App Store. De lijsten met meest verkochte apps en meest gedownloade apps zijn nu verlengd van 50 tot maar liefst 300 apps. De verandering geldt ook per categorie, zodat je kan zien wat de 300 populairste applicaties voor fotobewerking zijn. In de App Store iTunes zelf is de lijst ook gegroeid naar 200 apps. Je laadt de lijsten echter nog steeds per 25 apps in.

Een bekend probleem in die lijsten is echter nog niet verholpen. Als je een app hebt gekocht op je iPhone of iPod touch en daarna naar de lijsten in de App Store terugkeert, begint de lijst weer helemaal bovenaan. Met een 3G-verbinding wordt aankopen doen in de online winkel op de iPhone dus een langzame bedoening. De kans is echter groot dat fervente App Store-bezoekers nu meer gratis aangeboden waar zullen proberen.

Bron: AppAdvice

Tip: Sander Rozeboom

Testte tussen 2011 en 2014 meer dan 20.000 apps voor iCulture en schreef er ruim 6000 artikelen over. Geeft als Appmeister nu appavies aan ontwikkelaars, van concept tot communicatie.

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

    Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback?
    Meld het ons via het speciale contactformulier!