The Homework App: huiswerk maken met nieuwe iPhone-app

11 november 2012, 22:29 · Gonny van der Zwaag

the homework appThe Homework App is een nieuwe iPhone-app voor scholieren en studenten. De app is bedoeld om je huiswerk en opdrachten op een rijtje te zetten, zodat je kunt zien welke klussen er nog liggen. Je vult het onderwerp, de taak, einddatum en classificatie in en bent klaar. Eventueel kun je ook notities toevoegen. Ben je klaar met een bepaalde huiswerktaak, dan veeg je er overheen om als afgerond te markeren. Je kunt vanuit de app ook taken naar vrienden sturen via sms of e-mail, om ze bijvoorbeeld te herinneren aan een groepsopdracht. Uiteindelijk is The Homework App natuurlijk niet veel anders dan een takenlijst-app, maar dan helemaal ingesteld op een bepaalde context: huiswerk.

Reminders zorgen ervoor dat je niet vergeet om bepaalde huiswerkopdrachten te maken. En een voortgangsbalk geeft aan hoe ver je al gevorderd bent met je werkstuk, het leren van je tentamen of een andere taak. Je kunt eventueel het kleurenschema van de app veranderen aan je eigen smaak, maar je zult er wel rekening mee moeten houden dat alles Engelstalig is. De vakken en opdrachten kun je natuurlijk wel gewoon in het Nederlands invullen.

Downloaden: The Homework App (gratis, universeel, iOS 5.1 of hoger)

Onderwerpen
door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

4 reacties

 • Manzara
  1 year

  Lijkt me een app die de moeite waard is om te proberen. Thnx ;)

  Antwoord Quote

 • Ruben
  1 year

  Hier heb ik iStudiez voor. Al minstens 3 jaar lang trouwe gebruiker.

  Antwoord Quote

 • Melvin
  1 year

  Erg handig! Bedankt.

  Antwoord Quote

 • Yosecret
  1 year

  Duidelijk en handig, thnx!

  Antwoord Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.