TipSkip HD: muziek bedienen door te kloppen

·

tipskip hdTipSkip HD is een app met een grappige insteek. Je bedient het afspelen van de muziek op je iPad door op tafel te kloppen. Even afkloppen en de muziek begint te spelen. Door twee, drie of vier keer te kloppen geef je een opdracht, waarbij je zelf kunt instellen hoe vaak je moet kloppen om een bepaalde functie uit te voeren. Ook kun je de gevoeligheid van het kloppen instellen. Kloppen op de iPad kan overigens ook. TipSkip HD is dit weekend gratis.

Door met je hand te tikken ga je naar het volgende nummer of doe je een stap terug naar het vorige nummer. Het werkt zelfs wanneer de iPad in een hoesje zit. TipSkip is er ook voor de iPhone en werkt dan op dezelfde manier, zonder je iPhone uit je broekzak of jaszak te halen, zoals in onderstaande video wordt gedemonstreerd. Standaard moet je tweemaal tikken om naar het volgende nummer te gaan, zoals het dubbelklikken met een muis. Bij drie keer kloppen ga je naar het vorige nummer. Op de albumhoes tikken werkt overigens ook. Een schermblokkeringsfunctie zit er ook in. De makers van de app denken nog na over mogelijkheden om te bedienen tijdens het sporten, zoals joggen en fietsen.

Downloaden: TipSkip HD (tijdelijk gratis, normaal €1,79, iPad, iOS 4.0+)

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

5 reacties

 1. door Dimi

  Het is een goede app, mensen kijken me vet raar aan op school dat ik op de tafel klop.

  Beantwoorden Quote

 2. door Joe

  Loopt vast na een paar keer afspelen.
  Kreeg de muziek niet uit. Pas na geheel uitzetten Ipad stopte de muziek.

  Beantwoorden Quote

 3. door bob wiebes

  Ik wil er een die ook compatibel is met de spotify app! Bestaat die?

  Beantwoorden Quote

 4. door iH3ndrik

  Ik heb hem voor de iPhone en t werkt fantastisch. Een aanrader dus!!!

  Beantwoorden Quote

 5. door Jan

  Alleen is de iPhone-versie niet gratis helaas…

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.